Pierwszy paszport jest na 5 lat! :diabelski_usmiech
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Arti_r1skoro auto przeszło przegląd w PL to ich szyby nie interesuja ?
A diagnosta co i jak chciał widzieć :?:
U nas też auta np. świeżo po przeglądzie w trakcie kontroli drogowej jest szeroko w zainteresowaniu kontrolujących
Dana sytuacja ma znaczenieO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1A nie ma przypadkiem tak,że skoro auto przeszło przegląd w PL to ich szyby nie interesuja ? Bo wiem że kiedyś tak było...O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Jak rozmawiałem kiedyś z diagnosta to na przednich szybach nie może być nawet bezbarwna folia.JerzyM73 a kto powiedział że nie mogą być? Da się zrobić.
No właśnie,tak jak Maicroft napisał,pepiki jeżdżą i brak problemów tam.
Zeby nie było, pytanie moje dot.przednich szyb a nie tylnych. Za tylne to wiadomo...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1Jak rozmawiałem kiedyś z diagnosta to na przednich szybach nie może być nawet bezbarwna folia.JerzyM73 a kto powiedział że nie mogą być? Da się zrobić.
No właśnie,tak jak Maicroft napisał,pepiki jeżdżą i brak problemów tam.
Zeby nie było, pytanie moje dot.przednich szyb a nie tylnych. Za tylne to wiadomo...
Odpowiedź Twoje pytanie "JerzyM73 a kto powiedział że nie mogą być?" - USTAWODAWCA !!!
Dokładnie nie wiem jaki musi być stopień przepuszczalności światła, ale pewnie tak jak napisał Maicrof, znalazłem w 2 sek. w necie http://www.ciemne-szyby.pl/przepisy.php
Jakie przepisy są w innych krajach to by należało sprawdzić, ale jak masz zgodnie z prawem polskim to nie powinieneś się wg. mnie martwić.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Nie spełniło się marzenie o “wielkiej Serbii”, tradycyjnej sojuszniczce Rosji. Czy spełni się sen o “Wielkiej Albanii”?
Macedońskie władze ostatecznie ogłosiły koniec walk w mieście Kumanowo, gdzie od soboty policja toczyła regularną bitwę z dużą grupą albańskich bojówkarzy. Użyto w nich nawet wozów opancerzonych. Zginęło ośmiu policjantów i 14 "terrorystów". Cały 44 osobowy oddział napastników miał zostać "zneutralizowany".
Kurde, czy ludzie niczego nie mogą się nauczyć patrząc wstecz - na swoją historię? :?
Mało cierpienia było?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
SS, to zdasz relację elegancko. Ja dopiero 08/08.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
Komentarz