Zamieszczone przez Piszsuchy
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dym1984Panowie na zwrócić uwagę przy odbiorze?
Dziś pierwszy raz będę podziwiał mój zakup i tak się zastanawiam na co zwrócić uwagę.
Sprawdzę czy wszystkie zamówione bajery są zamontowane, czy nie ma żadnych uszkodzeń karoserii + wnętrza, coś jeszcze?
zamówienie 31.08-22.10 salon 7 tygodni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oktawka3Dzisiaj dostałam potwierdzenie od dealera o terminie produkcji w 45 tygodniu. Biorąc pod uwagę, że w pierwszej wersji czas oczekiwania wynosił 3-4 miesiące, to jest to dobra wiadomość.
Teraz tyko pozostało mi odliczać dni.
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Ja zamowilem 23 lipca, dwa razy termin z 48 tygodnia wylecial ze wzgledu na pakiet chrom- ostatni raz tydzien temu. Dziś zadzwonilem i okazalo sie ze termin produkcji wciaz nie jest przydzielony. Po poczytaniu na angielskim forum o problemach jakosciowych z ww pakietem zrezygnowalem z niego. Mysle ze jutro lub pojutrze poznam date produkcji samochodu...O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfJa zamowilem 23 lipca, dwa razy termin z 48 tygodnia wylecial ze wzgledu na pakiet chrom- ostatni raz tydzien temu. Dziś zadzwonilem i okazalo sie ze termin produkcji wciaz nie jest przydzielony. Po poczytaniu na angielskim forum o problemach jakosciowych z ww pakietem zrezygnowalem z niego. Mysle ze jutro lub pojutrze poznam date produkcji samochodu...
[ Dodano: Sro 23 Paź, 13 20:48 ]
Ps. Popraw podpis 8)
Komentarz
-
-
Octavia III kombi 1.4 TSI Elegance (auto zamowione w Niemczech)
+ standardowe bezowe siedzenia
+ black magic
+ Fahrerassistenzpaket Traveller
+ Licht & Design II
+ wtyka 230V
+ asystent parkowania
+ panoramiczny dach
+ pakiet sunset
+ podwojna podloga w bagazniku
+ elektycznie sterowana klapa
Zlozone zamowienie: KW 39
Przewidywana produkcja: KW 45
Przewidywany odbior: KW 47
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CHRIS3355witam. a na czym polegaja te restrykcje produkcyjne na pakiet chrom?
Producent wprowadza te ograniczenia w system i w ten sposób zamówienia z chromem tworzą kolejkę.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiszsuchyZamówiona 10.08 (pakiet chrom)
Produkcja 18.10
Odbiór 25.10 badź 28.10 ....
Komentarz
-
-
Być może w IV kw będzie już lepiej z dostępnością samochodów i terminy 2 miesięczne oczekiwania wystarcza. Co do przyczyn to ktoś pisał że na 2.0TDI trzeba czekać do przyszłego roku bo jest tyle zamówień na ten silnik. Z OCP (opisów wersji zamówionych) raczej wygląda ze największą popularność ma silnik 1.4 TSI a następnie 1.8TSI i być może to powoduje takie terminy.jest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
Komentarz
-
-
Mi diler tlumaczyl ze na 4 tyg przed data produkcji zamowienie wchodzi w jakis tryb i juz termin nie moze sie zmienic. Jesli to faktytcznie sa 4 tyg, to od poniedzialku wpadam w ten okres, chyba ze....znowu mnie przesuna :evil:1.4 TSI ambition,czarna perla,pakiet chrom,trojramienna kierownica,amazing,bi-ksenon
Komentarz
-
Komentarz