Zamieszczone przez eaglemirek
[O2] Ksenony O2 FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Enriquezpewnie tak,
rękę bym sobie dał uciąć, że gdzieś w kodowaniu widziałem dzienne albo halogeny razem z długimi - tyle, że namierzyć nie mogę :/
Zamieszczone przez Enriqueztrochę szkoda, że w O2 poskąpili biksenonów ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103Tu kolega ma zakodowane gasnące dzienne przy długich.
Niestety dzisiaj zwróciłem uwagę na jeszcze jeden objaw: brak DRL pomimo włączonej opcji w maxidocie. Zapalają się tylko razem z długimi. Czekam na info od Grygyiego co tam pokodował.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasekTak apropo, ktoś w okolicach trójmiasta robi takie kompletną usługę zamontowania ksenonów ? Tak pytam, gdybym polegał ale przestraszył się opisanych informacji
Zamieszczone przez Deokadmar, jeśli Ci się zapalają DRL razem z długimi, to znaczy, że masz zakodowane Bixenony z przesłoną - miałem podobny problem.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Benek52bohen, Zrobienie samej wiązki to pewnie nie problem chodzi tylko o odpowiednie wtyczki i piny do czujników i sterownika
LINK - jak poszukasz to może znajdziesz w lepszej cenie, są też zestawy z czujnikami poziomowania i sterownikiem 5M0...
NP TAKI
kadmar - z tego co Deo wyżej pisał możesz faktycznie mieć czeski błąd i zakodowany w bajcie 14 bit 3 zamiast 4...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Benek52KulfonP, Czyli długości przewodów były odpowiednie że nie trzeba było sztukować tak jak wiązkeę z Kauf coś tam
Komentarz
-
-
Benek52, oprócz tego" P&P", masz do dołożenia przewody CAN i bezpieczniki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz