"Zapomniałem dodać, że cały dzień siedziałem w Yetasie dislu 170 koni. Co za klekot jak bocian :lol: , moja stara Astra III (2006) 150 kucy w dislu ciszej w środku chodziła.Yetas miał nastukane tylko 12 tysi...może przez te dobijanie go przez kursantów tak głośno chodził :muśli: Znajomy z rodziny ma Tiguana z tym samym silnikiem i cichutko w środku przy 38 tyś. i but lepszy wyrywało mi kierownice na 3 biegach , a w Yetim tego nie czułem hmmm .Średnie spalanie całodniowe katowanego auta 14,5 l/100km...to tyle"
cytat postu Przemo_Yeti z SCP
forum.s k o d a club.pl wkrada się "automatycznie" mały błąd :-)
praca zawieszenia na "nierównej" drodze jest cały czas dość głośnia mimo wygłuszenia i bardziej miękkich amortyzatorów (Koni FSD) akurat to nie jest dla mnie aż takim problemem, zawias pracuje i pracował bez finezji i nie jest "wystrojony" po nierówną drogę ma być gładko :-)
jeśli chodzi o samo prowadzenie to na obecnych zimówkach osiągnąłem efekt całkiem mnie zadowalający jeśli o odgłosy pracy to niestety nie i już nie wiem gdzie szukać w ostatnim kwartale 2013 wymieniłem dużo części w zawieszeniu, nie ma luzów itp. a dźwięki jakie dostają się do środka przy przekraczaniu np. poprzecznych nierówności wykazują jakby zaraz auto miało się rozlecieć - brak pomysłu co to może, spokojnie czekam może coś wyjdzie z czasem
lukrys, muzyka głośniej i tak jeździć, nie przejmować się takimi problemami
za jakiś czas sprzedać
cytat postu Przemo_Yeti z SCP
forum.s k o d a club.pl wkrada się "automatycznie" mały błąd :-)
Zamieszczone przez lukrys
jeśli chodzi o samo prowadzenie to na obecnych zimówkach osiągnąłem efekt całkiem mnie zadowalający jeśli o odgłosy pracy to niestety nie i już nie wiem gdzie szukać w ostatnim kwartale 2013 wymieniłem dużo części w zawieszeniu, nie ma luzów itp. a dźwięki jakie dostają się do środka przy przekraczaniu np. poprzecznych nierówności wykazują jakby zaraz auto miało się rozlecieć - brak pomysłu co to może, spokojnie czekam może coś wyjdzie z czasem
lukrys, muzyka głośniej i tak jeździć, nie przejmować się takimi problemami
za jakiś czas sprzedać
Komentarz