Ciekawe jak zwie się w mojej wersji
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisCiekawe jak zwie się w mojej wersji
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pager1 Zobacz wpiszaczyna uruchamiać się android i w tym momencie gaśnie
Komentarz
-
-
Jak by ktoś maił radio Joying to może zerknąć na stronkę ziomka https://hvdwolf.github.io/Joying-Roo...-examples.html
Nie wiem czy podejdzie do innych modeli skosów, trzeba by zobaczyć kod.
skórki pod wersje 6.0.1 lub 5.1.1Załączone pliki
Komentarz
-
-
To rozwiązanie działa na jednostkach na bazie Intel Sofia, nie np: RK3188. Radio musi być zrootowane, aby mody dla aplikacji radia działały.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
dawcio Gdzie dałeś zasilanie do kamery tzn skąd?
pager1 musi być coś z radiem nie halo.
sprawdź na krótko czy ruszy tylko zasilanie i masa.
ducker
20180201_155410_resized.jpgOstatnio edytowany przez oolsztyniak; 1498.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisGdzie dałeś zasilanie do kamery tzn skąd?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpispod cofania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MQ1977 Zobacz wpisPodpięcie pod żarówkę świateł cofania może powodować zakłócenia.
Zamieszczone przez MQ1977 Zobacz wpisW twoim radyjku z tyłu powinien być specjalny kabelek, wtyczka lub pin do zasilania kamerki cofania i stamtąd powinno się ciągnąć zasilanie do kamery
Więc jak rozwiązać problem?
Komentarz
-
-
Witam,
już prawie podjąłem decyzję zakupu poniższego radyjka (ze względu na cenę oraz wysyłkę z DE). Dlatego teraz mam do was dodatkowe pytania:
1) Czy miał ktoś może takie radyjko? Jak się ono sprawuje i czy nie będzie problemu z podłączeniem go do Octavi II 2008 (przed lift)
2) Czytałem o konieczności wymiany modułu (nie wiem jakiego) żeby aku nie padał - podpowie ktoś o jaki moduł chodzi i gdzie go mogę kupić?
3) Czy czujniki cofania będą działać mimo braku kamery cofania (będzie jakaś wizualizacja?
Z góry dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elfhelm_1 Zobacz wpis) Czy miał ktoś może takie radyjko? Jak się ono sprawuje i czy nie będzie problemu z podłączeniem go do Octavi II 2008 (przed lift)
Zamieszczone przez elfhelm_1 Zobacz wpis2) Czytałem o konieczności wymiany modułu (nie wiem jakiego) żeby aku nie padał - podpowie ktoś o jaki moduł chodzi i gdzie go mogę kupić?
Zamieszczone przez elfhelm_1 Zobacz wpis3) Czy czujniki cofania będą działać mimo braku kamery cofania (będzie jakaś wizualizacja?
Komentarz
-
-
oolsztyniak niestety tylko wersja dla PX3 1GB... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisczy ktoś wie dlaczego,
kamerka cofania działa na wł.zapłonie a po zapaleniu auta brak sygnału wideo?
Okazało się, że trzeba było zamontować "the relay" - był w zestawie.
Czy ktoś mógłby poradzić jaką kamerę najlepiej zamontować do kombiaka z 2012?
Teraz mam coś takiego https://goo.gl/kEKFmJ przymocowane do jednej ze śrubek oświetlenia tablicy, ale po roku okazuje się, że to takie sobie rozwiązanie. Chciałbym zmienić na kamerkę w rączce lub oświetleniu tablicy. Przy kamerkach w oświetleniu tablicy nie zgadzają mi się wymiary - rozstaw dziurek do mocowania jest za wąski ( ok. 4 mm) . Jedyna kamera jaką znalazłem jest w Polskich sklepach jednak kilkukrotnie droższa. Co do kamerek w rączce mam obawy, czy kamerka nie przeszkadza i czy nie ma problemów z otwieraniem klapy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jay-z Zobacz wpis"the relay"
Zamieszczone przez jay-z Zobacz wpisMiałem identycznie u siebie
Zamieszczone przez jay-z Zobacz wpiskamerek w rączce
Komentarz
-
-
Dzięki Panowie
Możecie coś polecić co będzie pasowało do kombi 2012? Gdzieś na forum (a może i w tym wątku) znalazłem to https://goo.gl/WStcKa , ale brak jakichkolwiek wymiarów:/
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisco to?
Elektryk podłączył zasilanie pod wsteczny i prawdopodobnie dlatego był potrzebny ten przekaźnik (radio info o wstecznym dostaje u nie po CANie). Koniec końców i tak zasilanie przeciągnął z aku, bo miałem cały czas lekkie zakłócenia, które wg niego spowodowane były systemem kontroli spalonej żarówki.
Komentarz
-
-
Pewnie już wszyscy na to wpadli i możliwe, że to post niekoniecznie w tym wątku, ale może komuś się przyda
Jeżeli macie radio z Androidem i obowiązkowo Yanosika
W moim chińczyku nie zawsze Yanosik odpalał się przy starcie mojej "strzały". Próbowałem używać programów typu Automate, ale zawsze był jakiś problem. Rozwiązanie okazało się banalne wystarczyło podmienić domyślną nawigację na Yanosika i w ustawieniach włączyć automatyczne załączanie nawigacji. Teraz wszystko dzieje się automatycznie xD
Komentarz
-
-
-
Nie , działa sobie w tle.
uruchamiasz yanosika z opcji jak wyczuje ruch pojazdu lub po każdorazowym jego włączeniu.
czytałem z kolei że yanosik startujący "auto" potrafi zakłócać połączenie po wifi i np przy starcie wywalić błąd połączenia z wifi. Podobno wina jakiegoś szyfrowania.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz