Zamieszczone przez RobSto
Podswietlenie nóg (Dywanik)
Zwiń
X
-
Po pierwsze - sprostowanie (miałem chyba jakieś zaćmienie) - w bagażniku dałem po 6 lampek na stronę
Zamieszczone przez maxpaynemmJak to w podsufitce pasażerów dałeś ledy na taśmie? Tam przecierz żarowka siedzi?? Hmmm....
Zamieszczone przez marc!nRobSto, maxpaynemm, Panowie - SZACUNEK
ja tez zastanawiałem się nad oswietleniam drzwi i dzieki tym zdjęciom juz wiem co jutro bede robił ale mimo wszystko zostaje przy białym ciepłym i lampkach zamiast ledów w fotelach i nad ngamiBYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM
BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal
JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Komentarz
-
-
[quote="RobSto"]Zamieszczone przez maxpaynemmDzieki u Ciebie tez spoko to wyszło jeszcze się zastanawiam nad bagażnikiem czy robic u siebie :|
po drugie autentycznie 10-15 minut roboty.
Podpinasz się pod lampki 50 cm kabla i już.
ładnie wyszło to podświetlenie bagażnia - też sobie zrobię
tak przy okazji - w bagażniku listwy z diodami też przyklejane czy jakiś inny patent?
jeśli przyklejane to w którym miejscu? taśm dwustronna trzyma się tapicerki w bagażniku?
pozdrowionkabyła: OI 1,9 TDI 170 tys km w dwa lata z hakiem
potem: OII FL 1,9 TDI 17 tys km od 23.04 do 29.07
teraz: Passat B5 1,9 TDI - mimo wszystko wolę Octavki
Komentarz
-
-
Ja się zastanawiam, też zrobię tylko nie wiem czy oryginalne jak kolega Marc!n czy też jak maxpaynemm.
Marc!n czy możesz mi podać jakiś tutek jak to zrobiłeś może być na priv. Chodzi o kable, złaczki,lampki, gdzie co wpiąć.
Maxpaynemm czy możesz podać modele lub linki gdzie kupiłeś te ledy jak one się dokładnie nazywają?
Maxpaynemm piękna galeria wygląda super ale dla mnie to chyba jest zbyt jasno.
Tak się zastanawiam, czy komputer nie będzie zgłaszał błędów jak się któraś leda zużyje np. w połowie trasy do Hiszpani.
Z góry wam bardzo dziękuję.
Znalazłem coś na temat wpinania się w centralkę elektryczną, ktoś o to pytał.
Ambiente
Komentarz
-
-
tommyk, za jasno nie jest według mnie jest OK ale jak coś to zawsze 3 ledy możesz odciąć i bedziesz miał ciemniej Minimalna liczba ledów w pasku to 3 i właśnie 3 mam z tyłu.
Są to paski LED SMD w osłonie żelowej - kolor białe zimne ( mi biały ciepły nie podchodził). Mozesz też zastosować orginalne lampki ale napewno bedzie ciemniej i bardziej żółto Co do błędów to nie pomogę bo nie wpinałem sie w CE.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RobStoMam ambiente i z tyłu lampek nie ma - podświetlenia też
tommyk, podświetlanie z tyłu można zrobić z takich samych lampek jak masz w bagażniku. wystarczy je połączyć a zasilanie pociągnąc z lampki nad głową kierowcy.
Mi taki efekt odpowiada
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marc!ntommyk, podświetlanie z tyłu można zrobić z takich samych lampek jak masz w bagażniku. wystarczy je połączyć a zasilanie pociągnąc z lampki nad głową kierowcy.
Mi taki efekt odpowiada
Po drugie masz lampki seryjne w podświetleniu tylnych drzwi?BYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM
BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal
JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marc!nZamieszczone przez RobStoMam ambiente i z tyłu lampek nie ma - podświetlenia też
tommyk, podświetlanie z tyłu można zrobić z takich samych lampek jak masz w bagażniku. wystarczy je połączyć a zasilanie pociągnąc z lampki nad głową kierowcy.
Mi taki efekt odpowiadaAmbiente
Komentarz
-
-
Zdecydowałem się na LED ze względu na cenę wychodzi dużo taniej a i łatwiej je ukryć niż te fabryczne lampki, jednak nie odpowiadała mi barwa biała zimna , mam białą ciepłą, na początek światełko pod drzwi.
Kupiłem nowszy model 6 LED na pasku 5cm czyli mam na drzwi ich 20 sztuk, barwa jest przyjemna dla oka. Nie razi tak jak zimne.
Zastanawiam się teraz nad oświetleniem dywaników, tylko nie wiem gdzie są te kabelki od lampki, mówicie w lewym słupku od kierowcy ale które to są ma ktoś z was zdjęcie jak się wpiąć.Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tommyktylko nie wiem gdzie są te kabelki od lampki, mówicie w lewym słupku od kierowcy ale które to są ma ktoś z was zdjęcie jak się wpiąć.
Komentarz
-
-
Podlaczam sie pod prosbe. Mamusia ma lichtpaket w A4 i zaczalem jej zazdrosicic Dobrze widzialem ze po aktywoaniu vcds bedzie mozna regulowac moc podswietlenia. Bylo to w jakiejs wersji fabrycznie L&K ?!? Nigdzie nie widzialem tego jako opcji...
Swoja droga jak ktos chce lampke do drzwi( we wczesniejszych postach wyczytalem z wtyczka to mi zostala jedna sztukaZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
Komentarz