Witam Wszystkich
Odgrzewam kotleta.
Mój wóz miał bliskie spotkanie I stopnia z łosiem (szczęśliwie nie III stopnia). Jedna z lamp ma prawdopodobnie połamane mocowania (jest cofnieta w w stosunku do błotnika) i w związku z tym zastanawiam się czy nie zamienić przy okazji naprawy lamp na soczewkowe. Znalazłem coś takiego
O co pytać sprzedającego przed ewentualnym zakupem. Czy warto w ogóle zainteresować sie tymi lampami? Czy szukać czegoś innego?
A może ktoś z Forumowiczów mieszka w okolicy i mógłby spojrzeć na te lampy?
Pozdrawiam
Przemek
Odgrzewam kotleta.
Mój wóz miał bliskie spotkanie I stopnia z łosiem (szczęśliwie nie III stopnia). Jedna z lamp ma prawdopodobnie połamane mocowania (jest cofnieta w w stosunku do błotnika) i w związku z tym zastanawiam się czy nie zamienić przy okazji naprawy lamp na soczewkowe. Znalazłem coś takiego
O co pytać sprzedającego przed ewentualnym zakupem. Czy warto w ogóle zainteresować sie tymi lampami? Czy szukać czegoś innego?
A może ktoś z Forumowiczów mieszka w okolicy i mógłby spojrzeć na te lampy?
Pozdrawiam
Przemek
ja szukałem około roku ori EU soczewek. Przy czym w ciągu tygodnia znalazłem komplet (przy czym jedna lampa praktycznie nowa). Całość wyszła mnie 460zł z przesyłkami (w to wliczając przesyłkę trzeciej sztuki, która okazała się popękana). Pytaj najlepiej o numery z naklejek, a jak ktoś kombinuje już na tym etapie to daj sobie spokój. Lampy są dostępne w sumie pod 3 numerami dla każdej ze stron. Jeśli nie masz tych numerów to daj znać na PW.
ops:
: nooo i to jest właściwe podejście
alacz
Komentarz