Zamieszczone przez Basik_
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PrimBasik_, gdzie jesteś....Moja OIII RS TSI Moon White
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78980
Komentarz
-
-
Podobno od wczoraj jest problem z czujnikami parkowania w fabryce, nie można domawiać pakietu Amazing, przynajmniej w wersji Ambition. Noszę się z zamiarem zakupu do firmy auta i chyba muszę odłożyć zakup w czasie. Bez czujników to mi zderzaki ludzie obiją...[center:a5df0a9dad]
[/center:a5df0a9dad]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajZamieszczone przez Basik_Ja juz też mogę przestać śledzić ten wątek :wink: dzisiaj odbieram
Zamieszczone przez PrimBasik_, gdzie jesteś....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bosniakGTX
Ja czekam od 25.10.2013, produkcja zaklepana na 31 tydzień, czyli ost. tydzień lipca. Razem to będzie ponad 9 miesięcy no ale to RSPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Wygląda na to, że spośród kolegów, jestem jednym z dłużej oczekujących na cywilną wersję O3 z silnikiem 1,4tsi. Zamówienie złożyłem 7.03.2014 i mam odebrać samochód na początku lipca.
Widzę, że niektórzy w tym terminie odbierają swoje auta zamówione w kwietniu.
Komentarz
-
-
Witajcie!!!
Doszły mie dziś wspaniałe wieści...
Dzwięk ten me ucho tak pięknie pieści.
Że skodinka moja wreszcie, nereszcie...
znajdzie się w położonym nad Wartą mieście
13 w piątek roku dwa tysiące czternastego
dostała w fabryce szlifu ostatniego...
Teraz z 10 dni mi jeszcze czekać zostało
a potem.... potem już nie będzie serce me z tęsknoty bolało
:-)Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropiZamieszczone przez trasat23Wygląda na to, że spośród kolegów, jestem jednym z dłużej oczekujących na cywilną wersję O3 z silnikiem 1,4tsi. Zamówienie złożyłem 7.03.2014 i mam odebrać samochód na początku lipca.
Widzę, że niektórzy w tym terminie odbierają swoje auta zamówione w kwietniu.
Odbieram na Kocmyrzowskiej. Z przyjemnością spotkam się na wspólnym odbiorze, a potem może jakaś rundka na obwodnicy, żeby sprawdzić wyższość DSG nad manualem, albo odwrotnie
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 19:56 ]
mirzaw, smykałka do poezji nie zwalnia Cię od stosowania zasad ortografii
Zamieszczone przez mirzawpołorzonym
:lol: :lol: :lol:
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 19:58 ]
Zamieszczone przez cartel1Bez czujników to mi zderzaki ludzie obiją...
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 20:01 ]
Zamieszczone przez jamajkaWe wtorek widziałem w Swarzędzu bardzo długi pociąg za szkodnikami , prawie połowa to octavie , może Wasze też tam były
Jeśli tak, to była moja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cartel1Zamieszczone przez trasat23
[ Dodano: Pon 16 Cze, 14 19:58 ]
Zamieszczone przez cartel1Bez czujników to mi zderzaki ludzie obiją...
W takich przypadkach, to i czujniki i kamery nic nie dają. Ja rozwiązałem to w ten sposób, że każda kolejna kolizja, obcierka, czy to tam wysmarują, jest pokrywana w 80% z kieszeni pracownika. Ilość przypadków drogowych w ciągu roku spadła u mnie w firmie o 70% . Jeśli sprawcy brak, to jest odpowiedzialność solidarna.
Ci, którzy jeżdżą bezpiecznie, w formie premii mogą liczyć na to, że jako pierwsi dostaną nowe auto
Komentarz
-
-
No i w koncu :wink: po równo 2 miesiącach dziś czekolada odebrana i od razu trasa do domu z Krakowa do Wawy :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Po tych pierwszych 360 km jestem super zadowolony. Dsg to bajka, ACC pozytywnie mnie zaskoczyło a na koniec jeszcze pozytyw w spalaniu. Bez większego ciśnienia ale tak około 120-130 na trasie do wawy 1.4 mi wyszedł 6.4 l na 100. Tez lepiej niż się spodziewałem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brodaczGratulacje!
Ten czas to chyba nowy rekord
Czekamy na fotki.
Wychodzi na to, ze 1,4 faktycznie oszczędne przy stabilnej jeździe
Jak dotąd mi nie udało się zejść poniżej 8,0l.
No nawet sprzedawca przyznał ze w rekordowym tempie mi ja wyprodukowali i ze on obstawial ze poczekam do końca lipca.
A i jeszcze jedno nowa kierownica trojramienna bardzo fajna. Wiem ze niektórym się nie podoba ale jestem zdecydowanie na tak.
A zdjęcia juz niedługo
Komentarz
-
Komentarz