nic nie będzie obcierać
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lukaszek022witam czy takie felgi będą pasować do octavi II przed fl i nić nie będzie wystawać ani obcierać
8Jx17H2 ET43
T27B
pozdrawiamByła O2 1.6 MPI
JEST: O2 FL 1.8 TSI : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461736#1461736 :drive:
Komentarz
-
-
Witam
Czy felgi z linku poniżej będą pasowały do Octavi 2 FL Combi? Czy będą do niej potrzebne jakieś specjalne śruby, dystanse etc.? Czy będą przycierały lub wystawały?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Z góry dziękuję za pomoc/Thank you from the Mountian."I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
W jakich granicach szukać otworu centrującego i ET, żeby nie trzeba było niczego zakładać? Szerokość, żeby nie wystawała i nie przycierała 6,5 -7 ?
Czy te felgi by pasowały?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl"I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lezak13jakich granicach szukać otworu centrującego i ET, żeby nie trzeba było niczego zakładać? Szerokość, żeby nie wystawała i nie przycierała 6,5 -7 ?
otwor fabryczny jest 57.1 .
Tu masz pierscienie centrujace , a nie siakies "adaptery" :P, to normalne, bo praktycznie tylko ori felgi obywaja sie bez pierscieni, ja osobiscie polecam marki tpi - wytrzymuja wiecej niz 1 seozn
Komentarz
-
-
6.5j et max 35?
7j et max (40-42) ?, chociaz ja mam 37 i nie narzekam jest wporządku wszystko.
7,5j et max chyba 42-44 żeby to jakos wyglądało.
Niższego et juz nie trzeba żeby to jakos wyglądało. Wyższe może byc, poprostu et jest podane w mm, jesli ja mam 7jx17 et 37 i ty wezmiesz np to samo o et 47 to poprostu każde koło u ciebie wejdzie 10mm do środka, a w drugą strone np et 27 wyjdzie 10mm na zewnątrz od mojego ustawienia.Była O2 1.6 MPI
JEST: O2 FL 1.8 TSI : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461736#1461736 :drive:
Komentarz
-
-
Czyli do tych BBS wystarczy założyć te pierścienie i wszystko będzie pasować bo nie ukrywam, że te BBS najbardziej mi się podobają z tych co oglądałem do tej pory?
Jeszcze takie mi się podobają ale nie wiem czy nie będą wystawać?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Zawieszenie jest fabryczne nic nie było obniżane."I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Britos7,5j et max chyba 42-44 żeby to jakos wyglądało.
Zamieszczone przez lezak13Czyli do tych BBS wystarczy założyć te pierścienie i wszystko będzie pasować bo nie ukrywam, że te BBS najbardziej mi się podobają z tych co oglądałem do tej pory?
a tak pozatym tym wystarczą te pierścienie
tak to wygłąda na zywo
Zamieszczone przez Tippootwor fabryczny jest 57.1
Komentarz
-
-
Dylemat 17" czy 17"
Witam,
Mam pytanie, mianowicie co wybrać pomiędzy tymi dwoma modelami felg do mojej O2FL
(beż cappucino). Felgi są w tej samej cenie. :
1. TERON 7Jx17 ET 49 (Octavia III)
2. TRIFID 7.5Jx17 ET 49 (Superb 2FL)
Może ktoś widział jak wyglądają na żywo w O2FL i mógłby się podzielić spostrzeżeniami?
Teron:
Trifid:
Dzięki za pomoc!
Komentarz
-
-
@eaglemirek, bohen dzięki za szybką odpowiedź
A powiedzcie mi jeszcze czy warto z jakimiś dystansami się bawić?? np 10mm na przód i 15mm na tył? bo z tego co przeglądałem ten wątek to wiele osób pisze że z mniejszym et lepiej to wizualnie wygląda.
Aha jeszcze jedno pytanie...mianowicie tryfid jest szerszą felgą bo ma 7,5" w porównaniu do 7" teron'a czyli przez to lepiej wypełni nadkole?
Komentarz
-
-
Najpierw załóz felgi które kupisz, oceń jak to wygląda, a dopiero pózniej pomyśl o dystansach.
Moim skromnym zdaniem Trifid bardziej pasuje wizualnie do O2, ale to kwestia gustu, kupisz co zechceszByła O2 1.6 MPI
Komentarz
-
-
Witam
Bardzo proszę o pomoc w doborze felg aluminiowych 15" (dobór właściwego rozmiaru) do O2 Combi Tour 2012 opony 195/65 r 15. Bardzo zależy mi właśnie na tym rozmiarze, nie większe i nie szersze gdyż z pewnych względów nie mogę jeździć na "naleśnikach". Jestem otwarty na konkretne propozycje modeli jak również sprzedaży jeśli ktoś z Was ma do odsprzedania nowe lub używane w stanie idealnym.
Z góry dziękuję i pozdrawiambastek1080
Komentarz
-
-
bastek1080, oem parametry piętnastu cali
15x6.5 ET50
tutaj masz w oryginale 15 PYXIS
generalnie typa polecam, kilka tematów z nim ogarnąłemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKI15x6.5 ET50
z własnego wyboru bym nie kupił
na blogu znajdziecie jakie sa letnie a jakie zimowe ( ja sie w nazwach nie orientuje)
Komentarz
-
-
MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
glizdeczek, żadnych problemów nie będzie...
przecież oem to 16x6.5 ET50 a tutaj będzie 16x7 ET45kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Panowie wiem że et trochę duże - bardzo będzie wystawać ? http://allegro.pl/nowe-felgi-r761-ru...214012980.html ewentualnie jaką oponę?MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
Komentarz