moduł pod kierownicą to ma za zadanie obsługiwać:
- nic (no... manetki od kierunków i wycieraczek) w wersli lowline
- tempomat i maxidota (ew. MFA) w wersji midline
- kierownicę i to co midline w highline
a moduł bluetooth w zależności od wersji GSM 1, 2 lub 3 tryby UHV i rSAP z wyświetlaniem na radiach typu Columbus i Maxi Docie lub nie. Ale tych szczegółów już dokładnie nie znam.
misiek^wro, jaki masz aktualnie soft w Columbusie no i czy Ci wszystko na multi-kierze FL z nim dziala :?: Z MFA tez jest ok :?: Mysle ze juz powoli czas na zmiany u mnie
Pisałem Ci, że u mnie na żadnym sofcie nie działa prawa strona kierownicy - ani na telefonie, ani na maxi docie. Jedynie funkcjonuje przelaczanie rolka na wcisk z aktualnej wartosci na srednia z calego przebiegu.
Nie ma znaczenia soft w columbusie jaki wgram.
Tyle odnosnie informacji i powtarzania Ci tego poraz 99ty :szeroki_usmiech :twisted:
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Enriquez, zastanawia mnie, czy jakbym wsadził zespolony tempomat, to już coś pomoze ... jesli Twoj sposob teraz nie da rydy.
marbab, ile razy mam powtarzać, że w pracy tj do 16 nie odbieram telefonow ? Chcesz, to pisz tutaj, przynajmniej odpowiem i inni skorzystaja, nie badzcie samolubni ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Komentarz