Od granicy z PL jest kawałek zwykłej drogi. Z tego co pamiętam autostrada zaczyna się w okolicach miejscowości Żylina i jedziesz nią aż do granicy z Węgrami. Potem jest kawałek zwykłej dwupasmówki (M15) i wjeżdżasz na autostradę M1.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
a jakie w tym roku ceny za noclegi w okolicach Tucepi/Baśka Voda?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisWyswietla sie 100 IG-L i tak sobie pyrkaj przez praktycznie cala Austrie.
a co to oznacza?????
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Dobrzy ludzie.....POMOCY potrzebuje.
Czy ktoś może mi pomóc, wyjaśnić ( poprowadzić za rączkę) jak trasę z google maps wrzucić do navi z AM?
Chcię lecieć tą traską wyżej podlinkowaną: https://goo.gl/maps/pquECpGEFpC2
ale w AM żadna opcja nie prowadzi tędy. Nawet np wbijając Lenti przy granicy węgiersko-chorwackiej jako cel każdą opcje trasy AM rysuje mi przez Czechy....
Help....
Komentarz
-
-
Nie tylko AM prowadzi inaczej niż byśmy chcieli
Prosta sprawa musisz zaznaczyć kilka punktów np 5 alb i nawet 6 i jedziesz po koleii, najpierw granica PL-SK jak już tam dotrzesz to kolejny punkt wbijasz granica SK-H itd. itd..
Objazd Słowenni też trzeba kilka punktów zaznaczyć żeby prowadziła tak jak My chcemy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_ Zobacz wpisDobrzy ludzie.....POMOCY potrzebuje.
Czy ktoś może mi pomóc, wyjaśnić ( poprowadzić za rączkę) jak trasę z google maps wrzucić do navi z AM?
Chcię lecieć tą traską wyżej podlinkowaną: https://goo.gl/maps/pquECpGEFpC2
ale w AM żadna opcja nie prowadzi tędy. Nawet np wbijając Lenti przy granicy węgiersko-chorwackiej jako cel każdą opcje trasy AM rysuje mi przez Czechy....
Help....
Korzystałem z tego jak jeździłem kiedyś z AutoMapą.
Komentarz
-
-
a ktoś odpowie na moje dwa pytania?
1.a jakie w tym roku ceny za noclegi w okolicach Tucepi/Baśka Voda?
2. Panowie a jadąc autostradą przez Słowenię są jakieś utrudnienia? Zawsze jeździłem objazdem autostrady ale w tym roku z dwójką maluchów powiem szczerze, że za te 30E za winietę miesięczną chyba nie będę ryzykował żeby tam błądzić.
i dodatkowo czy winietę na Słowenię kupię gdzieś po drodze? W PL, CZ lub Austrii?Ostatnio edytowany przez lukasz3112; 4796.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
winietę tutaj kupisz https://goo.gl/maps/PsEraFWX9iK2 (na stacji paliw - bez problemu płatnośc kartą).
Ale jak masz tydzień czasu to zamów na toilltickets, spokojnie ci dojdzie, a spokojna głowa po drodze.
Komentarz
-
-
wyjeżdżam w tą niedzielę więc za mało czasu. Oby tylko nie minąć tej stacji bo będzie zonk ale widzę, że to jakiś mały kawałek za zjazdem 226 na Mureck więc będę wypatrywał.
ze znalezieniem pokoju raczej nie powinno być problemu chyba teraz prawda? Ciekaw tylko jestem jak te ceny się kształtują w tym Tucepi/Baska Voda bo nie wiem ile ojro brać ze sobą.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Stacje napewno zobaczysz. Zaraz za bramkami przrjscia granicznego. Czerwony dach rzuca sie w oczy.
Jak interesuje cie noclehg 4-5m od plazy to zajrzyj do Tucepi ul. Kamena 3. Nie maja strony internetowej. Babka mowi po angielsku. Super miejscowka w przysyepnej cenie z balkonami na morze. Od plazy budynek oddziela tylko deptakOstatnio edytowany przez Yarwa; 12490.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_ Zobacz wpisCzy jeszcze po naszej stronie (Zwardoń) kupie winiete na Węgry?
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz