Zamieszczone przez piramida
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lu5aszZamieszczone przez piramidaGeneralnie jadąc jednym autem na wakacje po co CB na dachu? Przecież z zagranicą jeździ sie przepisowo :lol:
Co najwyżej można pokusić sie o rozdzielny AR co by go widac nie było :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
:evil: jaki dzisiaj jestem wk.......ny. Już za miesiąc miałem jechać do Jelsy (5 - 15 lipca). Wszystko załatwione - do 01.06 miałem dopłacić resztę kasy, urlop w pracy zatwierdzony przed 2 miesiącami. Już planuje wycieczki, klecę plan zwiedzania, a tu dzisiaj...
W robocie powiedziano, że na czerwiec i lipiec wszystkie urlopy idą się je....ć. Od 24.06 przyjeżdża na miesiąc kontrola kompleksowa z KNF :evil: Musiałem od razu wyjść z roboty do biura podróży i próbować coś wykombinować. Musiałem przełożyć wyjazd na 02 - 12.08, koleżanka która miała w tym czasie mieć urlop, weźmie go we wrześniu.
Generalnie udało się zachować wyjazd, ale o około 800 zeta drożej - droższy sierpień, pokój nie od strony morza tylko parku i 2 x 200 zeta za zmianę rezerwacji.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
namo
-
namo
-
Zamieszczone przez ruwadoGeneralnie udało się zachować wyjazd, ale o około 800 zeta drożej - droższy sierpień, pokój nie od strony morza tylko parku i 2 x 200 zeta za zmianę rezerwacji.
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez YaccaMasz prawo domagać się rekompensaty od pracodawcy.
Tak mi się przypomniało.
Dzwoni telefon u gościa na biurku w pracy.
- Dzień dobry, zajmujemy się odszkodowaniami w zakładzie pracy. Czy miał Pan ostatnio w pracy wypadek?
- Tak
- Czy pozwał Pan za to pracodawcę?
- Nie, poszedłem do domu i zmieniłem majtki.
:-)
Komentarz
-
Czyli oficjalnie zmieniam kalendarz wyjazdowy:
01 sierpnia wyjazd z domu koło południa i około 17 00 z Tomaszowa Mazowieckiego od rodzinki po wypiciu kawusi. Kierunek - Zwardoń, Bratysława, Wiedeń, Graz, Mureck, Lenart, Ptuj, Sestanovac, Drvenik, Sucuraj, Jelsa.
Powrót 11 sierpnia - wyjazd wieczorem po kolacji.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoCzyli oficjalnie zmieniam kalendarz wyjazdowy:
01 sierpnia wyjazd z domu koło południa i około 17 00 z Tomaszowa Mazowieckiego od rodzinki po wypiciu kawusi. Kierunek - Zwardoń, Bratysława, Wiedeń, Graz, Mureck, Lenart, Ptuj, Sestanovac, Drvenik, Sucuraj, Jelsa.
Powrót 11 sierpnia - wyjazd wieczorem po kolacji.
Komentarz
-
-
namo
Kamizelki odpowiadające ilości pasażerów w niemowlęciem włącznie muszą być w kabinie a nie w bagażniku, linka holownicza, apteczka, żarówki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez namoKamizelki odpowiadające ilości pasażerów w niemowlęciem włącznie muszą być w kabinie a nie w bagażniku, linka holownicza, apteczka, żarówki.Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez namomuszą być w kabinie a nie w bagażniku
Komentarz
-
Komentarz