idzie się zastrzelić - co ci ludzie jeszcze wymyślą???
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Mam takie pytanko, do ludzi którzy już nie raz byli w CRO. Otóż, poszukuje dobrej lokalizacji,
zaludnionej , cywilizowanej z licznymi atrakcjami, m.in kluby, dla sześciu młodych osób.
Ma być urokliwie i głośno, polecicie coś ? Termin wyjazdu to przełom sierpnia i września.Było:
Octavia 1 1.6 AEE
Octavia 2 1.9 TDI BLS
Fiat Doblo 1.9 mJTD
Jest:
Berlingo VAN 1.6 HDI HT 75KM
Octavia 2 RS 2.0 TDI CEGA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JachoCzy jechał ktoś tą trasą ?
na dole po prawej masz coś jak kółko zębate; wybierasz Udostępnij i tam pokazuje się opcja krótkiego linku
Jechałem i Jadranką i autostradą. Wszystko zależy od tego kiedy jedziesz, ile masz czasu i na czym ci zależy. Jak w sezonie, to możesz mieć spowolnioną jazdę na dojściu do Splitu. A jednocześnie, jak jedziesz zgodnie z przepisami to możesz się wlec na końcu długiego ogona, bo na początku będzie ciężarówka a za nią bojący się kierowca...If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Aktualnie jest tak, że mam cały wrzesień wolny, nigdzie mi się śpieszyć nie będzie, chodzi o połączenie przyjemnego z pożytecznym. A jak nawierzchnia ? ser ? czy nie stracę tam zawieszenia ?
Dzięki Walt, za propozycję, którąś na pewno wdrożę w życie :PByło:
Octavia 1 1.6 AEE
Octavia 2 1.9 TDI BLS
Fiat Doblo 1.9 mJTD
Jest:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JachoAktualnie jest tak, że mam cały wrzesień wolny, nigdzie mi się śpieszyć nie będzie, chodzi o połączenie przyjemnego z pożytecznym.
Zamieszczone przez JachoA jak nawierzchnia ? ser ? czy nie stracę tam zawieszenia ?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Pochodzę z okolic Ustki, tak więc będę jechać przez Szczecin, Kołbaskowo, Niemcy, Austrię, Słowenię -> Chorwacja. Myślę, że pójdzie szybciej i przyjemniej niż ciągnąć się przez Polskę.Było:
Octavia 1 1.6 AEE
Octavia 2 1.9 TDI BLS
Fiat Doblo 1.9 mJTD
Jest:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JachoPochodzę z okolic Ustki, tak więc będę jechać przez Szczecin, Kołbaskowo, Niemcy, Austrię, Słowenię -> Chorwacja. Myślę, że pójdzie szybciej i przyjemniej niż ciągnąć się przez Polskę.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
W okolicy 3 nad ranem do Kołbaskowa to góra 3h, o tej samej godzinie do Sopotu zeszło mi ostatnio 1.5h jadąc bardzo nieprzepisowo. Co prawda od strony Słupska jest obwodnica 3miasta, można sporo zaoszczędzić, nie wiem jeszcze muszę sobie wszystko przeliczyć. Co prawda przez DE też nie będzie kolorowo, zapewne na jakiś korek trafię..Było:
Octavia 1 1.6 AEE
Octavia 2 1.9 TDI BLS
Fiat Doblo 1.9 mJTD
Jest:
Komentarz
-
-
Jacho, z DE jak planujesz? Będziesz wracał do PL czy na Austrię, bo jak na Austrię i do Słowenii to nie najlepszy pomysł.
[ Dodano: Pon 20 Kwi, 15 14:29 ]
Jacho, Od siebie przez Miastko, Koczałę lub Biały Bór do Człuchowa, Świecie i dalej A1 do Czech zalecisz.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz