perfex , liczę jeszcze na dobrą negocjację cenową z powodu mojej krzywdy ;-)
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LukaszRS2.0TFSImisiek85 , ja tez zamawiałem na początku lutego i już mi potwierdzili że nie ma szans a jak nikt się nie wykruszy to dopiero końcówka roku....i h... babki strzelił wyjazd w wakacje . gdyby nie to że mi się ten samochód podoba to bym zabrał d..e w troki i poszedł za przykładem kolegów do innych salonów
Komentarz
-
-
Problem dotyczy nie tylko RSek ale także pozostałych modeli. Dziś dowiedziałem się, że mogę zapomnieć o dostawie w 16 tygodniu (zamówienie początek marca), jak to było obiecane w momencie podpisania zlecenia
Dodam tylko, że fabryka nie potwierdziła żadnego terminu. Zamawiałem 1,4tsi z kilkoma bajerami.
[ Dodano: Wto 25 Mar, 14 23:03 ]
Zamieszczone przez MarcinLCześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Problem dotyczy nie tylko RSek ale także pozostałych modeli. Dziś dowiedziałem się, że mogę zapomnieć o dostawie w 16 tygodniu (zamówienie początek marca), jak to było obiecane w momencie podpisania zlecenia
Dodam tylko, że fabryka nie potwierdziła żadnego terminu. Zamawiałem 1,4tsi z kilkoma bajerami.
[ Dodano: Wto 25 Mar, 14 23:03 ]
Zamieszczone przez MarcinLCześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. Marcin
Komentarz
-
-
Ja zamawiałem samochód (O3 kombi, elegance, 1.6 105KM) w ostatnim tygodniu października 2013. Termin miałem wyznaczony na pierwszy tydzień lutego.
Samochodu oczywiscie nie było, a nowy termin przez deal'era podany był na połowę kwietnia. Dzisiaj odbieram.
Samochód zamawiany przez firmę leasingową i myślę że miało to duże znaczenie w przyśpieszeniu realizacji.
Komentarz
-
-
NYK u Ciebie chodzi o lakier Biel Moon Metalizowany
owszem dostępny był w prospektach w grudniu, ale powinien cie uprzedzić dealer, że tak naprawdę produkcja z tym kolorem będzie zaczynała się w którymś tygodniu rokuZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekNYK u Ciebie chodzi o lakier Biel Moon Metalizowany
owszem dostępny był w prospektach w grudniu, ale powinien cie uprzedzić dealer, że tak naprawdę produkcja z tym kolorem będzie zaczynała się w którymś tygodniu rokuDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
kecaj pamiętam jak byłam zainteresowana również tym kolorem to w salonie powiedzieli mi wprost, że ten kolor dopiero od któregoś tam tygodnia będzie produkowanyZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekkecaj pamiętam jak byłam zainteresowana również tym kolorem to w salonie powiedzieli mi wprost, że ten kolor dopiero od któregoś tam tygodnia będzie produkowany
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajJest taki RS w tym kolorze na 14 tydzień.Moja OIII RS TSI Moon White
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78980
Komentarz
-
-
Mój diler powiedział mi wczoraj, że samochód wypadł z 16 tygodnia (zamówienie 07.03.2014) i na razie nie wiadomo nic na temat daty produkcji.
Przy okazji oglądania innej octavii w innym krakowskim salonie, sprzedawca sprawdził coś w komputerze i powiedział mi, że mój samochód jest przewidziany na produkcję w 20 tygodniu, więc dostawa kroi się na ostatni tydzień maja lub pierwszy czerwca.
To jest 1,5 miesiąca opóźnienia.
:twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Mój diler powiedział mi wczoraj, że samochód wypadł z 16 tygodnia (zamówienie 07.03.2014) i na razie nie wiadomo nic na temat daty produkcji.
Przy okazji oglądania innej octavii w innym krakowskim salonie, sprzedawca sprawdził coś w komputerze i powiedział mi, że mój samochód jest przewidziany na produkcję w 20 tygodniu, więc dostawa kroi się na ostatni tydzień maja lub pierwszy czerwca.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Mój diler powiedział mi wczoraj, że samochód wypadł z 16 tygodnia (zamówienie 07.03.2014) i na razie nie wiadomo nic na temat daty produkcji.
Komentarz
-
-
Jeśli moja produkcja przesunie się o miesiąc to odpuszczę, czekam długo, ale uważam że czekanie na octavię dłużej niż 3 miesiące to za długo, bardzo żałuję że nowy golf nie ma w ofercie 1.8 tsi, tak naprawdę auto dużo lepiej wykończone w wersji variant dość spore, ale te silniki..., szkoda że gti nie ma w tej opcji bo zwykły 5 drzwiowy jest za mały dla 3 osób
[ Dodano: Czw 27 Mar, 14 11:04 ]
Zamieszczone przez trasat23Mój diler powiedział mi wcztygodnie samochód wypadł z 16 tygodnia (zamówienie 07.03.2014) i na razie nie wiadomo nic na temat daty produkcji.
Przy okazji oglądania innej octavii w innym krakowskim salonie, sprzedawca sprawdził coś w komputerze i powiedział mi, że mój samochód jest pprzewidzianyna produkcję w 20 tygodniu, więc dostawa kroi się na ostatninformacjezień maja lub pierwszy czerwcpowiedziec ze5 miesiąca opóźnienia.
Komentarz
-
-
Wychodzi na to, że Ci co kupili to mogą teraz sprzedawać po takiej samej cenie albo wyższej Cena jak z fiatem 126p używany był droższy od nowegoSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Jak zamówień dużo to cwaniaki podnieśli cenę o 2 tys. wycofując upust. Jeszcze brakuje, żeby było jak w reklamie jakiegoś środka na grzybice nóg chyba, żeby "poprosić o preparat w aptece" - chyba kogoś poj...... z tym oczekiwaniem. Skrzynie DSG to rozumiem, bo cały koncern bierze, ale żeby zakup ksenonów lub pakiety chrome (jak kiedyś pisano) opóźniały produkcje to kpina.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
Komentarz