Zamieszczone przez lukasz9501
Zobacz wpis
TEMPOMAT SKODA OCTAVIA II
Zwiń
X
-
Przestaw górny przełącznik na manetce na "ON".
Screenshot_2019-04-12-16-14-07-757_eu.inmite.prj.skoda.service.pngOstatnio edytowany przez georgg; 28340.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie jakaś instrukcja ?
mam z 2010r laurin&klement od nowości i mam u sb manetke do tempomatu ,lecz nie działała nigdy .Teraz kiedy więcej się nim poruszam na autobanie , przydała by się taka funkcja .
Jakieś kodowania ,jak to sprawdzić czy zakoduje to ? Mam vcds , delphi ... Czy musze coś doposażyć ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamontowałem i działa jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedź dla KOLESIA!!!
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ariel561 Zobacz wpisMam O2 przed FL w wersji Tour. Chcę do niej dołożyć tempomat ale czy to będzie działać?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Mam takie pytanie dotyczące tempomatu. Mam O2 przed FL w wersji Tour. Chcę do niej dołożyć tempomat wciągnięty modami Krzynola z tym że u mnie jest demoniczny silnik 1,4 mpi 59kW 80KM. Nie spotkałem żeby ktoś do tego dokładał temp spotkałem 1,6 Krzynol zrobił turtorial z 1,6 a czy u mnie w tym 1,4 będzie śmigać? Sprawdziłem sterownik w aso po winie i potrzebuje manetki pająk z koncówką 502n i mój sterownik z koncówką c czy tam l obsługuje tempa ale czy to będzie działać? W fabiach z tym silnikiem bywały tempomaty. Może ma ktoś jakieś doświadczenia? pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisJa mam taki kabelek.
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć,
Już doczytałem że muszę dołożyć kabel z pinami 000979030E od silnika
000979009E od kiery. Uważam że to lipa ze strony skody. W O2 nie było żadnego problemu. Domyślam się, że to jest powód a nie wina VCDS którego mam, że nie przyjmuje trwale kodowania. Wiele innych rzeczy zmodziłem w swoich kurakach tym kablem i nie ma problemu. Zadzwonię do ASO czy mają te piny jak nie to na algro zakupię i zrobię kabelek.
Nie chcę się narzucać, ale gdybym miał jakieś pytania będę podpytywał. Dziękuję!
Może ma ktoś takie piny na zbyciu?Ostatnio edytowany przez kmicio; 3529.
Zostaw komentarz:
-
-
Do Yeti dołożyłeś manetki. A dołożyłeś również kabelek?
Pytam bo Yeti jest jak Superb II. Brak mu kabelka tempomatowego ze sterownika kierownicy do sterownika silnika.
Napisz jeszcze, który sterownik nie przyjmuje kodowania i jak Ty to robisz. Bo może coś źle robisz.
Możesz dzwonić pod numer poniżej. Najlepiej z auta z podpiętym komputerem. I najlepiej po 20 bo pracuję do 19
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpistroszkę stary ten kabel, podjedź do kogoś na profi kodowanie
Zostaw komentarz:
-
-
-
dzięki za pomoc, będę kombinował
a może znajdzie się ktoś z Wawy albo okolic do montażu?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpismirdan, do mnie przyjedź to Ci zrobię.
wutek - napisz numer sterownika kierownicy.
Numer sterownika1K0953549CQ
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpismirdan, do mnie przyjedź to Ci zrobię.
gdzie to mogę sprawdzić?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez wutek Zobacz wpisPanowie, program mi podpowiedział, że mam 5K0 953 521 BJ
podejdzie bez problemu któryś z nich?
https://allegro.pl/oferta/skoda-octa...ony-7885676461
https://allegro.pl/oferta/vw-manetka...1gd-7459660376
Powinny podejść te - https://allegro.pl/oferta/vw-manetka...1gd-7459660376
Jednak niech ktoś to jeszcze potwierdzi.
Zostaw komentarz:
-
-
mirdan, do mnie przyjedź to Ci zrobię.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki za wskazanie,1K0953513G, może ktoś poleci osobę lub warsztat aby mi zamontowali i aktywowali.
Zostaw komentarz:
-
-
sterownik obsłuży tempomat, a manetka takiego typu:
Zostaw komentarz:
-
-
Witam chciałem dorzucić tempomat w swojej octavi i szukam pomocy. Mianowicie czy ktoś by podał dokładny symbol manetki jaki będzie pasował, po drugie czy ktoś montuje odpłatnie warszawa prawobrzeżna lub lepiej pod warszawą, okolice Ząbek Wołomina.
Posiadam Octavie 2 po lifcie 1,9tdi LISTOPAD 2009(AMBIENTE), już mi ktoś sprawdzał sterownik, mam 1K0953549CQ.
Wcześniej myślałem o kierownicy Multi ale odpuściłem, sporo przeróbek.
Pozdrawiam, będę wdzięczny za pomoc
Zostaw komentarz:
-
-
troszkę stary ten kabel, podjedź do kogoś na profi kodowanie
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: