6.5j et max 35?
7j et max (40-42) ?, chociaz ja mam 37 i nie narzekam jest wporządku wszystko.
7,5j et max chyba 42-44 żeby to jakos wyglądało.
Niższego et juz nie trzeba żeby to jakos wyglądało. Wyższe może byc, poprostu et jest podane w mm, jesli ja mam 7jx17 et 37 i ty wezmiesz np to samo o et 47 to poprostu każde koło u ciebie wejdzie 10mm do środka, a w drugą strone np et 27 wyjdzie 10mm na zewnątrz od mojego ustawienia.
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lezak13jakich granicach szukać otworu centrującego i ET, żeby nie trzeba było niczego zakładać? Szerokość, żeby nie wystawała i nie przycierała 6,5 -7 ?
otwor fabryczny jest 57.1 .
Tu masz pierscienie centrujace , a nie siakies "adaptery" :P, to normalne, bo praktycznie tylko ori felgi obywaja sie bez pierscieni, ja osobiscie polecam marki tpi - wytrzymuja wiecej niz 1 seozn
Zostaw komentarz:
-
-
W jakich granicach szukać otworu centrującego i ET, żeby nie trzeba było niczego zakładać? Szerokość, żeby nie wystawała i nie przycierała 6,5 -7 ?
Czy te felgi by pasowały?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Zostaw komentarz:
-
-
otwór centrujący mają za duży - być może trzeba będzie jakiegoś adpatera
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Czy felgi z linku poniżej będą pasowały do Octavi 2 FL Combi? Czy będą do niej potrzebne jakieś specjalne śruby, dystanse etc.? Czy będą przycierały lub wystawały?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Z góry dziękuję za pomoc/Thank you from the Mountian.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez lukaszek022witam czy takie felgi będą pasować do octavi II przed fl i nić nie będzie wystawać ani obcierać
8Jx17H2 ET43
T27B
pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
witam czy takie felgi będą pasować do octavi II przed fl i nić nie będzie wystawać ani obcierać
8Jx17H2 ET43
T27B
pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Iliasy na moim Tourze
Zostaw komentarz:
-
-
Darkice,
tu masz zdjecia jak wyglada na Skodzie felga
16`x 7,5` ET35 z oponą bez rantu 205/55/16
Witam Tym razem na warsztat trafił mój samochód, co by nie było że ''szewc...itd'' :) Projekt obejmował usunięcie kilku małych (wiel...
Zamieszczone przez LUKIgusiak11 good choice
Zostaw komentarz:
-
-
gusiak11 good choice
Zamieszczone przez gusiak11Britos napisał/a:
To alusy od Audi s6/s7?
w a5/s5 chyba też były ....
Zamieszczone przez DarkicePrzymierzam się do zakupu nowych alu i zastanawiam się nad tymi:
Rozmiar: 7.00x16
Rozstaw: 5x112
ET: 40.00
Nic nie będzie wystawać, obcierać itp. ? Opona 205.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam wszystkich.
Przymierzam się do zakupu nowych alu i zastanawiam się nad tymi:
Rozmiar: 7.00x16
Rozstaw: 5x112
ET: 40.00
Nic nie będzie wystawać, obcierać itp. ? Opona 205.
Nosić będą O2 Combi BKD przed FL. Teraz mam oryginalne 16" z salonu, ale już mi się znudziły. Poza tym muszę je oddać do prostowania bo po 9 latach jest już problem z wyważeniem
Zostaw komentarz:
-
-
piramida, na moich 8" ET41 jakos nie miota po drodze :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznypamiętam że piramida narzekał że niby 18" a wygląda jak 16" :P
Załozyłem z powrotem moje tomasony 8.5 cala et45 i od razu inne auto :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez BritosTo alusy od Audi s6/s7?
Zamieszczone przez Enriquezwyglądają świetnie, ale opony do nich kosztują majątek
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznypamiętam że piramida narzekał że niby 18" a wygląda jak 16"
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez BritosAlu 7x17 et37 z oponą
na blogu sa foty jak to wygląda
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Mihausiemi1, ja do pegasusów miałem założone 4x13mm dystanse. Wygląd na plus i mniej wpadał w koleiny na trasie.
Zostaw komentarz:
-
-
-
pamiętam że piramida narzekał że niby 18" a wygląda jak 16" :P
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: