Zamieszczone przez eaglemirek
[O2] Ksenony O2 FL
Zwiń
X
-
halogenki gdzieś widziałem, zdaje się że jak bawiłem się kodowaniem w służbowym yeti. Dziennych natomiast nie kojarzę.Zamieszczone przez Enriquezpewnie tak,
rękę bym sobie dał uciąć, że gdzieś w kodowaniu widziałem dzienne albo halogeny razem z długimi - tyle, że namierzyć nie mogę :/
ech, stary... mnie to mówisz..... jak mi pstrykacz na zlocie pokazał jak to świeci to ...... mmmm. no ale tylko dzięki pstrykaczowi i eaglemirek zdecydowałem się na założeniem ksenonów - dzięki chłopakiZamieszczone przez Enriqueztrochę szkoda, że w O2 poskąpili biksenonów ...
Komentarz
-
-
dzięki mistrzuZamieszczone przez kazek103Tu kolega ma zakodowane gasnące dzienne przy długich.
wieczorkiem obcykam temacik w garażu jak żona z dzieciakami z basenu wróci.
Niestety dzisiaj zwróciłem uwagę na jeszcze jeden objaw: brak DRL pomimo włączonej opcji w maxidocie. Zapalają się tylko razem z długimi. Czekam na info od Grygyiego co tam pokodował.
Komentarz
-
-
Chyba najbliżej masz kolegę Krzynol, który bez problemu ogarniał ten temat - poprawcie mnie jeśli się mylęZamieszczone przez trasekTak apropo, ktoś w okolicach trójmiasta robi takie kompletną usługę zamontowania ksenonów ? Tak pytam, gdybym polegał ale przestraszył się opisanych informacji

ooo stary, dzięki za podpowiedź. Wieczorkiem, jak odzyskam autko od żony, to sprawdzę temacik.Zamieszczone przez Deokadmar, jeśli Ci się zapalają DRL razem z długimi, to znaczy, że masz zakodowane Bixenony z przesłoną - miałem podobny problem.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Benek52 - ja kupowałem na Aliexpress od Golfa wiązkę, dostałem gratis po prośbie wiązke do drugiego czujnika poziomowania gdyż Golf ma tylko 1. Trzeba trochę przepinować przelotki 10-14 pin do lampy poza tym wszystko OK.Zamieszczone przez Benek52bohen, Zrobienie samej wiązki to pewnie nie problem chodzi tylko o odpowiednie wtyczki i piny do czujników i sterownika
LINK - jak poszukasz to może znajdziesz w lepszej cenie, są też zestawy z czujnikami poziomowania i sterownikiem 5M0...
NP TAKI
kadmar - z tego co Deo wyżej pisał możesz faktycznie mieć czeski błąd i zakodowany w bajcie 14 bit 3 zamiast 4...
Komentarz
-
-
Z długościami bez problemu aby przeciągnąć przepustem za akumulatorem. Wewnątrz wręcz niektóre obwody trzeba sporo skracać zapewne stąd, że w Golfie sterownik ksenonów jest za schowkiem pasażera podczas gdy w O2FL za klimatronikiem.Zamieszczone przez Benek52KulfonP, Czyli długości przewodów były odpowiednie że nie trzeba było sztukować tak jak wiązkeę z Kauf coś tam
Komentarz
-
-
Benek52, oprócz tego" P&P", masz do dołożenia przewody CAN i bezpieczniki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz