W 2015 w GetinBanku wypłaty za granicą były za free (pobierali opłatę ale później zwracali). W tym też tak jest/będzie? Ktoś ma taką wiedzę?
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez endryuEuro wymieniać w banku. Jest korzystniej niż w kantorach.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Angrekoo, z tymi remontami po trasie to minie zmartwiłeś, ale przynajmniej człowiek będzie przygotowany startuję w poniedziałek rano.
Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez endryuEuro wymieniać w banku. Jest korzystniej niż w kantorach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5asz50 godzin i startuje
R1-229, Rogoznica - Senarska
R1-229, Ptuj - Senarska, v Jane¾ovcih, polovièna zapora zaradi sanacije mostu do 8. 7. 2016. Promet poteka izmenièno enosmerno.
trasa Lenart-Ptuj (229)
tutaj jest mapka z remontami:
edit:
- winiety zamówione w tollticket 01.06 z terminem wysyłki na 02.06
- wczoraj odebrane awizo i potem winety z poczty. Polecony; cena 3,4 EUR na kopercie
- wszystko zgodnie z zamówieniemJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoKto już jechał? jak sytuacja na drogach do Cro?
Pogoda na Krk średnia,raz leje,raz praży.Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez byqJa w tym roku po raz pierwszy do Tucepi (Sierpień). Mam nadzieje ze nie bede załował.
Kilka miejscówek w Cro juz odwdziłem i Tucepi jest naprawde rewelacyjne.
ps. no może poza ilością turystów która nawet teraz z każdym dniem mocno rośnie .
Komentarz
-
-
ruwado, z autkiem co było pytasz.Przed wyjazdem wymiana filtrów i oleju.Na stacji benzynowej pod Wiedniem krotki postój i silnik chodził,zaczęła pojawiać się plama pod autem-myśle sobie moze klima?ale nie uzywałem wiec to nie to.Palcem machnąłem i to była ropa.Maska w gore i z filtra paliwa cieknie,nie wymienili uszczelki na nową a ta była zle zamontowana i stara.Na szczęście obok był motel a 8km dalej Aso które mnie z rana przyjęło i wszystko zrobili tak jak powinno być.Warsztat który mi opóźnił podróż zwróci koszta naprawy .
[ Dodano: Czw 16 Cze, 16 07:20 ]
Póki co pogoda jak zawsze,popadało ,postraszyło a potem lampa.
Ja jestem na Krk ,miejscowość Silo i jest spoko,przynajmniej mnóstwo zieleni a nie to co na Pag :diabelski_usmiechKondziu
OCP
Komentarz
-
Komentarz