Zamieszczone przez MiKruS
Max moc w 2.0TDI DPF 170KM
Zwiń
X
-
bezduszny
Zamieszczone przez MiKruSPamięć masz dobrą - dalej mi sie nie podoba, ale jakos sie przemęczę
Komentarz
-
mysle, ze MiKruS ma dobry pomysl, wydaje mi sie, ze dobrze startowac z jak najwyzszego pulapu, tym bardziej, ze nie interesuje go automat a i modyfikacji nie przewiduje hardkorowych.
tez bym sie przemeczyl z jakimis drobnymi uwagami co do wykonczenia wnetrza i temu podobnymi pierdolami.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
powiem Ci szkoda że i ja mam jakieś rózne pomysły na nową octavię i czsami sam niewiem co robic ale na razie nie mam z tym większego problemu bo na starą brak kupców ale jakby przyszło co do czego to sam nie wiem co bym robił.....
[ Dodano: Sro 17 Sty, 07 11:09 ]
a jeszcze spytam przy okazji. czy w tdi rs sprzęgło i układ przeniesienia napędu sa jakoś wzmacniane , lub wogóle mocniejsze ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonKompletnie czegoś takiego nierozumiem, to czemu kupujesz eReSke :?: :roll:
Troche sobie zartuje.
Mysle, ze kolor na ktory sie zdecydowalem zatuszuje te rzeczym ktore mi sie nie podobaja w RS.
No a poza tym ja zawsze staram sie byc taki akuratny, a teraz pomyslalem, ze se "poszaleje" - stad zmiana z Elegance na RS.
Zamieszczone przez leszekmwno to jeszcze o kolor poprosimy Michał :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 17 Sty, 07 19:41 ]
Zamieszczone przez leszekmwa jeszcze spytam przy okazji. czy w tdi rs sprzęgło i układ przeniesienia napędu sa jakoś wzmacniane , lub wogóle mocniejsze ?TDI 205PS
Komentarz
-
-
kiedy masz zamiar zamawiać ? słyszałeś może o jakiś nowych promocjach które moga wejść niebawem ? tak to właśnie jest , apetyt rośnie w miarę jedzenia. ja też zaczynałem moje przemyślenia o zmianie samochodu od toura sport a kończę /równierz dzięki Waszym podpowiedziom bo wiadomo co paręnaście głów to nie jedna :wink: / na O2 w elegancie , oczywiście najpierw przechodząc etap ambiebente . w sumie tak prawdę mówiąc też mi gdzieś chodzi ten rs , chyba w tym niebieskim kolorku , ale chyba zbastuję. MIchał kiedys wspominał że do rs jest jedyny słuszny kolor...... poczekamy ,zobaczymy
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez leszekmwMIchał kiedys wspominał że do rs jest jedyny słuszny kolor
Zamieszczone przez bezdusznyleszekmw, a widziałeś białego RS'a ?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
bezduszny
-
kiedy masz zamiar zamawiać ?
Realnie podchodzac do tematu mysle, ze w marcu odbiore - czyli zamawiac chce za jakies 2 tygodnie.
Co do promocji, to nie mam rozeznania - zostawiam wszystko Djczasowi - przyblizona cena, ktora juz otrzymalem w pelni mnie satysfakcjonuje.
Moge polecic tego pana! 8) :twisted:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Witka
panowie, nie chcę was martwić, ale..... mój kumpel ma Octe RS TDI 170 KM z tym filtrem DPF. Auto seryjne, z poczatku super, jednak po ca 7 tys zaczęły się problemy. Co jakiś czas (im więcej jazd miejskich tym częściej) wzrastają wolne obroty, silnik zaczyna pracować twardo - niby nastepuje samooczyszczanie filtra cząstek stałych. Jednak po jakims czasie i tak zapala sie kontrolka tego filtra, co wg instrukcji mówi nam, że nalezy wyjechać na trasę i jechać iles tam km przy 3 tys obrotów, żeby filtr się oczyścił. Niestety czasmi kończy się to notlaufem, a juz dwa razy skończyło sie poprostu zatrzymaniem auta i lawetą. Znany jest tez drugi taki sam przypadek w Poznaniu. Skoda Auto Polska testowała to auto i wg nich wszystko oczywiscie jest ok. Ale problem jest szerszy, bo na niemieckim forum skody tez o tym az chuczy. I co gorsza jakoś nikt nie widzi rozwiązania tego problemu. Co ciekawe problem nie wystepuje ponoć w Passatach i Audi z tym silnikiem.
PozdrówkiGolf VI TSI TwinCharged