w tym roku i ja wyruszam do Cro autem. z tym, że będzie to końcówka września. Zobaczymy jaka pogoda będzie... :roll:
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112z tym, że będzie to końcówka września. Zobaczymy jaka pogoda będzie... :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
a w jakim tam języku się dogadywać trzeba ?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczulukasz3112, spokojnie dogadasz się po niemiecku, angielsku...czesku i polskuOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadookioki, to też jakieś info na temat przejazdu by sie przydało
Jeździ się fajnie we Włoszech raz jechałem autostradą raz bocznymi drogami ale dla tych co wybierają się do Wenecji muszą dobrze wybrać termin bo w od piątku do niedzieli nie polecam autostrada Mestre ,Triestr strasznie się korkuje ze względu na zmianę turnusu , ja zwiedzam zawsze przez tydzień ,ogólnie Włochy mają najlepsze autostrady zaraz po Niemczech i nie ma czego się obawiać są bramki i płaci się za przejechane odcinki to była moja 6 podróż do Włoch wcześniej byłem już w Bari ,Brindisi,Weronie nad jeziorem Garda , zwiedziłem też wybrzeże Liguryjskie od od Genua po Monaco , Rzym , San Marino, Padwa ,Rawenna ,Ferrara . jak ktoś chce jakiejś podpowiedzi to chętnie odpowiem jak znajdę czas
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez okiokiA więc byłem w Lignano Włochy i zwiedziłem Triestr wybrzeże Słoweńskie dojechałem nawet na Umag w Chorwacji niestety za przejazd kawałkiem autostrady w Słowenji chyba z 10km trzeba kupić winete na 7 dni bo nawigacja nie zna żadnego objazduSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoi czy Włosi naprawdę tak tragicznie jeżdżą - nie uważają jak parkują samochody?
[ Dodano: Pon 03 Wrz, 12 14:40 ]
Ot i rzeczone zdjęcia. Uwaga - nie dla ludzi o słabych nerwach :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwokioki, czy naprawdę tak łapią za prędkość we Włoszech :?:
[ Dodano: Pon 03 Wrz, 12 20:15 ]
Zamieszczone przez sebastian7905Zamieszczone przez okiokiA więc byłem w Lignano Włochy i zwiedziłem Triestr wybrzeże Słoweńskie dojechałem nawet na Umag w Chorwacji niestety za przejazd kawałkiem autostrady w Słowenji chyba z 10km trzeba kupić winete na 7 dni bo nawigacja nie zna żadnego objazdu
[ Dodano: Pon 03 Wrz, 12 20:23 ]
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez leszekmwokioki, czy naprawdę tak łapią za prędkość we Włoszech :?:
,w Wenecji zwiedziłem też pobliskie wysepki Burano i Murano wszystko stateczkami cen za bilety już nie pamiętam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez okiokiWidziałem parę radarów na szczęście jechałem wolno,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conanPozdrowienia z Zivogosce, od conana i Yarwa
2 lata tam jeździłem ostatnio .zazdraszczam . cisza i spokój już czy sa jeszcze niedobitki turystów?
niezły jest rejs na korculę Felunem , jak jest dobrana międzynarodowa ekipa to potem zejść ze statku nie można. tylko trzeba sobie wziąść coś ciepłego do ubrania bo rano może być hebel na górnym pokładzie. Felun w głębi pierwszy z prawej
polecam wjechać na górę do Strjna /w drodze do Drwenika w lewo ok 2km od Z.Bl ato/ i kupić sobie oliwę w pierwszym domu po prawej u tej pani . my przywozimy zawsze 5l baniak po wodzie i naprawdę jest super. ta pani to ta starsza oczywiście , ta druga to Krysia aaa..i do kieliszków coś do nalania też się kupi u niej . rogacica np...
przejdźcie przez cały Strjn , za nim jest taki szutrowy parking z niezłymi widokami .
na pierwszym planie po lewej nasza kwatera /zawsze ta sama/ willa Dalmatina .zdjęcie robione w zasadzie z brzegu , więc do morza ok 40m
generalnie Zivogosce .B jest zajebiste jak ktoś chce odpocząć w ciszy. /po sezonie oczywiście /O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz