2. W tym co udało mi się wypiąć miałem problem z wypięciem kostki, poradziłem więc sobie bez jej wypięcia.
potem w sprzyjających warunkach się pomęcz i wypnij, bo to może być na przyszłość właśnie słaby punkt.
Dopiero teraz przeczytałem swoją wypowiedź. Wyszło straszne masło maślane. Miało być tak: 2. W tym co udało mi się wymontować miałem problem z wypięciem kostki, poradziłem więc sobie bez jej wypinania. Przepraszam, ale tak to jest jak wokół biega trzylatek, którego rozpiera energia
Polecam pojechać do ASO. Też byłem pewien, że dam radę. A tu nichu... Żarówki wymienią, auto umyją i wyjdzie że wymiana za free.
no też polecam, jak to zrobiłem jakieś 4 lata temu to mi obie lampy wypadły, na szczęście już pod domem i na szczęście niezupełnie :lol:
nasłuchałem się o logowaniu żarówek w kompie i takie tam, a poza tym zapłaciłem jakąś chorą kwotę rzędu 120PLN, polecam gorąco
Zamieszczone przez Enriquez
Też byłem pewien, że dam radę. A tu nichu...
może ktoś nakręci jakiś film z instruktażem :?: :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
no też polecam, jak to zrobiłem jakieś 4 lata temu to mi obie lampy wypadły, na szczęście już pod domem i na szczęście niezupełnie :lol:
nasłuchałem się o logowaniu żarówek w kompie i takie tam, a poza tym zapłaciłem jakąś chorą kwotę rzędu 120PLN, polecam gorąco
To ja podziękuję, już wolę sam się pomęczyć.
może ktoś nakręci jakiś film z instruktażem :?: :szeroki_usmiech
Dwa dni temu kupiłem sobie w castoramie obcęgi długie z zakrzywionym pyszczkiem :-) i w 10 minut wymieniłem obie przednie postojowe i w tym czasie zdążyłem umyć jeszcze ręce, skoczyć do auta po portfel i zapłacić za żarówki [Statoil] :-)
Czy ktos moze wie w jaki sposob sie dostac do zarowki w przeciwmgielnych w Scoucie lub RSie przed FL (nie ma nic o tym w instrukcji).
Po FL jest dziurka w ktora wklada sie haczyk by zjac oslone.
Dwa dni temu kupiłem sobie w castoramie obcęgi długie z zakrzywionym pyszczkiem :-) i w 10 minut wymieniłem obie przednie postojowe i w tym czasie zdążyłem umyć jeszcze ręce, skoczyć do auta po portfel i zapłacić za żarówki [Statoil] :-)
Witam,
jako że dołączyłem do grona odkręcaczy śrubek, poprosiłbym o fotkę takowych obcęg, bym wiedział po co uderzyć jutro do Castoramy
Przed wymianą żarówek stopu w klapie bagażnika chyba jednak najpierw zajrzę do instrukcji
A gdzie jest śrubka od halogenu i jak zdjąć tą kratkę ?, nie chcę połamać
Jak wyciągniesz kratkę to ukażą Ci się dwie śrubki A kratkę wyciągam poprzez z ciśnięcie jej palcami i potem stanowczym aczkolwiek ostrożnym pociągnięciem jej do siebie.
Ona jest na zatrzaskach. Jak połamiesz (mnie się to nie zdarzyło) zaślepkę to w ASO dokupisz za parę złotych. Oczywiście połamanie jej nie podlega to gwarancji .
Komentarz