Wiem Maniek, ja tam byłem i patrzyłem i może dlatego mamy różne opinie na temat :evil:
Przyciemnianie szyb
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez zebiem Maniek, ja tam byłem i patrzyłem i może dlatego mamy różne opinie na temat :evil:
pzdr!Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zebWiem Maniek, ja tam byłem i patrzyłem i może dlatego mamy różne opinie na temat :evil:
no ale to juz sie OT robiSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
No nie Howard, podstawowy problem jest taki, że w samochodzie jest teraz szum powyżej 100km/h. Przed wizytą w "tym" zakładzie tego nie było. Na razie chłopaki nie dają sobie rady z usunięciem tego problemu.
Może jutro uda mi się podjechać i powalczymy z tym jeszcze...
Cały czas czekam Howard na relację drugiej strony, ale coś nie masz ochoty się podzielić wiedzą :roll:
Komentarz
-
-
kolego zeb, jak do nich podjedziesz i zostawisz autko na 30 min to i szumy ustaną tylko daj im pracowac spokojnie nie siedzac im na plecach to wszystko na temat zdania z drogiej strony jakie moglem przekazac
pozdrawiamSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zebChyba nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu,
Zamieszczone przez zebPoza tym, nie uważam żeby moja obecność wykluczała zrobienie profi roboty...
koncze ten temat z mojej strony to EOTSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
zeb, howard7,
nie kazdy MUSI byc zadowolony z jakiejs uslugi, niestety, ja nie lubie nikomu nic polecac, bo jak mowie "dobre uczynki mszcza sie na ludziach natychmiast"
tak wiec, zeb'owi sie nie podobalo.
sa tez zadowoleni.
EOTsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Postanowiłem ze zamieszcze kilka fotek mojego Fabiana do zaprzyjaznionego forum. Auto jest zaciemnione zgodnie z przepisami czyli sam tył, folia drugiego stopnia SunGrand. Całą impreza kosztowała mnie 260 złociszy w "SZYBY LASER" w Siedlcach. Auto jest zaciemnione od około pol roku i wszystko jest w porządeczku. Zero pecherzy i innych felerów. Tylne szybki były wyjowana natomiast wsteczne robiona była na samochodzie.
SKODA FABIA
1.9 TDI 101 PS
Komentarz
-
-
Przyciemnianie Wrocław
Prosze o pomoc kolegów z Wrocka.
Zamierzam przyciemnić szybki w O II.
Zastanawiam się czy jechać na Żmigrodzką (tam przyciemniał mój brat i kolega) czy można na Krakowskiej (zdecydowanie bliżej)ops:
Octavia II Limousine Ambiente
1,9 l/ 77 kw (105 PS) Dieselmotor
2007
Mlada Boleslav
W Kielcach była jazda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez G_4Żmigrodzką (tam przyciemniał mój brat i kolega) czy można na KrakowskiejSkoda OCTAVIA Tour Combi 1,9 TDI
Mitsubishi Outlander II 2,2 HDi Instyle
Komentarz
-
-
G_4, ja robilem w AUTO TOMEKS, naprawde profi robota Tomka, musze go pochwalic, bo poznalem faceta ledwo co i zrobil to w miare tanio ( o 150 zl mniej niz w auto stylu ) i naprawde profi. Nie sadzilem ze tutaj moze to isc razem w parze.
W sumie kosztowalo mnie to 550 zl, dostalem atest, naklejki, mase wizytowek. Jestes chetny dam Ci namiar. Jego zaklad miesci sie na wylocie z Krakowskiej, na Swieta Katarzyne :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Witam to i ja fotki wstawieZałączone pliki- dscf0053_147.jpg (61,0 KB, 1735 odsłon)
- dscf0051_129.jpg (61,6 KB, 1735 odsłon)
- dscf0050_212.jpg (60,3 KB, 1735 odsłon)
- dscf0039_177.jpg (50,6 KB, 1735 odsłon)
- dscf0034_180.jpg (54,2 KB, 1735 odsłon)
- dscf0032_652.jpg (59,4 KB, 1735 odsłon)
- dscf0029_130.jpg (53,7 KB, 1735 odsłon)
- dscf0028_183.jpg (55,7 KB, 1735 odsłon)
- dscf0025_649.jpg (55,5 KB, 1735 odsłon)
- dscf0023_478.jpg (62,0 KB, 1735 odsłon)
OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
Komentarz
Komentarz