fernando, eibach pro kit obniza delikatnie, do tego wyrazle lepiej wybiera nierownosci
Obniżenie zawieszenie
Zwiń
X
-
-
maro a czemu bierzesz do kombika?
Komentarz
-
hahaha, źle mi się wkleiło
ale już link poprawiłem.
A może ktoś polecić dobry i niedrogi warsztat na śląsku, gdzie wymienią sprężyny? Bo do aso się chyba nie opłaca, co?"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
Komentarz
-
Gwarantuje Ci że jak weźmiesz pro kit Eibacha - sprężyny i amory to komfort na 100% nie będzie gorszy a śmiem twierdzić że nawet i lepszy.
Komentarz
-
-
Też się zastanawiam nad sprężynami tylko nie wiem czy brać sportline czy pro-kit?
Bardziej skłaniam się do pro-kit, bo przy sportline amory będą chyba pracować na granicy możliwości? Co o tym myślicie?
Komentarz
-
Ja biorę pro-kit z jednego powodu - na sportline nie da się w niektórych miejscach zaparkować prostopadle do krawężnika dojeżdżając do niego kołami.
Ale gdybym brał sportline, to już cały zestaw z amorami."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
Maroko rs to dobry argument. Dosyć często zdarzały mi się tak parkować i nawet teraz zdarzały się takie krawężniki że przycierałem przodem.
[ Dodano: Pią 02 Paź, 15 09:08 ]
UPDATEZamieszczone przez Basik_Maroko rs to dobry argument. Dosyć często zdarzały mi się tak parkować i nawet teraz zdarzały się takie krawężniki że przycierałem przodem.
Rozmawiałem jeszcze ze znajomym i on polecił mi coś takiego:
apex 80-7831 - są to w progresywne sprężyny co widać juz po ich wyglądzie, pro-kit wygląda jak liniowa.
Komentarz
-
-
-
nie wiem skad eibachowi polska wyszlo ze sa progresywne. mam takowe i sa to zwykle sprezyny nieprogresywe.
Komentarz
-
Wydaje mi się, że to tylko marketingowa papka...Zamieszczone przez Himenekhttp://www.eibach.pl/produkty-sprezyny-obnizajace-pro-kit-m-27.html
są progresywne
Z dokumentu homologacji na stronie 21 wynika, że progresywne są tylko z numerem 11-15-021-12-VA a one są do Audi A3 Quattro...
Link do dokumentuOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
Czyli chwyt marketingowy! Z całej serii pro-kit progresywne są tylko 11-15-021-12-VA. Ehhhh.
Komentarz
-
No nic, zamówiłem tego pro kita - myślę, że eibach to eibach, nie ma co kombinować."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Nie ma co tutaj pisać o Fabii bo wprowadzasz zamieszanie. Do innych modeli pewnie zdarzają się też progresywne a marketingowcy jak zwykle nie mając pojęcia w temacie mówią, że wszystkie są progresywne.... Do octavii natomiast nie ma żadnej z zestawu Pro-Kit...Zamieszczone przez xtremesystemsOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
na pro-kicie tez trzeba uwazac, ja non stop rysuje tym malym chlapaczem pod przednim zderzakiemZamieszczone przez maro rsJa biorę pro-kit z jednego powodu - na sportline nie da się w niektórych miejscach zaparkować prostopadle do krawężnika dojeżdżając do niego kołami.Black magic

Komentarz
-
Wiem, ale mniej niż przy sportline
I jednak więcej miejsc parkingowych jest dostępnych. A w serii auto raz że stoi wysoko, a dwa że się przechyla za zakrętach jak łódka.
"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
potwierdzam. juz sie przestalem przejmowac . ale w kółko rysuje przednie chlapaczeZamieszczone przez greg505na pro-kicie tez trzeba uwazac, ja non stop rysuje tym malym chlapaczem pod przednim zderzakiemZamieszczone przez maro rsJa biorę pro-kit z jednego powodu - na sportline nie da się w niektórych miejscach zaparkować prostopadle do krawężnika dojeżdżając do niego kołami.
Komentarz
-
Tez to mam ale ten chlapacz to w sumie do wytarcia do zeraZamieszczone przez greg505na pro-kicie tez trzeba uwazac, ja non stop rysuje tym malym chlapaczem pod przednim zderzakiemZamieszczone przez maro rsJa biorę pro-kit z jednego powodu - na sportline nie da się w niektórych miejscach zaparkować prostopadle do krawężnika dojeżdżając do niego kołami.
Dziś z eibach.pl dostałem info ze kitu sportlina i gwintu brak na razie.
Jest ma szybko gwint H&Ra za 4800 PLN.
Czekam dalej
Komentarz
-
H&R Montoube
http://www.berlin.de/special/auto-un...TAVIA-RS-KOMBI
Albo tanie AP
Ap Gewindefahrwerk für Skoda Octavia III Kombi Typ 5E Ø 55mm [1158000U] jetzt günstig online kaufen bei Sportfahrwerk-Billiger.de.
Bilstein B14
Ceny w Polsce sa jakies kosmiczne...
Komentarz
-
AP bym nie brał.
Ten bilstein wyglada fajnie. Do bilsteina chyba HR sprezyny robi...
Co do cen to wiesz, PL to duża Szwajcaria
Komentarz
-
Tez bym nie bral, wersja budzetowa. Ja slyszalem ze bilstein ma wlasne sprezyny i amory, a hr ma wlasne sprezyny, a amory bilstein. Kto wie?
Ja celuje w Monotube, ale jak Weihnachtsgeld przyjdzie.
Komentarz
-
Komentarz