No i kolejna dobra wiadość od dilera - Produkcja w dniu dzisiejszym :diabelski_usmiech
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
amdp, Ejjj ejjj Ty mi tu nie :diabelski_usmiech Wypluj te słowa hehe A tak serio to też się trochę ździwiłem że w takim tępie to poszło Bo wyjdzie niecałe 2 miesiące od zamówienia do odbioru Ale płakać nie będę że tak szybkoStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Kamil RS230, Ja to jestem ździwiony że Tobie aż taki termin podali Bóg ich opuścił chyba... Mi powiedział że max teraz czas oczekiwania na RS to 3 miesiące a u Ciebie aż 7 :shock:
ps: a może po 3,5 miesiąca na auto zrobili i wyszło 7 heheStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Lukii, Ja zamawiałem 11 stycznia a odebrać mam do 2 marca, więc nawet nie 2 miesiące u mnie wychodzi.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Lukii, No zobaczymy jak to wyjdzie, mówię to co dzisiam mi powiedział diler, że do odbioru będzie do 2 marca, jak do tej pory był słowny ale zobczymy co dalej No tak lepsze 2,5 miesiąca niż 5, ale tak jak napisał Kamil RS230, może na 230 się czeka dłużej hmmm.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
ruwado, Ja to już od dnia zamówienia liczę hehe a tak serio to im bliżej tym dalej i wydaje się już wieczność :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
ruwado, No tego się domyślam i obawiam. Ale trzeba będzie jakoś wytrzymać, chyba że wspomagacz czasu się odpali w formie % :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoWM66, ostatni dzień przed odbiorem jest najdłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuższy :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 16 Lut, 16 10:24 ]
Zamieszczone przez Kamil RS230Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez ruwadoWM66, ostatni dzień przed odbiorem jest najdłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuższy :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 16 Lut, 16 10:24 ]
Zamieszczone przez Kamil RS230Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Ale nigdy nie miałem takiego samochodu.
Komentarz
-
-
Juz raz czekalem na zwykla Octavie ponad 6 miesiecy - i to byl duzy blad :roll:
Rozne inne dziwne auta mozna dostac w 2-3 miesiace bez problemu, a tu ciagle bylo z jakims komponentem pod gore.
To nawet Superb byl w mniej niz 2 miesiace, tylko ze zamowiony byl zanim pojawily sie te auta w salonach, moze stad ten termin produkcji, ale za to dzis dziala, moze wtedy bardziej przykladali sie do produkcji :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez amdpSkodzina zamówiona 03.02. Ciekawe kiedy będzie znana data produkcji..
Komentarz
-
-
Lukii, Właśnie otrzymałem wiadomość od dilerka Auto właśnie przyjechało do salonu - Odbiór w środę Czyli wszystko tak jak powiedział, że do 02.03 odbiorę :diabelski_usmiech I niecałe 2 miesiące wyszłoStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
Komentarz