400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

To ja wtrące swoje 3 grosze ja miałem jakieś dwa lata temu przyjemność z Veyronem :diabelski_usmiech efekt był taki że jak dojechałem do niego mieliśmy obaj koło 180 i mrugnąłem światłami aby mi zjechał na prawy nie chciałem sie ścigać to on wyprostował prawą nogę bo miał fantazję poczułem sie jakbym stał w miejscu jak mi odchodził druga sytuacja była jakieś 3 lata temu na zakopiance jak jeszcze były światła w Myślenicach. Jechałem fabią na dwóch pasach na przede mną stało po lewej Audi RS6 by Novitec i Subaru STI oj poczułem wtedy tą adrenalinę wcisnąłem do oporu pedał gazu w fabi 1.4 60 km oj tym razem poczułem się jakbym cofał przy 60 km/h :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

Co do ferrari miałem fajny przypadek w zeszłym roku jak mnie objechało F599 ale facet miał radość z zabawy ze mną dał się wyprzedzić przejechał obok z gracją i jak opuściłem szybę aby posłuchać silnika dał w palnik mrugając awaryjnymi

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2009
      • 10918
      • Fiat

miguello, widzę że mnie nie kumasz..ok trudno, biorę na wstrzymanie, nie miałem na myśli Ciebie, kogoś innego z tego topicu, ale whatever, może niektórzy kumają me intencje :szeroki_usmiech

[ Dodano: Pią 18 Cze, 10 17:46 ]
      kowal 2002, niezła beka...uśmiałem się nieziemsko hehehe

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

Zamieszczone przez JOY
        Zamieszczone przez kowal 2002
        Aaaa i jeszcze jeden drobny szczegół, bo zapomniałem; to było hamowanie a nie przyspieszanie ze 100km/h...

... ale jak by nie patrzył to byłem z przodu .
        Hahahahaahhaa dobre, ale nie ma co w pierwszej chwili pomyślałem że do Szkodnika takie koło wcisnąłeś
        Taaaa... Taki kpl. na przód, czyli opona, felga + ceramiczne hamulce to pewnie tyle co obecna wartość mojej OII :twisted: .
        Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Jark7
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2008
          • 777

kowal 2002,
          dobre - wrzuć to też do działu HUMOR
          Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
          Jark7
          było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• Coke
            Elegance
            • 2010
            • 771
            • Octavia II (1Z3)
            • AUM 1.8 20VT 150 KM
            • BWA 2.0 TSI RS 200 KM

Zamieszczone przez Lelon
            Zamieszczone przez Coke
            Hmm ja jestem cięty na auta których nie lubie tzn nissan kaczkaj, wszelkie kjije ceed, fordy Ich właścicielom wydaje się że zrobili super zakup wybierając te padaki zamiast Skody, ja pokazuje im że jednak popełnili błąd i skoda jest lepsza. Dwa dni temu na mieście lansował się typ białą Kią Soul na wielkich białych alusach, 1,6 benzyna 126 KM. Próbował kilka razy mnie wyprzedzić na 3 pasmówce i za każdym razem gdy sie zbliżał naciskałem gaz i wymiękał, wkońću dał sobie spokój

żal.pl

Gościu pewnie chciał Cie wyprzedzić bo jechałeś wolniej od jego tempa, a Ty wtedy przyśpieszałeś za każdym razem... Pewnie zauważył, że ma doczynienia z jakimś dziwnym typem w Skodzie z kompleksami i sobie odpuścił. Nie dziwię mu się - lepiej jechać wolniej niż się chciało niż walczyć z jakimś idiotyzmem na drodze.

Mnie zawsze niezmiernie wkur#%a jak jadę sobie na trasie np. równo cały czas 130km/h, dojeżdżam do auta, które jedzie nieco wolniej np. 110km/h, wyprzedzam sobie spokojnie... Za chwilę patrze a ten wyprzedza mnie i za chwilę zwalnia przede mną znowu do tych 110km/h(a ja cały czas 130)... ręce opadają na takich debili. Jedynym rozwiązaniem jest albo jechać za nim te 110, albo przyśpieszyć ostro, np. do tych 150-180 i zgubić debila.

Tekstu o tym, że czujesz się w obowiązku udowadniać innym, że zrobili błąd nie kupując Skody, bo Twoja octavia jest szybsza nie będę komentował, bo musiałbym się schylić bardzo nisko...
            lol nie sądziłem że ktoś potraktuje serio ten wywód o kijach i fordach, chłopie nie spinaj się tak bo to tylko internet.
            Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk

Komentarz

• loyd
              RS
              • 2010
              • 2342

Zamieszczone przez Coke
              Zamieszczone przez Lelon
              Zamieszczone przez Coke
              Hmm ja jestem cięty na auta których nie lubie tzn nissan kaczkaj, wszelkie kjije ceed, fordy Ich właścicielom wydaje się że zrobili super zakup wybierając te padaki zamiast Skody, ja pokazuje im że jednak popełnili błąd i skoda jest lepsza. Dwa dni temu na mieście lansował się typ białą Kią Soul na wielkich białych alusach, 1,6 benzyna 126 KM. Próbował kilka razy mnie wyprzedzić na 3 pasmówce i za każdym razem gdy sie zbliżał naciskałem gaz i wymiękał, wkońću dał sobie spokój

żal.pl

Gościu pewnie chciał Cie wyprzedzić bo jechałeś wolniej od jego tempa, a Ty wtedy przyśpieszałeś za każdym razem... Pewnie zauważył, że ma doczynienia z jakimś dziwnym typem w Skodzie z kompleksami i sobie odpuścił. Nie dziwię mu się - lepiej jechać wolniej niż się chciało niż walczyć z jakimś idiotyzmem na drodze.

Mnie zawsze niezmiernie wkur#%a jak jadę sobie na trasie np. równo cały czas 130km/h, dojeżdżam do auta, które jedzie nieco wolniej np. 110km/h, wyprzedzam sobie spokojnie... Za chwilę patrze a ten wyprzedza mnie i za chwilę zwalnia przede mną znowu do tych 110km/h(a ja cały czas 130)... ręce opadają na takich debili. Jedynym rozwiązaniem jest albo jechać za nim te 110, albo przyśpieszyć ostro, np. do tych 150-180 i zgubić debila.

Tekstu o tym, że czujesz się w obowiązku udowadniać innym, że zrobili błąd nie kupując Skody, bo Twoja octavia jest szybsza nie będę komentował, bo musiałbym się schylić bardzo nisko...
              lol nie sądziłem że ktoś potraktuje serio ten wywód o kijach i fordach, chłopie nie spinaj się tak bo to tylko internet.
              A to właśnie nie jest spinanie się tylko słuszna uwaga a cytowana wypowiedź świadczy o tym ile nam jeszcze brakuje do cywilizacji białych ludzi na zachodzie Europy.

Komentarz

• szkoda
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 22543

Zamieszczone przez loyd
                ile nam jeszcze brakuje do cywilizacji białych ludzi na zachodzie Europy
                oooooo
                teraz możemy pociągnąć jeszcze ten temat
                bo może są tacy co mają gdzieś tą super cywilizację :szeroki_usmiech

(BTW dla niezorientowanych\nowych\cokolwiek - wiecie, że ten temat jest przeze mnie okresowo zamykany jak już za bardzo się zgrzejecie :?: :idea: :szeroki_usmiech

a potem otwieram i dali jazda :box :zastrzelic :klnie: :rant :spoko :lol: )
                saport techniczny baj DGW
                była BKD+DSG '05 120kkm
                była BXE '08 190kkm
                no i nie ma :-)

Komentarz

• Andrev3
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 6116

szkoda, Ty buraku z ciemnej cywilizacji, to Ty swoim słabym BXE niby objeżdżasz wszystkich a tak naprawdę nawet Pandziocha Cię robi na wstecznym :twisted: :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
                  RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• JOY
                    Rider
                    • 2008
                    • 641

Andrev3: aleś pojechał :P

Myślę że Szkoda Ci wybaczy ale ta ramka z Fordem to już wystarczający powód na wieczny ban

Komentarz

• Andrev3
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 6116

JOY, ramka z Fordem jest jak najbardziej na miejscu niech wiedzą że Fordy są lepsze od Skody :twisted: i wyprzedzają wszystko co się nawinie :twisted:
                      A jak ktoś sobie właśnie pomyślał że... Ford gówno wort... to niech pamięta, że... Nie każda morda pasuje do Forda :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
                      :haha:
                      RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• szkoda
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 22543

Zamieszczone przez JOY
                        ta ramka z Fordem to już wystarczający powód na wieczny ban
                        nie, nie, to jest coś takiego jak żółte papiery w normalnym świecie :hmm
                        była BKD+DSG '05 120kkm
                        była BXE '08 190kkm

Komentarz

• sew1981
                          RS
                          S_OCP MemberModeratoRS
                          • 2009
                          • 10918
                          • Fiat

Andrev3, a tak trochę nie na temat, mam nadzieję że się nie obrazicie
                          jak to jest z Tobą? sprzedajesz fordy a jeździsz Octavią? zdradź nam ten sekret :szeroki_usmiech

Komentarz

• loru
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 4286
                            • Octavia II (1Z3)
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ostatnio kierownik w tjuningowanej nexi chciał mnie objechać :roll: jakoś mu nie wyszło, tak w ramach kopania słabszych
                            O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• arccuss
                              Rider
                              Moderatorr
                              • 2009
                              • 397
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BZB 1.8 TSI 160 KM

Czas akcji: kilka dni temu...
                              Miejsce: Niepodległości x Domaniewskiej, kierunek- Centrum. Wyjściowo- czerwone światło.
                              Przeciwnik: BeeMWe trójka, silnik nieznany (brak oznaczeń), kolor-czarny, szyby-czarne.... :shock: Blachy-WWL..... :!: Kierownik- niewidoczny (boczne przednie też czarne...) Stoi na lewym pasie.. :!: :!: :!: Dalej zwany "Czarnym".
                              Za kierą u mnie- mój młody (jemu się jeszcze chce.. :wink: )
                              Młody okno miał otwarte (neutralna temperatura była), słyszymy jak Czarny daje na postoju po garach- myślę- PROWOKACJA! Ja - "oko" do Młodego- próbujemy....
                              Zielone- Czarny został o jakieś 1,5 długości na 200 metrach a mój Młody wtedy- daje po heblach!!!
                              Czarny- rura! Jest happy bo odskoczył na 10m. Za chwilę- wiem czemu Młody tak po heblach.... Sprzed nas wyskoczył - NIEBIESKI- wyje i świeci- i ma Czarnego.... :twisted:

A ja teraz kombinować chyba muszę kałacha pod poduszkę- w końcu blachy Czarnego były jakie były... :zimno
                              Perfect Service by DGW

Komentarz

• loru
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 4286
                                • Octavia II (1Z3)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez arccuss
                                A ja teraz kombinować chyba muszę kałacha pod poduszkę- w końcu blachy Czarnego były jakie były... :zimno
                                Blachy-WWL..... :!:
                                WWL to nie tylko Wołomin :szeroki_usmiech ale też okolice :diabelski_usmiech
                                O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• tomecki994
                                  Ambiente
                                  • 2009
                                  • 201

Teoretycznie podpadłeś u 203 749 osób
                                  Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• arccuss
                                    Rider
                                    Moderatorr
                                    • 2009
                                    • 397
                                    • Octavia II (1Z3)
                                    • BZB 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez tomecki994
                                    O ja p......ę, pojutrze idę zmienić blachy- serio! :idea:
                                    Perfect Service by DGW

Komentarz

• szkoda
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2005
                                      • 22543

O ja p......ę, pojutrze idę zmienić blachy- serio! :idea:
                                      na WWL?
                                      była BKD+DSG '05 120kkm
                                      była BXE '08 190kkm

Komentarz

• tomecki994
                                        Ambiente
                                        • 2009
                                        • 201

Niewiele z Was wie, ale powiat Wołomiński ma jeszcze wyróżnik WV, ale nie wykorzystał nawet jednego numeru z niego, więc jest szansa arccuss :wink:
                                        Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• arccuss
                                          Rider
                                          Moderatorr
                                          • 2009
                                          • 397
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BZB 1.8 TSI 160 KM

na WWL?
                                          Nie- jedyny wybór to chyba WPR... :twisted:
                                          Perfect Service by DGW

Komentarz

• szkoda
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2005
                                            • 22543

niezgorzej
                                            była BKD+DSG '05 120kkm
                                            była BXE '08 190kkm

Komentarz

• arccuss
                                              Rider
                                              Moderatorr
                                              • 2009
                                              • 397
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BZB 1.8 TSI 160 KM

CZŁOWIEK mi właśnie podpowiedział, że jest wolny 1 numer:
                                              W9 CITY (9 poprzednich zajęte)- może lepsze od WPR... :?: :wink:
                                              Perfect Service by DGW

Komentarz

• tomecki994
                                                Ambiente
                                                • 2009
                                                • 201

WPR ma podzielone blachy na Nadarzyn ( od WPR 40000 wzwyż ), Raszyn ( od WPR 30000 wzwyż ) oraz Pruszków ( od WPR 00001 wzwyż, obecnie jest koło WPR 11000 )

Komentarz

• arccuss
                                                  Rider
                                                  Moderatorr
                                                  • 2009
                                                  • 397
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • BZB 1.8 TSI 160 KM

WPR ma podzielone blachy na Nadarzyn ( od WPR 40000 wzwyż ), Raszyn ( od WPR 30000 wzwyż ) oraz Pruszków ( od WPR 00001 wzwyż, obecnie jest koło WPR 11000 )
                                                  Czyli wobec 203 749 osób i tak kicha :!: To już lepiej propozycja człowieka...
                                                  Perfect Service by DGW

Komentarz

• tomecki994
                                                    Ambiente
                                                    • 2009
                                                    • 201

203 749 to WWL, WPR ma tylko 144 418

A po za tym WWL wykorzystał 6/9 zasobów i zaczął 7, zaś WPR wykorzystał 5/9, i zaczął 7. Lepiej w WWL być.

Komentarz

Pracuję...