Witam,
Śledzę ten wątek od dłuższego czasu gdyż zamówiłem O3 i patrzę co może ją trapić.
W mojej O3 1.8 Tsi mam w kodach wyposażenia takie coś:
3W7 Acoustics package "Extra" co to jest? Może ma jakiś związek z wygłuszeniem?
Kod ten nie widnieje na wlepce w bagażniku tylko jest wyciągnięty po wpisaniu VIN w ERWIN lub jakimś innym systemie VAG online i pojawia się wtedy lista wyposażenia na 2 strony A4 wraz z krótkim opisem.
Znalazłem na szybko w necie, że jest też: 3W4 Acoustics package "Standard". Wychodzi na to, że to jakieś wygłuszenie podłogi?
link do źródła
Czy ktoś z użytkowników ma też coś takiego w kodach wyposażenia?
Śledzę ten wątek od dłuższego czasu gdyż zamówiłem O3 i patrzę co może ją trapić.
W mojej O3 1.8 Tsi mam w kodach wyposażenia takie coś:
3W7 Acoustics package "Extra" co to jest? Może ma jakiś związek z wygłuszeniem?
Kod ten nie widnieje na wlepce w bagażniku tylko jest wyciągnięty po wpisaniu VIN w ERWIN lub jakimś innym systemie VAG online i pojawia się wtedy lista wyposażenia na 2 strony A4 wraz z krótkim opisem.
Znalazłem na szybko w necie, że jest też: 3W4 Acoustics package "Standard". Wychodzi na to, że to jakieś wygłuszenie podłogi?
Kod:
Floor covering ((AQ7) Audi Q7 -CM. 306 -609-. (3W4) Interior noise suppression measures: Acoustics package "Standard". (3W7) Interior noise suppression measures: Acoustics package "Extra". (9AH) Heating and air conditioning system: Climatronic with second evaporator and second heating system.
Czy ktoś z użytkowników ma też coś takiego w kodach wyposażenia?
Komentarz