ie dołujcie kolegi leca skąd miał wiedzieć ? liczą się zamiary
z tego co wiem to u lec'a pare kuni jest wiec nie ma powodu zeby sie dolowac (no chyba ze juz zalozy te 18tki - to bedzie ciezko sie uciagnac :diabelski_usmiech )
toć to jakbyś się nad Impreza 1.5/2.0 pastwił poza nazwą nie ma nic wspólnego z samochodem
no troche sie podjaralem, myslalem ze to cos mocniejszego....
PAF, ja sie nie doluje.... wrecz przeciwnie. Koledzy startuja z 911, ja z takimi parchami. Kazdy dziala w swojej lidze Watpie czy Mariusz dalby rade Geriavitem zrobic tego Lancera na autobanie
A propos feli, skoro padlu tu juz nawiazanie do tego, to nie widze zwiazku - rozmiar opony zostaje taki jak mam obecnie i nie sadze aby waga miedy alu 17 a 18 roznila sie tak drastycznie aby wplynelo to znacząco na przyspieszenie. Czegos nie wiem ? :P
Accord Type R w poprzedniej budzie , pan po 40-stce za kierownicą 8) , myślałem że do niczego nie dojdzie, a tu jak nie wyrwie z kapcia na swiatałach, pod koniec dwójki już byłem pół auta przed nim, a potem już tylko coraz bardziej mu uciekałem. Dzwięk Accorda...bajka
BMW E46 compact, po tym jak dymił wnosze ze jakieś 320D po programie tym bardziej że troszke sie sadził :lol: , stał sobie za mną na grójeckiej i wpatrywał sie w mój znaczek 1.4 16v :lol: , zielone ja dosć ostry start, pan sie zorientował że chyba coś tu nie gra hehe, i palnik, jak spojrzałem we wsteczne lusterko to obraz był piękny, startujace ostro BMW i nic za nim nie widac...ehheh....troszke nadymił......całkiem niezle szedł bo ciagle go miałem w zasiegu wzroku...we wstecznym lusterku :lol: ..potem stanełem do skrętu w 1-go sierpnia i znowu za mną stanął wpatrując sie w znaczek ..chyba mu troche zburzyłem postrzeganie rzeczywistosci :lol: :lol:
Hehehe - te "zmyły" ze znaczkami zaczynają mi się podobać... To musi działać jak zimny prysznic na niektórych panów w niektórych autkach... :diabelski_usmiech
Hehehe - te "zmyły" ze znaczkami zaczynają mi się podobać... To musi działać jak zimny prysznic na niektórych panów w niektórych autkach... :diabelski_usmiech
działa ..czasami aż za bardzo...kiedyś typa w calibrze doprowadziłem do takiego stanu że kciał mnie klepać na swiatłach..... :szeroki_usmiech
To ja opowiem smiesznostke Swego czasu spotkalem na Gorczewskiej przy Wola Parku jakas Octavie II TDI (tak, wiem, kanibalizm ). Pan z O2 chcial sie scigac, a ze pogoda byla ladna, ruch maly to czemu nie... No i dostal 2x z rzedu spod kazdych swiatel, a na trzecich swiatlach tak sie napial, ze mu silnik zgasl :szeroki_usmiech: Ludzie to sie jednak tak strasznie zacietrzewiaja :lol:
Miałem ostatnio taką przygodę z misiakami.
Zawijałem w Rumii do firmy Wema. Żeby szybko dojechać to trzeba na zakazie zawrócić.
I teraz tak: z przeciwka jechali sobie niebiescy, przed nimi ciążarówka. Zapaliło się światło, zawinąłem rogala na zakazie i za nimi jadę. To oni na pobocze i pan wyskakuje z lizakiem, chciał zołożyć czapkę,.... ale nie zdążył, bo ja wiedząc co nastąpi jak zjechali na pobocze - uciekłem na lewy i za ciężarówką się schowałem.
W lusterku widziałem jak Pan w niebieski szybko się schował (cały czas trzymając czapkę w ręku) i wystartowali za mną. To ja na prawy przed ciężarówkę i skręcam z ręcznym w dróżkę do Wemy, przeleciałem kawałek obok parkingu i za szlaban do magazynów. Potem z buta do salonu przy ulicy i patrzę...stoją i czekają czy nie wyjadę gdzieś z parkingu....30 minut stali i czekali na mnie.
Nie mogę zapomnieć tego widoku jak typ stał z czapką w ręku i się głupio gapił jak obok nich przeleatuję.
Kilka punktów i 300zł uratowane
Hehehe - Krzychu - ty to masz akcje ! To było prawie jak w "Mistrz kierownicy ucieka" !!!
Gratki , ale uważaj na przyszłość- po co prowokować takie "zabawne" sytuacje... :wink:
MisiekWAW, no taka 2.0 impreza to ma 8.8 do setki katalogowo... Zeby takiego lyknac ze startu to trzeba sie troche napiac :szeroki_usmiech , o pastwieniu nie_w_trasie raczej nie moze byc mowy... :szeroki_usmiech choc jak wiadomo zecie pisze najciekawsze scenariusze :szeroki_usmiech
a tak a propo, szukam naklepki, o takiej :szeroki_usmiech co by se naklepic na tylnej klapie :lol: albo jakiejś podobnej...gdzie mozna to zanabyc bo juz na kilka seicento z takimi widziałem? :roll:
Yo
Czarnula zlała niemiłosiernie dzisiaj o poranku pana w Vectrze z 2 litrowym silnikiem.....z napisem No BAs no Fun :lol: z lotą wielkości śmigła od śmigłowca...
Pan był w szoku.... myślał że ma najszybszą furę w Tychach :wink:
Powiem wam, że Czarna naprawdę wbrew pozorom jest szybka, no i będzie jeszcze szybsza
Pozdrawiam
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz