[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
-
-
czy ktoś miał do czynienia z felgami Cades? jak wygląda ich trwałość?
Interesuje mnie ten model:
We make alloy wheels for cars. Based in Luton, UK, we have been established for over 10 years, and have a great range of upgraded aftermarket car wheels for many models from VW, Audi, BMW, Seat and others. We carry large stocks and sell direct to public in addition to being stocked by your local wheel dealer.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszek022witam czy takie felgi będa pasować do octavi II przed fl
et 35 szer 8cali 8jx17kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
ALU CENTER to gówno, z 2 lata temu mialem wizyte u nich bo mają siedzibe w moim miescie, to kpina jakas sami nie wiedzą co sprzedają, znajdą Ci "oryginalne" felgi do każdego auta(z tym że takich wzorów nie było nigdy w salonach, ale to szczegół :P). Pozatym ludzie pisali tutaj że to chińszczyzna, na Polskich drogach to strach jechac na takich aluskach :P
Była O2 1.6 MPI
JEST: O2 FL 1.8 TSI : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461736#1461736 :drive:
Komentarz
-
-
Tak przypuszczalem, na zapytanie w jakim kraju sa produkowane odpisali, ze "producentem jest austraslisjak frima PDW" a nie gdzie sa odlewane.
2 klikniecia i voila !!
"PDW Australia (Aust.) was formed in 2007 after signing a joint venture partnership with Zhejiang Shuguang Industrial Co. Ltd (China), a 20 year old enterprise that focuses in the manufacturing of automobile wheels an accessories. Shuguang manufacturers over 90,000 motor vehicle alloy wheels and over 100,000 motorcycle alloy and steel wheels every month."
Komentarz
-
-
Mi też niewiele zabrakło, żeby kupić tam felgi, ale jak poszukałem ile na necie kosztują prawdziwe ADVANy to wiedziałem, że nie mogą być oryginalne. Można oryginały sprowadzić z USA, ale to koszt ~500$ sztuka + cło, więc od 6k PLN wzwyż... Poza tym ADVAN nie robi bodajże mniejszych felg niż 17"
A teraz z innej beczki. Poszukuję pierścieni centrujących do OZ superturismo GT. Strasznie ciężko je dostać bo to 75mm - 57.1mm z dodatkowym rantem. Wie ktoś może z Was może coś na ten temat? Bo już do połowy allegro pisałem i tylko na zamówienie toczą...
Komentarz
-
-
A teraz z innej beczki. Poszukuję pierścieni centrujących do OZ superturismo GT. Strasznie ciężko je dostać bo to 75mm - 57.1mm z dodatkowym rantem. Wie ktoś może z Was może coś na ten temat? Bo już do połowy allegro pisałem i tylko na zamówienie toczą...
Komentarz
-
-
Siema.
Chce kupić felgi 16 do Octavii. Znalazłem coś takiego:
http://olx.pl/oferta/alufelgi-5x112-...tml#7c33634c82 oraz
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
doradzi ktoś które lepsze?
Co do ET to jak dobrze patrzyłem to powinno być 50? (jak się mylę to niech ktoś poprawi)
I jakie lepsze opony na takie felgi? : 205/55/r16 czy 195/60/r16?Skoda Octavia II Combi FL 1,9 TDi
Skoda Felicia FL 1,6
Komentarz
-
-
OEM 16x6.5 ET50 opona 205 55 16kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
lukaszek022, będąkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Angrekoo, słyszałem (nie sprawdzałem) że to lipa jest i że robią się odpryski od kamieni tak więc może sezonu nie wytrzymać. Poza tym 200zł to trochę sporo, za 400zł to można oddać komuś kto Ci wypiaskuje i pomaluje proszkowo więc przynajmniej będzie to trwałe.Skoda Octavia II Combi FL 1,9 TDi
Skoda Felicia FL 1,6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AngrekooPanowie a bawił się ktoś plasti dipem na felgach
Oklejanie zajęło pół dnia, bardzo łatwo robią się zacieki które potem widać więc nie jest to proste.
Co do felg nie malowałem ale trwałość materiału nie wróży żeby się to utrzymało więcej jak kilka tyg. a słyszałem od kilku osób ze jak się zapiecze/zawulkanizuje na feldze od temperatury to dopiero są problemyz usunięciem
Komentarz
-
Komentarz