[O2] Multifunkcje mam i ja :)
Zwiń
X
-
krzynol,
w cenie tylko montaż, kierownicę z gratami będę miał swoją.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj zadzwoniłem do ASO z pytaniem o możliwość i koszt wymiany mojej czteroramiennej kierownicy na multifunkcyjną i Pan poinformował mnie, że muszę przygotować 500 zł. Nie wiem, czy jest to akceptowalne i warto?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Przepraszam na wstępie, że odbiegam troche od tematu ale pilnie potrzebuję nowego softu do radia Bolero OII. Bardzo długo wczytuje mi kartę pamięci ok.2 minut zanim wystartuje. W serwisie pytałem o taka usługę ale niestety nie mam faktury na radio i mi odmówili ze względów bezpieczeństwa bo nie mozna ustalić pochodzenia radia. Radio zakupiłem od Grygiego niestety nie mam na to żadnego papieru. czy jest ktoś kto może pomóc mi w tym temacie z góry dzięki za pomoc i informacje
Zostaw komentarz:
-
-
ale są u nich dostępneZamieszczone przez mrfaziCzesi chyba nowych już nie robią.Zamieszczone przez georggkupić licznik z Maxi-dotem i wymienić. :-)
http://www.skodateile.cz/index.php?p...%ADstroj%C5%AF
Zostaw komentarz:
-
-

Ja kupiłem taki ty pewnie jak do ropniaku musisz szukać z D , najważniejsze zęby był tak jak masz na informacji rok produkcji ten sam i nowszy oraz soft . Język polski dogral mi spacewalker .
Zostaw komentarz:
-
-
Potrzebujesz 1Z0 920 843 od wersji z literką M ma PL menu, tylko teraz z licznikami jest troszkę bieda. Czesi chyba nowych już nie robią.Zamieszczone przez georggkupić licznik z Maxi-dotem i wymienić. :-)
Zostaw komentarz:
-
-
kupić licznik z Maxi-dotem i wymienić. :-)Zamieszczone przez Lawus21A żeby mieć tego maxi dota w octavi II FL to co trzeba wymienić i zrobić?
Zostaw komentarz:
-
-
A żeby mieć tego maxi dota w octavi II FL to co trzeba wymienić i zrobić?
Zostaw komentarz:
-
-
Re: Jaki sterownik
Moduł z ChinZamieszczone przez Lawus21Witam
Mam pytanie na jaki sterownik muszę wymienić żeby obsługiwał mi kierownice multifunkcyjna, tempomat, komputer pokładowy i jaki misze kabel dokupić do kierownicy nr seryjny proszę o podanie iż na allegro jest kilkanaście nr seryjnych z taką samą wtyczka ( wtyczkę podróżna na 6 pinów mam w kierownicy
Obecie mam sterownik 1K0 953 549 DA
Kabelek do poduszki kierownicy z obsługą MF - poszukaj w tym topicu - był podawany numer.
Zostaw komentarz:
-
-
Jaki sterownik
Witam
Mam pytanie na jaki sterownik muszę wymienić żeby obsługiwał mi kierownice multifunkcyjna, tempomat, komputer pokładowy i jaki misze kabel dokupić do kierownicy nr seryjny proszę o podanie iż na allegro jest kilkanaście nr seryjnych z taką samą wtyczka ( wtyczkę podróżna na 6 pinów mam w kierownicy
Obecie mam sterownik 1K0 953 549 DA
Zostaw komentarz:
-
-
Czyli rozumiem ze po zakodowaniu te ikonki na kierownicy beda swiecic i działać oraz bedzie sterowanie z nich na radiuZ tego co wiem to żaden kabel nie jest potrzebny. Jak robiłem to wystarczyło kodowanie i radio działało z kierownicy.
Zostaw komentarz:
-
-
Z tego co pamiętam:Zamieszczone przez marpolA jeszcze jedno laickie pytanie, przy moim Swingu, to co będzie obsługiwała prawa i lewa strona kierownicy. Nie mam MAXI DOTA.
Prawa strona zależnie od przycisków (bo może być też telefon) - źródlo dźwięku (radio, CD).
Lewa strona: pogłaśnianie/wyciszanie radia/CD, przełączanie utworów (CD) lub zmiana stacji (radio).
Zostaw komentarz:
-
-
Nic.Zamieszczone przez marpolco będzie obsługiwała prawa strona. Nie mam MAXI DOTA.
Z tego co wiem to żaden kabel nie jest potrzebny. Jak robiłem to wystarczyło kodowanie i radio działało z kierownicy.Zamieszczone przez z1c00tak apropo Multifunkcji posiadam kierownice z ta funkcja a nie mam kabla łaczącego kierownice z radiem czy ktos jest mi w stanie podac nr seryjny tego kabla
Zostaw komentarz:
-
-
tak apropo Multifunkcji posiadam kierownice z ta funkcja a nie mam kabla łaczącego kierownice z radiem czy ktos jest mi w stanie podac nr seryjny tego kabla
bedze bardzo wdzieczny
pozdrawiam
z1c00
Zostaw komentarz:
-
-
A jeszcze jedno laickie pytanie, przy moim Swingu, to co będzie obsługiwała prawa i lewa strona kierownicy. Nie mam MAXI DOTA.
Zostaw komentarz:
-
-
marpol, w 2012 były w O2 dwa rodzaje manetek a co za tym idzie, dwa rodzaje sterowników.
Możesz mieć taki:

Lub taki:

Jaki masz możesz sprawdzić VCDSem.
Możesz też zdjąć górną część obudowy kolumny kierowniczej (jest na zaczepach wciśnięta w dolną, wystarczy podważyć z obu stron przy manetkach) i zrobić zdjęcie manetek i sterownika.
Wrzuć je tu i napiszę który to z powyższych.
Zostaw komentarz:
-
-
marpol, a z którego roku masz auto?
Musisz wymienić moduł kierownicy bo pewnie nie masz takiego z obsługą multi. Trzeba więc ustalić jaki masz obecnie.
Kolejna sprawa to kabelek do poduszki. Musi mieć wtyczkę do multi. Możesz kupić oryginalny lub swój obecny doposażyć w taką wtyczkę.
Zostaw komentarz:
-
-
Noszę się z zamiarem doposażenia mojej O II FL Ambition właśnie w tę kierownicę:
Obecnie mam plastikową czteroramienną. Rozumiem, że nowej poduszki kupować nie muszę. A jakie akcesoria musiałbym jeszcze zakupić, jestem w tym zielony. Mam radyjko Swing, ale w planach Bolero. Czy najpierw kierownica, a później Bolero, jest odpowiednią kolejnością. No i jaki może być koszt montażu w ASO, bo tylko na nich mogę liczyć niestety.
Zostaw komentarz:
-
-
Czy kierownica z O3 będzie działać w Octavii II z 2008?
Maxi już jest. Obecny moduł - 1K0 953 549 BN - wymienić chcę na BP.
Zostaw komentarz:
-
-
rafalsky69, wychodzi trochę taniej ale do tego dolicz jeszcze koszty przesyłki. Pytanie czy wysyłają towar do Polski?
Zostaw komentarz:
-
-
georgg,
Właśnie ta cena mnie przeraża ale wiadomo za luksus trzeba płacić.
Allegro przegrzebane, póki co nic lepszego od oferty Superbmana tam nie ma, ale znalazłem coś takiego:
Ktoś zamawiał z tego sklepu ? - bo cena jak za nową sztukę zacna.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: