Zamieszczone przez piotrek_os
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_osJak to wypali to co 2ga 0II bedzie miała automatyczne otwieranie......a teraz ogólna euforia :lol:
[ Dodano: Czw 06 Maj, 10 16:48 ]
mogę się dorzucić i zasponsorować jeden komplet- kombi :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123Zamieszczone przez piotrek_osJak to wypali to co 2ga 0II bedzie miała automatyczne otwieranie......a teraz ogólna euforia :lol:
[ Dodano: Czw 06 Maj, 10 16:48 ]
mogę się dorzucić i zasponsorować jeden komplet- kombi :wink::diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
bzyq_74, założę topic w gadżetach jak tylko dostanę potwierdzenie, że firma będzie w stanie wykonać sprężyny o parametrach podanych w linku przez lilo.
Tak z ciekawości przeglądnąłem wątek na skodacommunity.de i już widzę, że dałem
, bo sprężyny mają mieć Dh=20 i L0=51 a nie Dh=25 i L0=76 jak myślałem :roll:
Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DeoMaru 123, tylko czy do kombi i htb są sprężyny o tej samej długości, czy będę musiał zamawiać dwa rodzaje ?
liftbeck - 405N
combi 480N
nie wiem ile miejsca zostaje w combi - w liftbeck ma okoł 2,5 cm
Mysle ze nie ma sie co spieszyc z ogromnym zamówieniem.
Najpierw trzeba sprawdzić pojedynczo zebysmy nie wydali niepotrzebnie pieniedzy.
Ja zamówiłem sprezynke od wiatrówki - przytniemy i zobaczymy efekt
Komentarz
-
-
A wie ktoś czy do O1 Combi by te sprężynki podeszły czy muszę szukać jakiś innych?Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Jedna rzecz mnie jednak zastanawia od początku tego wątku... Czy nie będzie przez tę sprężynę niedogodności z domykaniem... Skoro odpycha na otwieranie to i odpycha na zamykanie
Pytanie czy nie trzeba będzie za każdym razem.... przyzwoicie pieprznąć żeby się zamknęło. I czy nie popękają osłony siłowników.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Al_CaponeJedna rzecz mnie jednak zastanawia od początku tego wątku... Czy nie będzie przez tę sprężynę niedogodności z domykaniem... Skoro odpycha na otwieranie to i odpycha na zamykanie
Pytanie czy nie trzeba będzie za każdym razem.... przyzwoicie pieprznąć żeby się zamknęło. I czy nie popękają osłony siłowników.
tego jeszcze nie wiemy
ale sprezyny mają za zadanie nadac tylko rozpedu klapie która po osiagnieciu jakiegos stanu i tak samoczynnie sie podnosi w góre.
przy zamykaniu tez jest tak, ze w pewnym momencie siłowniki juz nie ciagną w góre i klapa opada swoim ciezarem.
Mamy nadzije, ze sprezyny beda sciskane własnie tym ciezarem klapy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Al_CaponePytanie czy nie trzeba będzie za każdym razem.... przyzwoicie pieprznąć żeby się zamknęło. I czy nie popękają osłony siłowników.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Ja nadal nie odstałem odpowiedzi od firmy, do której wysłałem zapytanie.
Zadzwonię po 8 będę to wiedział co i jak.
Poza tym przydałby mi się datasheet od siłowników.
[ Dodano: Pią 07 Maj, 10 08:29 ]
W przyszłym tygodniu dostane dwie sztuki do testów.
Sprężyny będą miały następujące parametry:
wykonanie z drutu fi 4mm a nie taśmy 4,0x2,4.
średnica wewnętrzna 12mm a nie 10
wysokość 50mm a nie 51
Maksymalny skok sprężyny oraz siła przy maksymalnym skoku będą takie same.
Cena przy zamówieniu 50 sztuk wyniesie 5-6PLN netto.Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Komentarz