tylny śrubkami, podkładkami i nakrętkami M6
przedni to nakrętka i podkładka M6 oraz śrubka i podkładka M6 (krótka)
po prostu.... przymierz i zobaczysz
[O2] Montaż auto poziomowania - tutorial
Zwiń
X
-
Panowie może ktoś podpowie: Jakich śrub należy użyć aby przykręcić czujnik przedni i tylny?? Czym można zastapić oryginalne śruby???
Zostaw komentarz:
-
-
A schemat podany przez kol. bohen jest dla O2FL a czy można prosić dla przedlifta ??
Zostaw komentarz:
-
-
to jest numer samego sensora/czujnika położeniaZamieszczone przez mcaris1T0907503
zaś cały ten numer 1K0 941 274 A/B/C to jest kompletny czujnik gotowy do założenia
Zostaw komentarz:
-
-
Witam odgrzeje troszke temat.
I ja wpadłem na pomysł wymiany zwykłych lamp na ksenony ,więc mam kilka pytań w ty temacie:
1. czy czujniki poziomowania muszą być dokładnie te 1K0 941 274 ? bo znalazłem takie z oznaczeniem 1T0907503 nie ukrywam że te podane w temacie ciężko wyszukać
2 czy można prosić o zdj. w którym miejscu zamontowane są te czujniki ( większość zdjęć już niedostępna)
3 prosił bym was dobrzy ludzie
o schemat podłącz elektr. czujników (O2 2008r przedlift)
Zostaw komentarz:
-
-
blind_walker, czy jest szansa na ponowne wrzucenie fotek do manuala???
Zostaw komentarz:
-
-
wtyczki są identyczne, a piny poziomowania są obsadzone, tyle tylko, że idą do regulatora ręcznego
Zostaw komentarz:
-
-
krzynol, masz może przed FL?? Czy muszę wymieniać zatem wtyczki w lampach czy tylko dokładam brakujące piny??
Zostaw komentarz:
-
-
bohen, tak dziekuję bardzo.
Panowie uświadomcie mnie jesli się mylę ale czy to oznacza że muszę zmienić też wtyczki lamp z 10 na 14 pinowe?? Czy tylko dokladam kabelki w moje aktualne wtyczki?? Jak to jest??
Zostaw komentarz:
-
-
maxpaynemm, o to pytasz?Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Koledzy fotki w poście wygasły. Czy jest szansa na schemat instalacji poziomowania dla OII??
Zostaw komentarz:
-
-
Xenonz + yestaw
Cześć Misiek^wro
Czy ten zestaw do O2 FL masz jeszcze ??:
- xenony kpl, nowe, oryginalne
- regulator z 1 potencjometrem, aby ukryc i wyfiniszowac moda - taka wisienka
- wszystkie wiazki, kable, piny ( poskrecane pnp, oprocz oczywiscie tych pinow, gdzie trzeba sie wpiac )
- gumki i inne cuda
- centralke i czujniki poziomu ( brak do 4x4 )
O2FL : 2550 zl.
Jezeli tak to czy Xenony są bez jakichkolwiek uszkodzeń ??
Zostaw komentarz:
-
-
Rozwinąć rozwinął tylko o usługę robienia kabli - jak się posiada zaciskarkę + gumki w cenie hurtowej + same przewody - no to żyć nie umieraćZamieszczone przez krzynolgościu się rowinął, kiedyś brałem od niego tylko wtyczki
Mnie martwi to o czym napisałeś - przewalenie tej wiązki, przez gródź to masakra - ja mam patent, stricte z automatyki, na rozwiert gumki i przełożenie tam uszczelnienia, które kleje i przez które swobodnie przeprowadzam kabel + zaklejam.
Metoda o tyle sprywtna, że nikt tam nie patrzy, zajmuje to 5 minut, a jest MEGA szczelne i co ważne bardzo estetyczne.
Zostaw komentarz:
-
-
greg44, brałeś coś od gościa?
Można mu podrzucić kilka schematów i propozycji
Zostaw komentarz:
-
-
jak ktoś nie ma wtyczek przewodów pinów itd., to jak najbardziej brać
nie będzie łatwo przepchać tę wiązkę przez gródź na przykład
nawet nie mówię o nadkolach, pewnie będzie trzeba ciąć, ale uszczelnienia są ...
ja układam wiązki pojedyńczymi przewodami do ori wiązek, jest dużo łatwiej, a do tego nic nie widać
ale chętnie bym taką wiązkę przyatakował....
Zostaw komentarz:
-
-
A tu jest wiązka do Xeonów.
Zostaw komentarz:
-
-
Mam czujniki poziomowania przednie, nowe, oryginalne
komplet z wtyczkami, uszczelnieniami i mocowaniem
podchodzą do O2 i O2FL - wszystkie wersje
tylne będę miał też na dniach, ori , używki w idealnym stanie, z wtyczkami i uszczelnieniami
podchodzą do O2 i O2FL ale tylko w wersjach przednio-napędowych
jak ktoś szuka sterownika do poziomowania lamp O2, O2Tour (nie skrętnych)
Zostaw komentarz:
-
-
Ale, wiązki robi się świetnie samemu.
Ja mogę każdego zaopatrzyć w czujniki przód i tył+ sterownik(tylko FL już )
Zostaw komentarz:
-
-
Potrzebował bym taką wiązkę do O2 mam juz lampy a przydało by się poziomowanie założyć jak już będe walczył z całością
ma ktoś na zbyciu albo jakieś namiary?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: