No właśnie w tamtym roku leciałem na Ljuljanę Postojną i Rupa w kierunku Rijeki. W tym mam zamiar tak samo lecieć.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

-
I dobrze. Jak jedziesz przez SLO w kierunku Triestu, to wykorzystasz wartość winiety. W Cro od Macelja na Zagreb i Rijekę też zapłacisz na bramkach.
Tylko z tego co pamiętam z 2014 i chyba Ci to pisałem: na autostradzie od Mariboru do Lubljany spotkałem fotopstryki, w miejscach V max (130 km/h). Szare budki które mało widać.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Tak,pisałes i bardzo uważaałem na tym odcinku. Zresztą cała trasę uważałem na ograniczenie
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz
-
Słoweńcy nie mają poczucia humoru.
Tacy bardziej niemieccy niż bałkańscy. Chodzi o policajów oczywiście.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz
-
Dobrze ża navi ostrzegała i przypominała o tych budkach
A kiedy jedziesz??NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz
-
to daj znać jak tam ,na ten rok bo w zeszłym było rozkopaneZamieszczone przez ruwado Zobacz wpisW tym roku testuję nowy odcinek D3 na SK , Zwardoń - Swircinowec
Komentarz
-
Ruszam 03 lipca.
D3 od Zwardonia już otwarta. Na cro.pl jest nawet film z przejazdu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Ja 14 sierpnia do Senj.NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz
-
-
-
w tam tym roku miałem ta przyjemnośc być tam i nie przyjemnośc obserwacji pozostałości po tych pożarach. Rok od pożarów minął a nadal widać było spustoszeniaZamieszczone przez ruwado Zobacz wpisNiedobrze powtarza się rok 2015 i pożary na Peljesacu.
Komentarz
-
Komentarz
-
Witam wszystkich. Wybieram się w ostatnim tygodniu lipca do Dubrownika. Czy ma ktoś może jakieś namiary na noclegi? W grę wchodzą także okolice Dubrownika.
sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
-
-
Do mnie przyszło równo 7 dnia od zamówienia, włączając w to ostatni długi weekend czerwcowy.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Te różnice w cenach za winiety ( Czechy, Austria) są znaczące między netem a budami przy granicy?
Komentarz
-
Dosyć znaczne. ja w tamtym roku kupowałem na ostatniej stacji BP w Polsce i przepłaciłem za 3 winiety (Czechy,Austria i Słowenia) prawie 150 złNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz
-
Komentarz
-
nie kumam co Wy z tymi winietami
a nie najlepiej kupic w docelowym panstwie, zawsze tak robilem, zero problemow i dodatkowych kosztow.
Komentarz

Komentarz