Zamieszczone przez jjankos
Buczaca klimatyzacja
Zwiń
X
-
Do mnie też jedzie nowa sprężarka za 2 tygodnie wymiana i mam nadzieje, że się skończySkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jjankosU mnie w końcu cisza. Wymieniona została sprężarka, zawór rozprężny i osuszacz oraz zostało zrobione płukanie całego układu. Przetestowane w największych upałach w ostatnich dniach.
W przyszłym tyg jestem umówiony na wizytę, podejrzewam, że zweryfikują wszystko i zamówią najpierw części zamienne, a dopiero wymiana na innej wizycie....
Czy tak to wygląda?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
czy to buczenie jest słyszalne w momencie schodzenia auta z obrotów i ew. na postoju? Czasem słyszę u siebie takie jakby jęczenie/buczenie, które brzmi podobnie do wyjącej pompy wspomagania w starszych autach. Słyszę szczególnie gdy auto schodzi z obrotów. Po wyłączeniu klimy cisza.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sobol1500Powiem więcej. U mnie buczy (32tkm), w dwuletnim VW CC (35tkm) buczy, w trzyletnim Passacie (92tkm)... a to niespodzianka! też buczy! Wszystkie samochody w ,rodzinie'.
W związku z powyższym i z tym że skończyła mi się gwarancja słucham głośniej muzyki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronJutro dzwonię na serwis bo i u mnie buczy.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Patrze na ten watek i albo buczenie do mnie nie dociera albo ani razu nie zaobserwowałe.. A na blacie juz prawie 32tys, choc do roku jeszcze daleko.. Choc wychodzi ze to nie zwiazane ani z przebiegiem ani z wiekiem wg postow tutaj...
Moze cos zmienili pod koniec 2014 i w tych autach nie ma juz tego problemu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpPatrze na ten watek i albo buczenie do mnie nie dociera albo ani razu nie zaobserwowałe.. A na blacie juz prawie 32tys, choc do roku jeszcze daleko.. Choc wychodzi ze to nie zwiazane ani z przebiegiem ani z wiekiem wg postow tutaj...
Moze cos zmienili pod koniec 2014 i w tych autach nie ma juz tego problemu?Black magic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jerolCaly VAG oprocz mojego egzemplarza jest felerny... prawie 20k na blacie i 14 miesiecy uzytkowania. Klimy nie slychac, pas plastiku nie przeciera, chlodniczego i oleju nie ubywa. Za to zawieszenie z tylu dudni niemilosiernie :twisted: to tak zeby nie bylo za pieknie
To jak już będziesz po dotarciu to się pochwal znowu czy wszystko śmiga :P
Komentarz
-
Komentarz