Dzięki Panowie za wszystkie rady
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Tobi77, Na granicy Słoweńsko Chorwackiej byłem ok 7.00 - 8.00 rano i już potężne korki. Jak wjeżdżasz na autostradę to pobierasz kuponik więc nie ma znaczenia którym pasem. Natomiast płaciłem potem kartą.
Info dla cwaniaków drogowych :diabelski_usmiech . Jak przekroczycie granicę z Chorwacją a jest korek do bramek to można sobie lekko ułatwić ponieważ zaraz za granicą jest zjazd na jakieś miasteczko i tym zjazdem można ominąć jakieś 300 metrów korka :szeroki_usmiech
PIS to kretyni
Komentarz
-
-
Jakbym wyjechał ok 21.00 to pewnie by mnie częściowo te korki ominęły ale ruszałem przed północą stąd o tej porze byłem w Chorwacji. Zresztą w sobotę to i chorwaci nie pracują więc skumulowało się to pewnie.
Wczoraj zahaczyłem o kaufland i ceny prawie identyczne jak u nas.
Gałka lodów na deptaku to 7 kun więc da się przeżyć szczególnie że tam dwie gałki to jak nasze cztery :diabelski_usmiech
PIS to kretyni
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owocGałka lodów na deptaku to 7 kun więc da się przeżyć szczególnie że tam dwie gałki to jak nasze cztery :diabelski_usmiech
Jak tam pogoda i temp. wody w CRO ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z BagienZamieszczone przez owocGałka lodów na deptaku to 7 kun więc da się przeżyć szczególnie że tam dwie gałki to jak nasze cztery :diabelski_usmiech
Jednym słowem rewelacja
[ Dodano: Nie 12 Lip, 15 13:19 ]
Zamieszczone przez Rok z BagienZamieszczone przez owocGałka lodów na deptaku to 7 kun więc da się przeżyć szczególnie że tam dwie gałki to jak nasze cztery :diabelski_usmiech
Jednym słowem rewelacja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owocRok z Bagien, Temp w tej chwili 33 st. a w wodzie jeszcze nie byłem :szeroki_usmiech
Jutro plitwickie a we wtorek plaża. Dzisiaj leniuchowanie a popołudniu przejść się po Zadarze. Ponoć rewelka są organy morskie przy promenadzie. jedyne na świecie no i starówka
pzdr
Komentarz
-
-
xcracer, to wyobraź sobie wode w Zatoce Kotorskiej Temp na zewnątrz dzisiaj 37C. Jakiekolwiek zwiedzanie dopiero po 18.00. We wtorek corka nam padla z gorączką z przegrzania. Dzisiaj syn to samo....W Cro nigdy nie mieli problemów. Tutaj jest tropik po prostu.
A propos Dubrownika (od nas 85 km ale 2h jazdy po nabrzezu)- dla mnie o tej porze porażka- tłumy koszmar.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBA po co??
Zamieszczone przez owocwięc spokojnie
Oby, Wam się udało przejść te trasy w słońcu :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez himixcracer, to wyobraź sobie wode w Zatoce Kotorskiej Temp na zewnątrz dzisiaj 37C. Jakiekolwiek zwiedzanie dopiero po 18.00. We wtorek corka nam padla z gorączką z przegrzania. Dzisiaj syn to samo....W Cro nigdy nie mieli problemów. Tutaj jest tropik po prostu.
A propos Dubrownika (od nas 85 km ale 2h jazdy po nabrzezu)- dla mnie o tej porze porażka- tłumy koszmar.
Może dziś po południu pojadę do Splitu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez AdamBA po co??
Zamieszczone przez owocwięc spokojnie
Oby, Wam się udało przejść te trasy w słońcu :wink:If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
leonn, Wykrakałeś :diabelski_usmiech
Dopadła mnie ulewa na końcówce trasy. Dobrze że był teren zalesiony to nie było tak źle :szeroki_usmiech
Ale inni to wyglądali jakby tyle co z tych jezior wyszli :szeroki_usmiech
Ogólnie plitvickie super i godne polecenia ale trzeba tam być rano bo potem tłumy jak na Krupówkach. :P
[ Dodano: Pon 13 Lip, 15 17:30 ]
Maicroft, ceny lpg mogą być? :diabelski_usmiech
PIS to kretyni
Komentarz
-
Komentarz