a co to jest IMO i dlaczego niewiarygodne?
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MadDriverZamieszczone przez greg505Moje autko juz czeka na mnie w salonie :shock:
Zamowione 12 wrzesnia :szeroki_usmiech
- Pakiet amazing ( boczne poduszki powietrzne z tyłu, LIGHT ASSISTANT z czujnikiem deszczu, INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT, reflektory bi-ksenonowe z funkcją AFS i diodami LED, przednie reflektory przeciwmgłowe z funkcją CORNER, tylne światła LED, automatycznie ściemniające się lusterko wsteczne z czujnikiem wilgotności)
- pakiet chrom
- trojramienna kierownica
- felgi denom
- podgrzewana przednia szyba
- podgrzewane fotele
- tylna czesc foteli z ekoskory
- tylna wycieraczka
- podswietlenie nog
- zapasowkaBlack magic
Komentarz
-
-
Ja już przestałem się dopytywać dealera o terminy, bo to nic nie daje poza wzrostem mojego zdenerwowania , cierpliwie czekam na maila, w którym będzie konkretna data produkcji bez możliwości jej przesunięcia - wtedy będzie można coś bliżej zaplanować...
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimJa mam 48 tydzień - na razie bez zmian...
Wg tego, co piszesz odbiór po 3 tygodniach, czyli coś około 51 tygodnia - jak się na to zapatrujesz? Za dwa tygodnie byłby 2014 rok? Kiedy zamawiałeś? Planujesz jakieś dodatkowe negocjacje?
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fredy.PWWg informacji, które dostałem od dealera, jeżeli samochód wpadnie w tydzień produkcyjny nie dalej niż najbliższe cztery, to już z niego nie wypadnie - u Ciebie 48 tydzień produkcji, a teraz mamy 45 tydzień roku
Wg tego, co piszesz odbiór po 3 tygodniach, czyli coś około 51 tygodnia - jak się na to zapatrujesz? Za dwa tygodnie byłby 2014 rok? Kiedy zamawiałeś? Planujesz jakieś dodatkowe negocjacje?
Po "przejściach" i rozmowie z Kierownikiem salonu udało się samochód przywrócić na 48 tydzień...
Co do ceny już wynegocjowałem myślę taki rabat, że ciężko będzie cokolwiek jeszcze wymusić na dilerze może dywaniki i jakiś rabat na serwis...
Piszą co 3 tyg. od produkcji miałem na myśli - produkcję na końcu 48 (czw-pt) no i do 51 tyg. mamy jakieś 10 dni roboczych - więc znośnie...
Co do rocznika 2014.... powiem tak - pewnie wolałbym rocznik 2014, ale biorąc pod uwagę, że czekam od września teraz walczę już o każdy tydzień, każdy następny mnie "zabija" i nie dbam już o rocznik...
ps. widzę, że mamy taka samą konfigurację i kolor - różnice mogą być w drobiazgach, felgach i kolorze środka... ;]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimJa mam 48 tydzień - na razie bez zmian... ale dowiedział się, że samochód będę mógł odebrać dopiero 3 tyg. później... transport, papiery itp. dealer daje sobie 3 tyg??!! trochę mnie to zdziwiło...Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CHRIS3355jak masz jakies foty to wrzuc chetnie popatrzymy :shock:
Komentarz
-
Komentarz