Fotki będą. Narazie ogarniam się. Właśnie wskoczyłem na kompa aby znaleźć na forum jak wrzucić loga stacji... i jak bedzie chwila czasu to zdjecia będę robił. Prawdopodobnie w niedzielę mi sie uda
Podobno od wczoraj jest problem z czujnikami parkowania w fabryce, nie można domawiać pakietu Amazing, przynajmniej w wersji Ambition. Noszę się z zamiarem zakupu do firmy auta i chyba muszę odłożyć zakup w czasie. Bez czujników to mi zderzaki ludzie obiją...
Wszystkim odbierającym auta w rejonach objętych burzą z wtorku/środy (z gradem) polecam pomierzyć auta miernikiem lakieru. Moja O3 ma >70 wgniotek, z tego co wiem na placu lokalnej Skody uszkodzeniu uległo >20 samochodów...
Ja juz też mogę przestać śledzić ten wątek :wink: dzisiaj odbieram
Gratulacje i szerokiej drogi
Dziękuje, co do Ciebie to mam dług wdzięczności, już Ci pisałem, nie wiem czy wszystko mogę ujawniać, bo zaraz ludzie Cię zasypią prośbami. Dzięki wielkie za pomoc/informacje gdyby nie Ty to pewne zrezygnowałbym z zamówienia.
Zamieszczone przez Prim
Basik_, gdzie jesteś....
hehe jestem jestem, zrobiłem już 60km rskiem i jestem pod wrażeniem :lol: jutro ew. w niedziele postaram się zaistnieć w showroom'ie. Be patient ... Dzisiaj zrobiłem szyby na black mirror :wink:
Wygląda na to, że spośród kolegów, jestem jednym z dłużej oczekujących na cywilną wersję O3 z silnikiem 1,4tsi. Zamówienie złożyłem 7.03.2014 i mam odebrać samochód na początku lipca.
Widzę, że niektórzy w tym terminie odbierają swoje auta zamówione w kwietniu.
Weź nie strasz... Zamawialiśmy 11 kwietnia, termin produkcji w przyszłym - o przepraszam, w tym tygodniu, spodziewany termin odbioru - początek lipca (mam nadzieję). Też 1.4 DSG, manuala już byśmy ponoć mieli od miesiąca... A w którym salonie odbierasz? Jeśli nam się terminy zgrają to może by tak jakiś mikrospocik odbiorczy?
Doszły mie dziś wspaniałe wieści...
Dzwięk ten me ucho tak pięknie pieści.
Że skodinka moja wreszcie, nereszcie...
znajdzie się w położonym nad Wartą mieście
13 w piątek roku dwa tysiące czternastego
dostała w fabryce szlifu ostatniego...
Teraz z 10 dni mi jeszcze czekać zostało
a potem.... potem już nie będzie serce me z tęsknoty bolało
:-)
Wygląda na to, że spośród kolegów, jestem jednym z dłużej oczekujących na cywilną wersję O3 z silnikiem 1,4tsi. Zamówienie złożyłem 7.03.2014 i mam odebrać samochód na początku lipca.
Widzę, że niektórzy w tym terminie odbierają swoje auta zamówione w kwietniu.
Weź nie strasz... Zamawialiśmy 11 kwietnia, termin produkcji w przyszłym - o przepraszam, w tym tygodniu, spodziewany termin odbioru - początek lipca (mam nadzieję). Też 1.4 DSG, manuala już byśmy ponoć mieli od miesiąca... A w którym salonie odbierasz? Jeśli nam się terminy zgrają to może by tak jakiś mikrospocik odbiorczy?
Problemy pojawiły się z zamówieniami składanymi w I kwartale roku (nie liczę RSów). Potem jakoś to ruszyło.
Odbieram na Kocmyrzowskiej. Z przyjemnością spotkam się na wspólnym odbiorze, a potem może jakaś rundka na obwodnicy, żeby sprawdzić wyższość DSG nad manualem, albo odwrotnie
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 19:56 ] mirzaw, smykałka do poezji nie zwalnia Cię od stosowania zasad ortografii
Zamieszczone przez mirzaw
połorzonym
lepiej brzmi położonym
:lol: :lol: :lol:
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 19:58 ]
Zamieszczone przez cartel1
Bez czujników to mi zderzaki ludzie obiją...
....nie łapie, co ma jedno wspólnego z drugim?
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 20:01 ]
Zamieszczone przez jamajka
We wtorek widziałem w Swarzędzu bardzo długi pociąg za szkodnikami , prawie połowa to octavie , może Wasze też tam były
a widziałeś może taką czarną z automatycznie otwieraną klapą bagażnika, systemem kessy i przedłużoną gwarancją?
Jeśli tak, to była moja
Obawiam się, że czujniki niewiele pomogą. Jak "ludzie" jeżdżą nieswoim, to im mniej zależy. Znam to z autopsji.
W takich przypadkach, to i czujniki i kamery nic nie dają. Ja rozwiązałem to w ten sposób, że każda kolejna kolizja, obcierka, czy to tam wysmarują, jest pokrywana w 80% z kieszeni pracownika. Ilość przypadków drogowych w ciągu roku spadła u mnie w firmie o 70% . Jeśli sprawcy brak, to jest odpowiedzialność solidarna.
Ci, którzy jeżdżą bezpiecznie, w formie premii mogą liczyć na to, że jako pierwsi dostaną nowe auto
No i w koncu :wink: po równo 2 miesiącach dziś czekolada odebrana i od razu trasa do domu z Krakowa do Wawy :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Po tych pierwszych 360 km jestem super zadowolony. Dsg to bajka, ACC pozytywnie mnie zaskoczyło a na koniec jeszcze pozytyw w spalaniu. Bez większego ciśnienia ale tak około 120-130 na trasie do wawy 1.4 mi wyszedł 6.4 l na 100. Tez lepiej niż się spodziewałem.
Komentarz