Zamieszczone przez szkoda
Wiadomo, każdy kręci. Ja sprzedałem swego golfa z przebiegiem 248tyś - nawet bez kręcenia chętny się znalazł.

Wiadomo, każdy kręci. Ja sprzedałem swego golfa z przebiegiem 248tyś - nawet bez kręcenia chętny się znalazł.

silnik 2.0 16vIDE 140KM nie pchaj sie w to bo ma bezposredni wtrysk paliwa i regulator cisnienia paliwa non stop siada a to nie tania rzecz :diabelski_usmiech silnik 2.0 8v 115KM pancerny silnik tak zwany nie do zajechania lecz wiązki kabli od wtrysków itp idą nad kolektorem wydechowym często przepala sie otulina i trzeba izolowac kable , wiem bo miałem cechą tego silnika jest dość spory moment w szerokim zakresie 9.5 do 100kmh :diabelski_usmiech 2.0 16v F7R 147KM 8.5 do 100km/h teraz taki mam i powala przyśpieszeniem nic sie nie upala wszystko zabudowane i moge polecic z czystym sumieniem ale ciezko trafić niezajezdzony oraz silnik 1.6 16v K4M 107KM tez dobry silnik
jest tez szansa trafić 2.0 16v F4R produkowany tylko w 2002r ale bardzo mało tego było
jak byś sie zdecydował to masz podpowiedz

Komentarz