buldoggg, pasują te z citigo :wink:
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Do OII FL Kombi kupiłem:
Przedni znaczek - 5JA853621AUL - 49 zł
Tylny znaczek - 5J0853621A - 50 zł
Jeszcze nie montowałem bo za zimno troche nie mam garażu :/
Wg allegro - Dealer Plichta:
Nr:
5J0853621AUL
5JA853621AUL
pasuje do:
SKODA FABIA II FL
SKODA ROOMSTER FL
SKODA OCTAVIA II LIFTBACK I KOMBI (2004 - 2012) PRZÓD
SKODA OCTAVIA II po liftingu LIFTBACK I KOMBI (2010-2013) PRZÓD
SKODA OCTAVIA III
SUPERB II przód i tył
Nr:
5J0853621AAUL
5J0853621A
SKODA FABIA I HB (2000 - 2008) TYŁ I PRZÓD
SKODA FABIA I KOMBI (2000 - 2008)PRZÓD
SKODA FABIA I SEDAN (2000 - 2008)TYŁ I PRZÓD
SKODA FABIA II HATCHBACK I KOMBI (od 2008)TYŁ
SKODA FELICIA (1998 - 2001)PRZÓD
SKODA OCTAVIA I LIFTBACK I KOMBI (1997-2010)TYŁ I PRZÓD
SKODA OCTAVIA II LIFTBACK I KOMBI (2004 - 2012)TYŁ
SKODA OCTAVIA II po liftingu LIFTBACK I KOMBI (2010-2013)TYŁ
SKODA ROOMSTER (od 2006)TYŁ
Komentarz
-
-
Tu masz aukcje do octavi I liftback, nie wiem jaki model masz więc trudno co kolwiek powiedzieć, ale chyba przedlift niczym się nie różni.
przód i tył
Komentarz
-
-
Witam, dzisiaj założyłem sobie nowe logo skody w swojej O2FL limuzyna. Wyglądają fajnie, dużo bardziej dostojnie niż poprzednie. Największym wyzwaniem było zerwanie starych emblematów, polecane przez Was nitki nie dały rady, zrywał się każdy sznureczek który próbowałem wsunąć pod znaczek. Usunąłem je za pomocą wąskiego i elastycznego nożyka. Rant lakieru z tyłu i grilla z przodu zabezpieczałem przed porysowaniem cieniutką gumowa podkładką.
Swoje logotypy kupiłem na allegro u użytkownika skoda-allegro, 88 mm do przodu, 80 mm do tyłu. W przednim znaczku usunąłem trzy bolce i przykleiłem do oczyszczonego grilla.
Po założeniu znaczków stałem 5 minut przy aucie i się uśmiechałem, czyli wyszło ładnie.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
-
Znalazłem taka rzeźbę w necie u ruskich......
mackowski, Jak sie przyjrzeć zdjęciom to jakośc bidna.. na dekielkie pewnie ok bo tak sie nie rzuca w oczy ale na kierownice to już gorzej..
[ Dodano: Pon 24 Lut, 14 14:24 ]
Zamieszczone przez irekkOstatnio wyrzuciłem te naklejki. Żadna nie pasowała na swoje miejsce. Szkoda kasy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez siemi1na briskoda ktos zmontował cos takigo w kierze od Golfa GTI:
Misiek juz myslal o tym ale wlasnie ze wzgledow bezpieczenstwa zarzucil. Znaczek musi byc od danej poduszki, zeby sie rozpadl przy wybuchu odpwiednio.
Komentarz
-
-
Wszystko pasuje jak trzebaStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
Komentarz