iskierek wybrałeś wypasione felgi..
Jak chcesz dzwonić do nich to gadaj z Artur Pick z felgi.pl - 52-341-88-79 bardzo dobrze ogarnia tematy związane z felgami.
felgi stalowe
Zwiń
X
-
No to jestem zielony w temacie Felg. Macie może jakieś strony z dobrymi felgami ? Na Allegro jest ich multum, a ciężko mi odróżnić oryginały od podrób.
Te które podałem wizualnie bardzo mi się podobają, nie widzę dużo podobnych do tych.
znalazłem jeszcze coś takiego :
Sklep z felgami aluminiowymi. Zobacz nowości i promocje. Skorzystaj z porad naszych ekspertów. Przymierz felgi na swoim pojeździe. Dostawa zawsze Gratis.
oraz
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez iskierek
obok oryginału to nawet na półce nie leżało...
Zamieszczone przez iskierekROZMIAR - 17'x7,5'
ROZSTAW - 5x112
ET - 43
btw
oem parametry
17x7 ET49 225/45/17
Zamieszczone przez iskierekCzy może lepsze będą 18 ?
Zostaw komentarz:
-
-
Mam pytanko czy :
ROZMIAR - 17'x7,5'
ROZSTAW - 5x112
ET - 43
Czy może lepsze będą 18 ?
Będą wporządku do O3, Liftback ?
Oraz jakie opony letnie polecacie aby założyć ?
Zostaw komentarz:
-
-
Lockin.
Ta róznica w cenie to raczej nie wynika z tak drobnej róznicy ET. Czytałeś uważnie ogłoszenie? W obu ogłoszeniach nie ma mowy o nazwie producenta tych felg. Jedynie w tym drugim ogłoszeniu na fotce jest wybite logo vw co by mogło świadczyc o oryginalności. Te pierwsze do na 100% chińskie felgii.
Bierz et42 jest wiecej ofert i koło bedzie wystawać zgodnie z homologacją. Wyższe et to felga bardziej schowana, w przypadku O3 zrobi się taczka.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie czy stalówki 15' z ET47 będą pasowały do O3 1.2 (róznież otwór centrujący jest nieco większy) ? Fabrycznie mają być z ET43 i nie wiem jaka to różnica (w cenie dość spora, załączyem 2 aukcje poniżej).
ROZMIAR 6J x 15"
OSADZENIE ET47
ROZSTAW SRUB 5 x 112
OTWOR CENTRUJACY 57,1 mm
SZEROKOSC OPONY 175/185/195/205
>>> Cena 470 PLN <<<
ROZMIAR 6J x 15"
OSADZENIE ET43
ROZSTAW SRUB 5 x 112
OTWOR CENTRUJACY 57mm
SZEROKOSC OPONY 195/205
>>> Cena 710 PLN <<<
Zostaw komentarz:
-
-
Witam w zasadzie to moj pierwszy post na forum, niedlugo bo za jakis tydzien odbieram O3 Active Amazing , blue race i mam male pytanko czy alumki 17x7,5 ET35 wkomponuja sie do O3 i czy takie kapcie beda mialy zlywplyw na 1.2 TSI 105 KM.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez LUKIniewiele lepiej będzie na tym
Ostatecznie stanęło na felgach ENZO H, 6,5 cala szerokie, ET 38. Patrząc po odległości od rantów błotników spokojnie mogło być ET 35 jak nie mniejsze
Tutaj poglądowe foto
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez KolberAktualnie mam stalowe 15" z ET 43, na których auto wygląda masakrycznie,
niewiele lepiej będzie na tym
Zamieszczone przez KolberCzy felgi aluminiowe 15" , szerokość 7", ET 35
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki wielkie
Wg tego co tam pisze to chyba problemu nie powinno być
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez KolberCzy felgi aluminiowe 15" , szerokość 7", ET 35 podejdą do Octavii kombi??
Zostaw komentarz:
-
-
Witam .
Nie chcę tworzyć nowego tematu, dlatego piszę tutaj.
Czy felgi aluminiowe 15" , szerokość 7", ET 35 podejdą do Octavii kombi??
Aktualnie mam stalowe 15" z ET 43, na których auto wygląda masakrycznie, jako że to służbówka, nie chcę pakować się w większe rozmiary, ale chciałem choć trochę poprawić wygląd auta. Znalazłem fajny komplet felg o parametrach jak powyżej, tyle tylko, że nie wiem czy nie będzie problemu z obcieraniem itp..
Z góry dzięki za pomoc
Zostaw komentarz:
-
-
Czy warto kupić felgi tego producenta? http://www.oponyturbo.pl/pl/p/FELGA-...AT-PQ46-/15991
A te są idelanie dobrane do mojego auta,ale droższe http://www.oponyturbo.pl/pl/p/FELGA-...-AUDI-A3/15877 skąd wynika taka róznica w cenie? Z opisu wynika,że ma minimalnie mniejsze ET o 01.
[ Dodano: Nie 11 Maj, 14 16:42 ]
Zamieszczone przez lockinPanowie znalazłem taką ofertę >>> TUTAJ <<< na stalówki na zimę do mojej O3, jakie opony powinienem do tego dokupić ?
Też szukam nowych felg i opon na zime. Pełno szajsu z blędnymi opisami.
Zostaw komentarz:
-
-
lockin - chodzi Ci o producenta, czy rozmiar tych opon ? :lol: Jeżeli o producenta - jest już temat o oponach na zimę i na lato. A jeżeli o rozmiar - w treści aukcji jest wszystko podane. Możesz kupić dowolne opony o rozmiarze od 175/.../16 do 205/.../16 (środkowy parametr dobierz tak, aby nie obcierała Ci opona o nadkole).
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie znalazłem taką ofertę >>> TUTAJ <<< na stalówki na zimę do mojej O3, jakie opony powinienem do tego dokupić ?
Zostaw komentarz:
-
-
Jak ktoś reflektuje na stalówki 16" i ma blisko do Czech to można zamówić tutaj:
można zamówić z dostawą do wybranego sklepu w Czechach i odebrać za darmo.
Po przeliczeniu wychodzi jakieś 560zł, sporo taniej niż u nas.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Basik_Czy one działają na podstawie ABS?
Zostaw komentarz:
-
-
Koledzy, a ja mam takie pytanie jak wygląda sprawa czujników ciśnienia powietrza przy zmianie kół? Trzeba coś przekładać? Czy one działają na podstawie ABS? czy są montowane do każdego koła i przy nowych kołach trzeba je dokupić?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez NYKosadzenie śróby do stalówek powinno być stożkowe czy kulowe ??
Zostaw komentarz:
-
-
osadzenie śróby do stalówek powinno być stożkowe czy kulowe ??
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez NYKJaki powinny być śruby do stalówek w O3 takie same jak w O2 M14x1,5 ??
Zostaw komentarz:
-
-
Jaki powinny być śruby do stalówek w O3 takie same jak w O2 M14x1,5 ??
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marlej108Panowie, krotkie pytanie - czy dobrze mysle, ze felgi pasujace do O2 czy Golfa 5/6/7 pasuja do O3 i odwrotnie - felgi z O3 pasuja do ww. aut?
zależy jaki rozmiar
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ojciec_Z tego co wyczytałem to ktoś dał 7" z et 40 czyli felga wystaje o ok 5mm więcej niż ori 18" ale czy da radę cos jeszcze innego tam u pakować np 8 z et 40?
według alcara :8,5/19 et35
8,5/18 et35
to można wsadzić , ale jak właściwości jezdne i wygląd to raczej dopiero na żywo można ocenić. mam 19 w zakładzie tylko nie pamiętam parametrów..
Zamieszczone przez marlej108Panowie, krotkie pytanie - czy dobrze mysle, ze felgi pasujace do O2 czy Golfa 5/6/7 pasuja do O3 i odwrotnie - felgi z O3 pasuja do ww. aut?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: