Zamieszczone przez szkoda
Wymiana żarówki w OII
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez EnriquezPolecam pojechać do ASO. Też byłem pewien, że dam radę. A tu nichu... Żarówki wymienią, auto umyją i wyjdzie że wymiana za free.
nasłuchałem się o logowaniu żarówek w kompie i takie tam, a poza tym zapłaciłem jakąś chorą kwotę rzędu 120PLN, polecam gorąco
Zamieszczone przez EnriquezTeż byłem pewien, że dam radę. A tu nichu...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano też polecam, jak to zrobiłem jakieś 4 lata temu to mi obie lampy wypadły, na szczęście już pod domem i na szczęście niezupełnie :lol:
nasłuchałem się o logowaniu żarówek w kompie i takie tam, a poza tym zapłaciłem jakąś chorą kwotę rzędu 120PLN, polecam gorąco
może ktoś nakręci jakiś film z instruktażem :?: :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
To ja postaram się zrobić jakieś foto-story :-)
Dwa dni temu kupiłem sobie w castoramie obcęgi długie z zakrzywionym pyszczkiem :-) i w 10 minut wymieniłem obie przednie postojowe i w tym czasie zdążyłem umyć jeszcze ręce, skoczyć do auta po portfel i zapłacić za żarówki [Statoil] :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBkropeck, zapomniałeś o wypiciu w miedzy czasie 0.5l Pepsi. :wink:
Natomiast o renault i wymianie żarówek tam ..... odrobina angielskiego wymagana ... chociaź - film sam powie za siebie:
Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckTo ja postaram się zrobić jakieś foto-story :-)
Dwa dni temu kupiłem sobie w castoramie obcęgi długie z zakrzywionym pyszczkiem :-) i w 10 minut wymieniłem obie przednie postojowe i w tym czasie zdążyłem umyć jeszcze ręce, skoczyć do auta po portfel i zapłacić za żarówki [Statoil] :-)
jako że dołączyłem do grona odkręcaczy śrubek, poprosiłbym o fotkę takowych obcęg, bym wiedział po co uderzyć jutro do Castoramy
Przed wymianą żarówek stopu w klapie bagażnika chyba jednak najpierw zajrzę do instrukcji
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez DarioBpoprosiłbym o fotkę takowych obcęg,
To może przy okazji, jak odłączyć gniazdo z wiązką przewodów, tak by go nie uszkodzić?
Domyślam się że trzeba lampę przenieść w wygodniejsze miejsce.
Komentarz
-
-
A mnie padła już żaróweczka H8 - czy jak pójdę do sklepu i powiem poproszę o H8 to będzie pasowała do mojej furki ?
Może muszę podać jakieś oznaczenie - bo widziałem np: STANDARD PGJ19-1 (cokołu) ?
Jak jest moc takiej żarówki (35 W)? Jak wymienię zniknie błąd na wyświetlaczu ?
Szukałem w książce obsługi jak ją wymienić .... przegapiłem ... podpowie ktoś ?
Proszę o pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Zamieszczone przez golibrodaSzukałem w książce obsługi jak ją wymienić .... przegapiłem ... podpowie ktoś ?
Edit:
Strona 272. Oczywiście to światło przeciwmgłowe.
mijania to H7 w O2saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A gdzie jest śrubka od halogenu i jak zdjąć tą kratkę ?, nie chcę połamać
Ona jest na zatrzaskach. Jak połamiesz (mnie się to nie zdarzyło) zaślepkę to w ASO dokupisz za parę złotych. Oczywiście połamanie jej nie podlega to gwarancji .Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz