felgi stalowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Hipolita
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez lockin
    Zamieszczone przez Hipolita
    A mam zapytanie bo się nie orientuję za bardzo czy te opony będą pasowały do stalowej felgi
    Będą pasowały i do stalowej i do alu
    Wielkie dzięki za info

Zostaw komentarz:

• lockin
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Hipolita
    A mam zapytanie bo się nie orientuję za bardzo czy te opony będą pasowały do stalowej felgi
    Będą pasowały i do stalowej i do alu

Zostaw komentarz:

• Hipolita
    odpowiedział(a)
    A mam zapytanie bo się nie orientuję za bardzo czy te opony
    http://www.oponeo.pl/dane-opony/uniroyal-ms-plus-66-205-55-r16-91-t#87712956.

będą pasowały do stalowej felgi ponieważ dostałem je z nowym autem i sie zastanawiam nad zakupem nowych felg aby na zimę nie zmienić z felgi opony tylko zmienić całe kółko i teraz pytanko czy jest jakaś różnica miedzy stalową a aluminiową felgą tej drugiej nigdy nie miałem, i nie wiem czy kupić aluminiowe czy stalowe 100 pln różnicy na jednej feldze by była wiec takie zapytanie? Na wyglądzie w zimie znowu mi tak nie zależy, zresztą na nowych czarnych też by się ładnie prezentowała.

Zostaw komentarz:

• toman
    odpowiedział(a)
    pewnie w kolorze czarnym kosztowałby o stówkę więcej

Zostaw komentarz:

• ukuk
    odpowiedział(a)
    Mi tez sie podobaja... moze bym tylko przemyslal aby malnac je na czarno. W tedy to juz w ogole super by byly.

Zostaw komentarz:

• zepter00
    odpowiedział(a)
    Te felgi są ładniejsze niż 80% alusów na forum.....

Zostaw komentarz:

• ryhu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Octavianos
    Jeden z naszych Klientów też w zeszłym roku zamontował sobie takie felgi do OIII Combi i auto wygląda na nich po prostu okropnie jak dla mnie, 100x wolę stalówki + oryginalne kołpaki niż coś takiego...
    Ja widzę same zalety, nikt nie zawinie kołpaków, bo ich nie ma i nie ukradnie felg :-D i żeby nie było, że się naśmiewam, bo sam je zakładam w najbliższych dniach :-) no i jeszcze nie ma ryzyka, że zgubię kołpak jak wlecę w ubytek w jezdni, bo dziura jest na wylot :-P

Zostaw komentarz:

• Octavianos
    odpowiedział(a)
    Jeden z naszych Klientów też w zeszłym roku zamontował sobie takie felgi do OIII Combi i auto wygląda na nich po prostu okropnie jak dla mnie, 100x wolę stalówki + oryginalne kołpaki niż coś takiego...

Zostaw komentarz:

• zepter00
    odpowiedział(a)
    Mi się felgi SPJ podobają i to bardzo.

Zostaw komentarz:

• toman
    odpowiedział(a)
    Stalowa + uniwersalne kolpaki
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• Łabik
    odpowiedział(a)
    Kilka fotek stal + kołpak

Zostaw komentarz:

• krzyzakp
    odpowiedział(a)
    Zabawa zaczyna sie przy 17calach, gdzie stalowek tez juz malo, o hybrydach albo innych cudach nie mowiac...
    Myslalem nad tym troche i skonczy sie po prostu na alusach -albo Twister od Superba albo czyms innym czarnym/antracytowym....

Zostaw komentarz:

• Basik_
    odpowiedział(a)
    Te felgi spj to jakieś retro chyba, wyglądają okropnie. Jak zobaczyłem te zdjęcia to od razu przyszła mi do głowy opinia o skodach i kapelusznikach :wink: , ale o gustach się nie dyskutuje.

Zostaw komentarz:

• LUKI
    odpowiedział(a)
    wolę czarną stal w szesnastu calach toman, niż wymysły spj

Zostaw komentarz:

• toman
    odpowiedział(a)
    Dla kontrastu czarna stalowa felga
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Gdyby ktoś był ciekawy jak wyglądają felgi hybrydowe Alcar na nowej Octavii, to załączam zdjęcia, są to felgi hybrydowe Alcar 6.50 x 16 5x112.00 ET46 (130001) - Ulotka.
    Widok może nie powala, ale wg mnie jest rozsądną alternatywą dla zwykłych stalówek z rozsądnymi kołpakami.
    Oryginalne logo Alcar na plastikowym kołpaczku między śrubami zastąpiłem zielonym logo Skoda, które pozostało mi po starej Octavii i prezentuje się chyba całkiem nieźle
    wybacz, że to piszę, ale w mojej opinii wyglądają po prostu tragicznie - sam się nad nimi zastanawiałem i widzę, że dobrze że odpuściłem. Ważne by Tobie się podobało.

Dużo lepiej wyglądała by czarna stal, mnie się udało wyrwać ori alu 16' w dobrej kasie i widzę, że to był najlepszy wybór.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    ukuk, nie ma i nie było czarnych, ale czarne są od drugiej strony
    Na upartego można by zmatować i pomalować na czarno.
    Co do koloru to początkowo miał być blue race, bo na 3ci srebrny samochód nie mógłbym patrzeć, ale po zamówieniu okazało się, że wprowadzili nowy kolor do wyboru, właśnie szary metal, więc zmieniłem zamówienie i nie żałuję.

Zostaw komentarz:

• sobol1500
    odpowiedział(a)
    Wybacz, ale dla mnie dramat. Milion razy bardziej wolalbym zwykle stalowki (nawet bez kolpakow) no ale rzecz gustu. Mi sie udalo wyrwac w zeszlym sezonie ori, nowe 16' w ultra cenie, gdyby nie to smigalbym w zimie na czarnych staloweczkach

Zostaw komentarz:

• ukuk
    odpowiedział(a)
    Nie jest to piekno w czystej postaci tego slowa, ale na prawde i szczerze maja cos fajnego i intrygujacego w sobie. Wygladaja tez troche po amerykansku.

Ps. byly i czarne?
    Ps2. piekny kolor masz na Octavce. Wyglada genialnie!!

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Felga hybrydowa Alcar 6.50 x 16 5x112.00 ET46 (130001)

Gdyby ktoś był ciekawy jak wyglądają felgi hybrydowe Alcar na nowej Octavii, to załączam zdjęcia, są to felgi hybrydowe Alcar 6.50 x 16 5x112.00 ET46 (130001) - Ulotka.
    Widok może nie powala, ale wg mnie jest rozsądną alternatywą dla zwykłych stalówek z rozsądnymi kołpakami.
    Oryginalne logo Alcar na plastikowym kołpaczku między śrubami zastąpiłem zielonym logo Skoda, które pozostało mi po starej Octavii i prezentuje się chyba całkiem nieźle
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• ryhu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez leszekmw
    Zamieszczone przez ryhu
    cyknę zdjęcia po instalacji,
    czekamy :kciukgora
    zmieniłem ET na 48 bo takie są zalecane do M+S, a felgi założę jak zrobi się zimno ;-)

Zostaw komentarz:

• leszekmw
    odpowiedział(a)
    blackrs, spokojnie.

Zostaw komentarz:

• blackrs
    odpowiedział(a)
    Szybkie pytanie czy do o 3 felgi 7x 16 et 45 pod opony 205/55 16 podejdą? FEle z superba

Zostaw komentarz:

• leszekmw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ryhu
    cyknę zdjęcia po instalacji,
    czekamy :kciukgora

Zostaw komentarz:

• ukuk
    odpowiedział(a)
    O wlasnie, takie cos i mi zalozyli, tylko 15-ki.

Zostaw komentarz:

Pracuję...