Ja mam. Z jakąś literką czy obojętne Ci to jest?
Numer do mnie tu już jest. Zadzwoń i myślę, że się dogadamy.
TEMPOMAT SKODA OCTAVIA II
Zwiń
X
-
Witam potrzebuje taśmę poduszki a w ty. Temacie będzie hyba najszybciej 5k0953569 ma ktoś na zbyciu
Zostaw komentarz:
-
-
Pytanie czy manetka z Tempomatem o oznaczeniu 5k0953502M będą pasowały do mojej Octavii 2 FL Kombi - 12.2011r.
1.4 TSI silnik 122km CAXA.
To co wyciągnąłem VAGiem :
Part number : 5k0953521BJ
Hardware number : 5k0953569C
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Andy1984 Zobacz wpis5K0 953 569 C
Zostaw komentarz:
-
-
Witam wszystkich klubowiczów.A kierownica multifunkcyjna podejdzie?
Zostaw komentarz:
-
-
koleś, dzięki za pomoc i szybką odpowiedź. Czyli mogę spokojnie kupować :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Witam wszystkich klubowiczów.
Chciałbym się poradzić co do dobrania manetek z Tempomatem. Moja Octavia 2 FL Kombi - 12.2011r.
1.4 TSI silnik 122km CAXA.
Czy te manetki będą pasować?
Jeśli nie to proszę o przykład.
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Wyświetlenia z klimy to radia MIB STD2 nie mają niestety. Menu Car ma tylko wersja E ale da się przerobić twoje radio, Musisz zapytać użytkownika "pab567" . On ma te radia rozpracowane.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam. Panowie nigdzie nie mogę znaleźć informacji na forum jak włączyć dodatkowe funkcje w radiu, status samochodu, wyświetlanie ustawień klimatyzacji i ogólnie ustawień samochodu z pozycji radia. Radio to Bolero (5L0035200C), Skoda Yeti 2016r. Proszę o jakieś informacje lub link do jakiegoś odpowiedniego tematu. Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Jeśli ktoś potrzebuje założyć tempomat /komputer pokładowy w okolicach WWa pomogę i zakoduje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zostaw komentarz:
-
-
Znalazłem manetki o numerach 5K0953502M czy będą pasowały? Ponadto ja posiadam liftbacka(nie posiadam z tylu wycieraczki) a te manetki są od kombi i w dodatku bez komputera(nie ma przycisku na dole manetki) czy jest możliwe przełożenie swojej manetki od szyb i komputera do nowego a zostawić tylko tempomat czy nie jest to możliwe?
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć wszystkim,
posiadam Octavie II Tour z 2012 roku, auto bez tempomatu, natomiast posiada komputer pokładowy.
Numer modułu kierownicy:
Part No SW: 1K5 953 521 AE HW: 5K0 953 569
Czy wystarczy, że dokupie manetkę i zaprogramuje w VCDS czy trzeba robić dodatkowe rzeczy? Jeśli manetka wystarczy to czy wiecie o jakich numerach mam szukać?
Ewentualnie czy jest ktoś z okolic łodzi, kogo możecie polecić do takiej roboty?
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Napiszesz sms z adresem i Ci go wyślę. Robisz przelew za pin i wysyłkę.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki koleś miałeś rację jak się okazało sterownik 5K0953569BF nie działa z tempomatem użyłem sterownika 5K0953569AE i po problemie a pin jak pisałeś
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisCZCA pin 56 w sterowniku silnika. Powodzenia.
Aha a skąd wziąć odpowiedni pin do sterownika silnika bo pasuje tamten wymienić? Tak w okolicy jak coś ewentualnie aso czy internet?Ostatnio edytowany przez zimmeek; 50993.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
wielki dzięki za pomoc w montażu i skonfigurowaniu tempomat oraz wymianie oleju w skrzyni i paru innych rzeczy sprawdzeniu dla matthews. tempomat śmiga i buzia się cieszy
Polecam kolegę matthews jakby ktoś z Warszawy potrzebował pomocy
Koledze Koleś też dzięki za pomoc w tym temacie.Ostatnio edytowany przez Pawelrr; 21375.
Zostaw komentarz:
-
-
Będziesz musiał dołożyć kabelek z modułu kierownicy do niebieskiej wtyczki na podszybiu. Trzeba zdjąć wycieraczki, podszybie, wyjąć mechanizm wycieraczek i pod nim jest dekiel na trzy nakrętki. Pod deklem są wtyczki. Od środka trzeba wymontować plastik nad nogami kierowcy. Łączysz pin 13 w module z pinem 4 w niebieskiej.
Jak przyjedziesz to mogę to zrobić lub mogę wysłać kabelek.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam posiadam octavie 2 1.9 tdi 2004 rok bez tempomatu a chcialbym go dolozyc sterownik jaki posiadam to 1k0953549A czy oprocz wymiany manetki i kodowania bedzie cos jeszcze potrzebne?
Zostaw komentarz:
-
-
Mieszkam za Rzeszowem to kawałek drogi, żeby wszystko miało sens muszę wiedzieć pewne że pomoże wymiana sterownika. To jakiego sterownika użyłeś tak że działało? Musi działać wszystko komputer jest obsługiwany z kierownicy czyli manetka od wycieraczek jest pusta. Bo na stronie wiki Ross pisze że obsluguje... Jaka cena?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: