Koleś a może łatwiej jak byś podał jakie sterowniki siedzą obecnie ? , rocznik 2012 a szczególnie końcówka był można powiedzieć takim zbiorowiskiem wszystkiego co mieli i wypychali na koniec w tym modelu i może akurat trafiłeś na te sterowniki co tego nie obsługują .
[O2 FL] Doposażenie lusterek w lampki oraz drzwi w lampki ostrzegawcze - kilka pytań
Zwiń
X
-
Wojtenio gdyby sterowniki nie obsługiwały funkcji, to po zakodowaniu raczej nie waliły by błędami. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisbrak tych pinów?
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpis11 to jest wspólne zasilanie (masa) dla kierunku, grzania lusterka i tej lampki
nic by nie działało
Zamieszczone przez Wojtenio Zobacz wpisKoleś a może łatwiej jak byś podał jakie sterowniki siedzą obecnie ?
Drzwi pasażera 1T0 959 702 R
Ja te lampeczki podłączyłem pod 10 i 11 i myślę, że gdybym się pomylił to teraz by świeciły. A nie świecą.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Sterowniki T jak i R mają piny 10 i 11, mam takie ze swojej OC2FL z 2012r. Sprawdź jeszcze raz wtyczka 16pin idąca z wiązką z lusterka. Podłącz żarówki nie ledy bo może to jest powodem. W OC3FL niema to znaczenia ledy czy żarówki w lusterkach czy oświetlenie w drzwiach nie powodują błędu. W OC2FL ledy powodowały błędy chyba że były z rezystorami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jasiek2905 Zobacz wpisSterowniki T jak i R mają piny 10 i 11
Zamieszczone przez jasiek2905 Zobacz wpisPodłącz żarówki nie ledy bo może to jest powodem.
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpis11 to jest wspólne zasilanie (masa) dla kierunku, grzania lusterka i tej lampki
nic by nie działałoOstatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
20240104_215335.jpg W octavi 2fl założyłem podświetlenie pod drzwiami z tyłu wykorzystując lampki led z BMW e60 nr części 63316972605 i wtyczki 3-1452577-1
Wyszło praktycznie na styk.
Przód tak samo na takich lampkach.
Do podświetlenia klamek użyłem 5E0919173.Ostatnio edytowany przez mikolaj93; 5755.Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
Komentarz