będą pasowały do stalowej felgi ponieważ dostałem je z nowym autem i sie zastanawiam nad zakupem nowych felg aby na zimę nie zmienić z felgi opony tylko zmienić całe kółko i teraz pytanko czy jest jakaś różnica miedzy stalową a aluminiową felgą tej drugiej nigdy nie miałem, i nie wiem czy kupić aluminiowe czy stalowe 100 pln różnicy na jednej feldze by była wiec takie zapytanie? Na wyglądzie w zimie znowu mi tak nie zależy, zresztą na nowych czarnych też by się ładnie prezentowała.
Jeden z naszych Klientów też w zeszłym roku zamontował sobie takie felgi do OIII Combi i auto wygląda na nich po prostu okropnie jak dla mnie, 100x wolę stalówki + oryginalne kołpaki niż coś takiego...
Ja widzę same zalety, nikt nie zawinie kołpaków, bo ich nie ma i nie ukradnie felg :-D i żeby nie było, że się naśmiewam, bo sam je zakładam w najbliższych dniach :-) no i jeszcze nie ma ryzyka, że zgubię kołpak jak wlecę w ubytek w jezdni, bo dziura jest na wylot :-P
Jeden z naszych Klientów też w zeszłym roku zamontował sobie takie felgi do OIII Combi i auto wygląda na nich po prostu okropnie jak dla mnie, 100x wolę stalówki + oryginalne kołpaki niż coś takiego...
Zabawa zaczyna sie przy 17calach, gdzie stalowek tez juz malo, o hybrydach albo innych cudach nie mowiac...
Myslalem nad tym troche i skonczy sie po prostu na alusach -albo Twister od Superba albo czyms innym czarnym/antracytowym....
Te felgi spj to jakieś retro chyba, wyglądają okropnie. Jak zobaczyłem te zdjęcia to od razu przyszła mi do głowy opinia o skodach i kapelusznikach :wink: , ale o gustach się nie dyskutuje.
Gdyby ktoś był ciekawy jak wyglądają felgi hybrydowe Alcar na nowej Octavii, to załączam zdjęcia, są to felgi hybrydowe Alcar 6.50 x 16 5x112.00 ET46 (130001) - Ulotka.
Widok może nie powala, ale wg mnie jest rozsądną alternatywą dla zwykłych stalówek z rozsądnymi kołpakami.
Oryginalne logo Alcar na plastikowym kołpaczku między śrubami zastąpiłem zielonym logo Skoda, które pozostało mi po starej Octavii i prezentuje się chyba całkiem nieźle
wybacz, że to piszę, ale w mojej opinii wyglądają po prostu tragicznie - sam się nad nimi zastanawiałem i widzę, że dobrze że odpuściłem. Ważne by Tobie się podobało.
Dużo lepiej wyglądała by czarna stal, mnie się udało wyrwać ori alu 16' w dobrej kasie i widzę, że to był najlepszy wybór.
ukuk, nie ma i nie było czarnych, ale czarne są od drugiej strony
Na upartego można by zmatować i pomalować na czarno.
Co do koloru to początkowo miał być blue race, bo na 3ci srebrny samochód nie mógłbym patrzeć, ale po zamówieniu okazało się, że wprowadzili nowy kolor do wyboru, właśnie szary metal, więc zmieniłem zamówienie i nie żałuję.
Wybacz, ale dla mnie dramat. Milion razy bardziej wolalbym zwykle stalowki (nawet bez kolpakow) no ale rzecz gustu. Mi sie udalo wyrwac w zeszlym sezonie ori, nowe 16' w ultra cenie, gdyby nie to smigalbym w zimie na czarnych staloweczkach
Nie jest to piekno w czystej postaci tego slowa, ale na prawde i szczerze maja cos fajnego i intrygujacego w sobie. Wygladaja tez troche po amerykansku.
Ps. byly i czarne?
Ps2. piekny kolor masz na Octavce. Wyglada genialnie!!
Felga hybrydowa Alcar 6.50 x 16 5x112.00 ET46 (130001)
Gdyby ktoś był ciekawy jak wyglądają felgi hybrydowe Alcar na nowej Octavii, to załączam zdjęcia, są to felgi hybrydowe Alcar 6.50 x 16 5x112.00 ET46 (130001) - Ulotka.
Widok może nie powala, ale wg mnie jest rozsądną alternatywą dla zwykłych stalówek z rozsądnymi kołpakami.
Oryginalne logo Alcar na plastikowym kołpaczku między śrubami zastąpiłem zielonym logo Skoda, które pozostało mi po starej Octavii i prezentuje się chyba całkiem nieźle
Zostaw komentarz: