Zamieszczone przez baca10
[O2] [O2FL] "Ukryte" f-cje
Zwiń
X
-
No to myślę, że będziesz miał co robić :-) - w jakiej konkretnie części Warszawy będziesz przebywał?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
... mam nadzieję, że będę już po montażu tempomatu.
Ja cały czas bym spróbował włączyć CL razem z kierunkami.
W innym temacie. Czy ktoś próbował zainstalować klamki z podświetleniem z OII L&K?
Pozdrawiam,
Radek... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodauuuuuuuuu, ja tu przewiduję wiele różnorakich problemów w czasie eksploatacji, obym się mylił :!:
(bardzo wiele )
ale trzymam kciuki, żeby było bezawaryjnie, bo ta wycieraczka to na razie pryszcz no i żadna awaria.Passat b8 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez antassoZamieszczone przez szkodauuuuuuuuu, ja tu przewiduję wiele różnorakich problemów w czasie eksploatacji, obym się mylił :!:
(bardzo wiele )
ale trzymam kciuki, żeby było bezawaryjnie, bo ta wycieraczka to na razie pryszcz no i żadna awaria.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
antasso, zgodze się z Tobą, wyłaczanie prysów oraz unieruchamienie tylnej wycieraczki po wrzuceniu wstecznego powinno odbywać z MaxiDota.
Mnie też to wpienia, że przejadę z 200km w błocie (przed- lub po-śniegowym) i muszę płyn uzupełniać.
Dodam że drogi na slącku do czystych nie należą , a i syfu z placów budowy (dróg) nie brakuje.
Akuś pewnie padł od w/w "bajerów" pompka prysków i wycieraczka też potrzebuje sztrumu :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Mnie też to wpienia, że przejadę z 200km w błocie (przed- lub po-śniegowym) i muszę płyn uzupełniać.
Dodam że drogi na slącku do czystych nie należą , a i syfu z placów budowy (dróg) nie brakuje.
poza tym jak wielokrotnie mówiliśmy jak ktoś już koniecznie musi to opcja skandynawska rozwiązuje problem sprysków, chociaż z pewnością będą tacy, którzy MUSZĄ samodzielnie załączać światła no i tym nie da się dogodzićsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckJac_ek, cała Wawka - na pewno trochę pojeżdżę, bo mam kupę znajomych do odwiedzenia Bemowo, Bartycka, Tarchomin (Botewa) .... sporo tego mam :-)
Może wymienimy się na priva telefonami i jakoś zdzwonimy?Pozdrawiam,
MarioPL
Komentarz
-
-
To może zróbmy inaczej - spotkajmy się w jednym miejscu wszyscy - nie ma sensu chyba się gonić i umawiać w 5 miejscach z każdym osobna?, niech każdy chętny wpisze lokalizacje gdzie mu pasu - później znajdziemy taką która pasuje kropeck, i spotkamy się raz a dobrze ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekTo może zróbmy inaczej - spotkajmy się w jednym miejscu wszyscy - nie ma sensu chyba się gonić i umawiać w 5 miejscach z każdym osobna?, niech każdy chętny wpisze lokalizacje gdzie mu pasu - później znajdziemy taką która pasuje kropeck, i spotkamy się raz a dobrze ;-)
Ale w porządku, możliwość spotkania fachowca ponad wszystko, dlatego proponuje TarchominPozdrawiam,
MarioPL
Komentarz
-
-
Jac_ek, MarioPL, tylko, że ja nie piję z Wami, bo prowadzę :P :szeroki_usmiech
Poza tym mogę ciut pojeździć, bo i tak będę w różnych miejscach Warszawy imprezował, więc to tylko kwestia synchronizacji. Oczywiście w kupie raźniej :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
kropeck, spoko wypijemy za ciebie - nic się nie zmarnuje ;-)
Tarchomin jak dla mnie może być ok, myślę, że jak będzie juz blicko do 23.01 to wtedy dokładnie dogramy sprawę - bo mi trudno powiedzieć na dziś czy na 100% będę, na pewno na 100% to chcę być - a życie zweryfikuje ;-).- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
antasso, zgodze się z Tobą, wyłaczanie prysów oraz unieruchamienie tylnej wycieraczki po wrzuceniu wstecznego powinno odbywać z MaxiDota.
Komentarz
-
-
kropeck, ja bym się chętnie spotkał na Bemowie ale jeżeli dogadamy się a ta lokalizacja Ci nie pasuje to podjadę gdzie trzeba :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77antasso, zgodze się z Tobą, wyłaczanie prysów oraz unieruchamienie tylnej wycieraczki po wrzuceniu wstecznego powinno odbywać z MaxiDota.
[ Dodano: Sob 09 Sty, 10 13:21 ]
WIELKI, co kombinujecie na bemowie :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
marbab, jest możliwość ustawienia po ilu sekundach trzymania spriskiwacza świateł ma się włączyć spryskiwanie lamp, oraz jak długo mają się spryskiwać lampy. Nie wiem jak uruchomić co ile mają się włączać spryskiwacze lamp (w sensie, ze np. co trzecie uruchomienie spryskiwaczy szyb, albo co piąte).
A co do wstecznego i wycieraczki, to w O2 można to bez problemu zmienić - wyłączyć. Tzn. są dwa ustawienia - jedno to czy tylna wycieraczka ma się uruchamiać kiedy przednie są w trybie ciągłym oraz drugie czy ma się tylna uruchamiać jeśli przednie są w trybie przerywanym.
szkoda, VCDS'owanie będzie.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz