Czarna_LK, normalnie jechać .Ja nigdy nie chowam ani anteny ani radia.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Dzisiaj byłem świadkiem mega głupoty. W zatoce w której mieszkam pojawił się delfin. Oczywiście wszyscy na nogi się zerwali i do wody za delfinem. To już wg mnie głupota bo mało zwierzaka nie zamęczyli goniąc go. Ale hitem był jegomość z Polski. Obok żona i dwóch synów, na oko 12 i 8 lat. Starszy "dzielnie" gonił delfina i zawiedziony wrócił na brzeg. Zmęczony ledwie wyszedł na plażę ale ekscytacja ojca wynagrodziła mu, ze był 0,5m od delfina i go nie dotknął. Ojciec zmanierowany zarządził odwrót ale nagle się okazało, ze delfin wraca więc padła komenda do młodszego żeby też płyną pogłaskać. Oczywiście młodszy nie zdążył natomiast na twarzy rozochoconych rodziców pojawiło się jakieś takie skrzywienie. Okazało się, że młodszy za słabo pływa i najprawdopodobniej nie wróci o własnych siłach do brzegu. A wtedy super tata powiedział do żony: skacz ty umiesz pływać. Myślę sobie głupi ciulu ty powinieneś dziecko ratować... Całe szczęście z pomocą matki junior dotarł do brzegu. Ojcu się wstyd przed plażowiczami zrobiło i nagle się zmył. Naprawdę głupich nie brakuje. Myślenie niektórych boliPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Czarna_LKPanowie, jak wygląda sprawa CB radia z przejazdem przez Austrię? Lepiej całkiem zdemontować czy tylko antenę z dachu?
Zamieszczone przez SSA wtedy super tata powiedział do żony: skacz ty umiesz pływać.
Zamieszczone przez AndjaJakiego operatora kartę SIM kupić na miejscu dla internetu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSDzisiaj byłem świadkiem mega głupoty. W zatoce w której mieszkam pojawił się delfin. Oczywiście wszyscy na nogi się zerwali i do wody za delfinem. To już wg mnie głupota bo mało zwierzaka nie zamęczyli goniąc go. Ale hitem był jegomość z Polski. Obok żona i dwóch synów, na oko 12 i 8 lat. Starszy "dzielnie" gonił delfina i zawiedziony wrócił na brzeg. Zmęczony ledwie wyszedł na plażę ale ekscytacja ojca wynagrodziła mu, ze był 0,5m od delfina i go nie dotknął. Ojciec zmanierowany zarządził odwrót ale nagle się okazało, ze delfin wraca więc padła komenda do młodszego żeby też płyną pogłaskać. Oczywiście młodszy nie zdążył natomiast na twarzy rozochoconych rodziców pojawiło się jakieś takie skrzywienie. Okazało się, że młodszy za słabo pływa i najprawdopodobniej nie wróci o własnych siłach do brzegu. A wtedy super tata powiedział do żony: skacz ty umiesz pływać. Myślę sobie głupi ciulu ty powinieneś dziecko ratować... Całe szczęście z pomocą matki junior dotarł do brzegu. Ojcu się wstyd przed plażowiczami zrobiło i nagle się zmył. Naprawdę głupich nie brakuje. Myślenie niektórych boli
Komentarz
-
-
CRO
Witam CRO-maniaków.
Jadę pierwszy raz i to aż pod Dubrownik.
Po drodze chcę zaliczyć Plitvickie Jeziora. Wyjeżdżam wieczorem 2-go września i mam dość ograniczony czas bo najpóźniej w południe następnego dnia chcę trochę pochodzić i pozwiedzać to oryginalne miejsce.
Czy przez noc tłuc się przez południową Polskę i Czechy czy śmigać autostradą przez Niemcy i Austrię (przejazd przez Słowenię mam opanowany)
Co możecie poradzić - start z Poznaniapozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
mam dość ograniczony czas bo najpóźniej w południe następnego dnia chcę trochę pochodzić i pozwiedzać to oryginalne miejsce.
pozdrawiam>Focus II
>OII combi 1.8
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezW nocy z Poznania na Wrocław jest luz, tylko co dalej? Jak się dostać do Brna?
lub
Wrocław -> Kłodzko -> Olomunec -> Brno
lub
Wrocław -> Svitavy -> Brno
Jak chcesz jechać szybko, to tylko pierwsza opcja, jak nie przeszkadzają Ci wąskie drogi to druga lub trzecia (druga trochę lepsza).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pacocasesmam dość ograniczony czas bo najpóźniej w południe następnego dnia chcę trochę pochodzić i pozwiedzać to oryginalne miejsce.
Nie byłem jeszcze w CHorwacji, więc nie mam nawet porównania, aczkolwiek jeśli jedziesz z maluchami, to nie wiem, czy nie będzie to dla nich większa frajda, skoro tutaj można się pokąpać
Kod:http://www.naszcalyswiat.pl/bosnia-i-hercegowina/wodospady-kravica
Komentarz
-
-
I ja się doczekałem, wieczorkiem start.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
Komentarz