Zamieszczone przez Andrev3
[O2] Lampa Soczewka Octavia 0II
Zwiń
X
-
co do tych soczewek to ja właśnie mam coś takiego zamontowane i tak jakMaicroft, pisał że będzie kusić aby hidy zamontować no i też tak zrobiłem lampa pasuje bez przeróbek no i świeci dużo lepiej .
Oczywiście na zwykłej żarówce nie ma problemów ale na hidach mały powstał , chodzi o ogniskową jest troszkę niewyraźna z uwagi na to że palnik xenonowy jest dłuszy od zwykłej żarówki . Ale jeżeli chodzi o oślepianie to jest ok sprawdzałem z kumplem na drodze i nic nie oślepia wygląda jak orginał.
A co do ogniskowej będę dzisiaj kombinował jak się nie uda to pomyslę nad zmianą na ori .Daniel
Komentarz
-
-
Spoko jeszcze się znajdzie ktoś na forum kto mnie zmiesza z błotem :P
A więc tak , komputer wyczaił że pozbawiłem go zwykłych żarówek ale to nie był problem, gość który zajmuje się elektroniką podłączył kompa i teraz skodzina widzi że ma xseny , zabieg wycenił na 50zł .
Lampy kupiłem z allego i do tego od anglika mimo że dzwoniłem i rozmawiałem z gościem żeby mi takowych czasem nie wysyłał :x
Ale i z tym sobie poradziłem było trzeba wymontować z soczewek przesłony i przerobić je do naszych warunków .
Jak będę miał dzisiaj czas to postaram się wstawić fotkiDaniel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoSoczewki Ori w salonie 900PLN/sztDaniel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadolilo, ale na Allegro takie soczewki już tylko 250pln/szt
2. Nie muszę nic grzebać ani kombinować, a auto mam jeszcze na gwarancji
3. Nie musze robić samopoziomowania.
[ Dodano: Czw 19 Lut, 09 19:50 ]
soczewki kupiłem po 170złDaniel
Komentarz
-
Komentarz