krzygaj, nie wiem jak logo, ale ze sprzedawcą mam niemiłe doświadczenia. Poza tym tu masz 29 zł/szt. czyli 58 zł/kpl. a u bosss19 masz nowe logo za 80 zł/kpl.
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Mocna i cieńka żyłka wędkarska. Musisz ją wsunąć pod brzeg logo i przecinać klej stary klej który trzyma znaczek. I z przodu i z tyłu tak samo, i tak samo ostrożnie żeby lakieru na brzegach nie uszkodzić. Ewentualnie jakaś podkładka, gruba szmatka lub kawałek gumy przyłóż na brzegu koło logo i podważ znaczek czymś cieńkim. Ja tak zdejmowałem.
Resztki starego kleju usunąłem psikając WD-40 i ścierając szmatką, ale wiekszość poleci jakieś acetony czy benzyny ekstrakcyjne.
Jeśli wybierzesz żyłkę, nie potnij sobie palców.
Komentarz
-
-
Ja też kupiłem niby 88mm a przyszedł z numerem 3V0 853 621 A jest 90mm
ale mierzyłem na grillu też jest prawie 90mm tak jak by nie było różnicy - jedynie jest dziwnie wygięty i to mnie niepokoi, jak ściągnę stary to zobaczę jaka jest różnica czy podejdzie
Wcześniej ktoś opisywał że przedni ( ten 88mm) też lekko odstaje to ja już nie wiem gdzie jest prawda.kin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lesstarMocna i cieńka żyłka wędkarska. Musisz ją wsunąć pod brzeg logo i przecinać klej stary klej który trzyma znaczek. I z przodu i z tyłu tak samo, i tak samo ostrożnie żeby lakieru na brzegach nie uszkodzić. Ewentualnie jakaś podkładka, gruba szmatka lub kawałek gumy przyłóż na brzegu koło logo i podważ znaczek czymś cieńkim. Ja tak zdejmowałem.
Resztki starego kleju usunąłem psikając WD-40 i ścierając szmatką, ale wiekszość poleci jakieś acetony czy benzyny ekstrakcyjne.
Jeśli wybierzesz żyłkę, nie potnij sobie palców.
Więc i tak przed naklejeniem nowego trzeba odtłuścić stąd lepsza np. benzyna ekstrakcyjna
Zamiast żyłki polecam plecionkę wędkarską a mechanicznie tak jak kolega wyżej radzi .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekTe nr pasują idealnie bez kombinowania - 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sharkin Zobacz wpisNowe logo skody
witam
Jest teraz fajna promocja na nowe logo Skody.
http://twoja.skoda.pl/serwis/?utm_so...1606_ASO_perfo
Orientuje się kolega jaki koszt promocyjny wymiany znaczków?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rauxel Zobacz wpisWymieniłem znaczki z kuponem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rauxel Zobacz wpisKoledzy, wymieniają znaczki zgodnie z rokiem modelowym pojazdu więc mam takie, z jakimi Octa wyjechała z fabryki - zielona kura
Ja mam z 2009 i wymieniono na nowe
Komentarz
-
Komentarz