Naklejałem na zielone kury, a płaciłem kartą
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez namoZamieszczone przez ramatahattaDo O2 FL liftback idealnie spasowały nowe logo o symbolach:
- 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Komentarz
-
-
namo
A skąd wiesz które logo było w którym pudełku?
Tu masz zamówione logo 5J0 853 621 A AUL o średnicy 80 mm. Zamówiłem tylko to logo dlatego nie mogło mi się pomieszać/zamienić w pudełkach. Jak widać na plecach również ma prawidłowe oznaczenie. Na miarce może nie dokładnej ale widać że bliżej mu do 80 niż 88 mm.
Skoro 5J0 853 621 A AUL ma 80 mm to 5J0 853 621 AUL na bank ma 88 mm. Nie wprowadzaj innych forumowiczów w błąd.
Chcesz jeszcze dyskutować?
Komentarz
-
Zamieszczone przez ramatahattaDo O2 FL liftback idealnie spasowały nowe logo o symbolach:
- 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Rozmiary i kołki są dokładnie takie same, jak w starych logo, tylny idealnie pasuje w przetłoczenie.
W Auto-Centrum Kierat Tychy z rabatem dla OCP po 65 zł.
Komentarz
-
-
eaglemirek, jak zamontujesz to napisz które logo gdzie pasuje bo póki co jest 1:1.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
dzieki kolego ramatahatta, lega już na furce. Połączenie cappucino + grill w plater miodu (1ZD 853 661A) imo wygląda obłędnie:
Na zadku logo robi efekt dopiero po zdjęciu oznaczeń:
Loga pasują plug&play, nic nie musiałem wyłamywać, po prostu zdjąłem stare loga i wsadziłem nowe. Pasują idealnie. Bajeczka! Dzięki wielkie!
[ Dodano: Sob 07 Wrz, 13 19:37 ]
Loga zamówiłem na allegro i faktycznie przyszły tak że duże logo było w mniejszym kartoniku (ledwo dało się zamknąć) a to mniejsze w większym. Bez sensu, ale nie zmienia faktu że loga pasują idealnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irekktak że duże logo było w mniejszym kartoniku (ledwo dało się zamknąć) a to mniejsze w większym. Bez sensu, ale nie zmienia faktu że loga pasują idealnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmMoże ktoś ma namiary na kuraki naklejane na felgi VEGA??
Komentarz
-
-
A jaki nr logo na tył kombiaka O2?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
maymer, oki, thxobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maymerw przyszłym tygodniu postaram się podjechać do jakiejś drukarni żeby mi zrobili ładne, silikonowe, 68 mm kurakowe naklejki
Zamieszczone przez bohenJak już pisałem na 6 stronie tego tematu, to logo ma numer 3T0 837 891 A.
Komentarz
-
-
Dzięki wielkie Biszczu - Mistrzu, BTW czasem jak jadę w do Tomaszowa Lubelskiego to mijam miejscowość Biszcze może kiedyś cyknę fotę.Grand Scenic 2.0T Initiale 05'
Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
08' O2 Elegance Combi BKC
11' O2 fl Elegance Combi CDAA
99' O1 SLX Combi AHF
Komentarz
-
-
zakupiłem naklejki polecone przez MACIEJ55555 i w moim wypadku wygląda to tak:
1. naklejka na kierownica jest o 3mm za mała, przyklejenie jej spowoduje brzydki efekt schodków;
2. naklejki na kapsle są o 2-3mm za szerokie, przez co, podejrzewam któregoś z kolei spotkania z myjką mogą nie przetrwać; ostatecznie przeznaczę na kapsle w zimowych kapciach;
3. naklejki na przód i tył w porównaniu do oryginalnych (nowych) emblematów wyglądają słabo - wielkości nie sprawdzałem ponieważ wymieniłem oba emblematy na te z O3;
moim zdaniem zakup nic nie wart.
Komentarz
-
-
Przy zakupie kpl. naklejek za ok. 35zł w moim przypadku nie należy się spodziewać efektu jak Ori eblematy gdzie jeden jest za ok. 70zł, u mnie na kierownicę pasuje na felgi też a przód i tyl jest nieco mniejszy ale do przyjęcia. Ja przy zakupie nie nastawialem sie że bedą idealne, pewnie za jakiś czas na przód i tył założę Ori ale na kola i kierę w zupełności mi to wystarcza
Komentarz
-
Komentarz