fernando, eibach pro kit obniza delikatnie, do tego wyrazle lepiej wybiera nierownosci
Obniżenie zawieszenie
Zwiń
X
-
Maroko rs to dobry argument. Dosyć często zdarzały mi się tak parkować i nawet teraz zdarzały się takie krawężniki że przycierałem przodem.
[ Dodano: Pią 02 Paź, 15 09:08 ]
Zamieszczone przez Basik_Maroko rs to dobry argument. Dosyć często zdarzały mi się tak parkować i nawet teraz zdarzały się takie krawężniki że przycierałem przodem.
Rozmawiałem jeszcze ze znajomym i on polecił mi coś takiego:
apex 80-7831 - są to w progresywne sprężyny co widać juz po ich wyglądzie, pro-kit wygląda jak liniowa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Himenekhttp://www.eibach.pl/produkty-sprezyny-obnizajace-pro-kit-m-27.html
są progresywne
Z dokumentu homologacji na stronie 21 wynika, że progresywne są tylko z numerem 11-15-021-12-VA a one są do Audi A3 Quattro...
Link do dokumentuOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystemsOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505Zamieszczone przez maro rsJa biorę pro-kit z jednego powodu - na sportline nie da się w niektórych miejscach zaparkować prostopadle do krawężnika dojeżdżając do niego kołami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505Zamieszczone przez maro rsJa biorę pro-kit z jednego powodu - na sportline nie da się w niektórych miejscach zaparkować prostopadle do krawężnika dojeżdżając do niego kołami.
Dziś z eibach.pl dostałem info ze kitu sportlina i gwintu brak na razie.
Jest ma szybko gwint H&Ra za 4800 PLN.
Czekam dalej
Komentarz
-
Komentarz