się pochwalę :P
kupiłem DEZENT TD 16" 7,0 ET45 5x112 - z dziurą na śruby z kulką
Guma DUNLOP SPORT BLURESPONSE 205/55 R16 i gitara
i to chyba najfajniejsza opona letnia z jaką miałem doczynienia.
nie miałem jeszcze okazji na mokrym sprawdzić ale na suchej nawierzchni zachowuje się super - a brak rantu można jej wybaczyć i tylko uważać trzeba na felgi przy krawężniku.
Generalnie cicha opona i nie wiadomo jak ze zużyciem bieżnika będzie ale po 1kkm jestem "w niebowzięty" :diabelski_usmiech
Te same dezenty, tylko że 17 ;-) Opony 215/50 R17 Obrazek
nie miałem jeszcze okazji na mokrym sprawdzić ale na suchej nawierzchni zachowuje się super - a brak rantu można jej wybaczyć i tylko uważać trzeba na felgi przy krawężniku.
Generalnie cicha opona i nie wiadomo jak ze zużyciem bieżnika będzie ale po 1kkm jestem "w niebowzięty" :diabelski_usmiech
Luki kręcę się bo nie wiem co i jak zrobić - dlatego pytam .
dzięki za link - pomocny bardzo. zaraz pw będzie w swiat leciało.
ps czy gówniane to nie wiem- masa ludzi lata na chinolach i to 19 i 20 i nie narzekają. chociaż sam wolałbym coś ori ale CVT ryją mi beret okrutnie - a sprawa już się wyjaśniła- et nie pasuje więc na 99% sobie je daruję :cry: - już w a4 tarło okrutnie tam w sumie tylko szmaciane nadkole dostało po pupie ale chcę tego uniknąć. coś eom audi wpadnie albo ori rs koło.
wiosna już nastała u mnie kilka dni temu a objawem jest to >
PS
Zamieszczone przez LUKI
Zamieszczone przez same_oktany
205/55R16
16" 6,5 ET50 5x112.
czyli tak jak fabryka
btw
16" 7 ET48
ale te też na spokojnie podejdą
ale wg. mnie ta felga chowa się za głęboko i wygląda słabo.... mam takie na wersje zima, jak sie nie ma co sie lubi .... ale nie przepadam za nimi... są... bo lepsze jak stal, a kupiłem je z autem więc zostały...
z własnego wyboru bym nie kupił
na blogu znajdziecie jakie sa letnie a jakie zimowe ( ja sie w nazwach nie orientuje)
Witam
Bardzo proszę o pomoc w doborze felg aluminiowych 15" (dobór właściwego rozmiaru) do O2 Combi Tour 2012 opony 195/65 r 15. Bardzo zależy mi właśnie na tym rozmiarze, nie większe i nie szersze gdyż z pewnych względów nie mogę jeździć na "naleśnikach". Jestem otwarty na konkretne propozycje modeli jak również sprzedaży jeśli ktoś z Was ma do odsprzedania nowe lub używane w stanie idealnym.
Najpierw załóz felgi które kupisz, oceń jak to wygląda, a dopiero pózniej pomyśl o dystansach.
Moim skromnym zdaniem Trifid bardziej pasuje wizualnie do O2, ale to kwestia gustu, kupisz co zechcesz
A powiedzcie mi jeszcze czy warto z jakimiś dystansami się bawić?? np 10mm na przód i 15mm na tył? bo z tego co przeglądałem ten wątek to wiele osób pisze że z mniejszym et lepiej to wizualnie wygląda.
Aha jeszcze jedno pytanie...mianowicie tryfid jest szerszą felgą bo ma 7,5" w porównaniu do 7" teron'a czyli przez to lepiej wypełni nadkole?
Witam,
Mam pytanie, mianowicie co wybrać pomiędzy tymi dwoma modelami felg do mojej O2FL
(beż cappucino). Felgi są w tej samej cenie. :
1. TERON 7Jx17 ET 49 (Octavia III)
2. TRIFID 7.5Jx17 ET 49 (Superb 2FL)
Może ktoś widział jak wyglądają na żywo w O2FL i mógłby się podzielić spostrzeżeniami?
ja mam ET 35 jest ok, wygląda mega lepiej niż ory. 15x6,5 Et48, nic nie ociera nawet przy max załadunku
Zamieszczone przez lezak13
Czyli do tych BBS wystarczy założyć te pierścienie i wszystko będzie pasować bo nie ukrywam, że te BBS najbardziej mi się podobają z tych co oglądałem do tej pory?
Chyba Borbety ???
a tak pozatym tym wystarczą te pierścienie
tak to wygłąda na zywo
Zamieszczone przez Tippo
otwor fabryczny jest 57.1
tak jak pisze kolega, taki wymiar ma otwór fabryczny natomiast pierścieni centrujących jest ponad 140 wymiarów więc napewno coś dobierzesz, nie polecam metalowych bo bywają problemy z ich demontażem po sezonie nawet wysmarowanych pasta miedziana na grubo
Czyli do tych BBS wystarczy założyć te pierścienie i wszystko będzie pasować bo nie ukrywam, że te BBS najbardziej mi się podobają z tych co oglądałem do tej pory?
Jeszcze takie mi się podobają ale nie wiem czy nie będą wystawać?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Zostaw komentarz: