idzie się zastrzelić - co ci ludzie jeszcze wymyślą???
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Ma być urokliwie i głośno, polecicie coś ? Termin wyjazdu to przełom sierpnia i września.
Ale dla osób niezbyt wymagających, stary wystrój, w miarę czysto, sympatyczni właściciele, figi i winogrona za free (aż do bólu), blisko plaża. Centrum 1 km.
Jachohttps://goo.gl/maps/5Tvuv
na dole po prawej masz coś jak kółko zębate; wybierasz Udostępnij i tam pokazuje się opcja krótkiego linku
Jechałem i Jadranką i autostradą. Wszystko zależy od tego kiedy jedziesz, ile masz czasu i na czym ci zależy. Jak w sezonie, to możesz mieć spowolnioną jazdę na dojściu do Splitu. A jednocześnie, jak jedziesz zgodnie z przepisami to możesz się wlec na końcu długiego ogona, bo na początku będzie ciężarówka a za nią bojący się kierowca...
czas schodzi na dalszy plan, przy okazji zaoszczędzę
W weekend Jadranka jest zawalona, w tygodniu jedzie się dosyć swobodnie, uważać tylko trzeba na skutery i plażowiczów obładowanych sprzętem dmuchanym. A poza tym - jest jak femme fatale - piękna i niebezpieczna :wink:
Aktualnie jest tak, że mam cały wrzesień wolny, nigdzie mi się śpieszyć nie będzie, chodzi o połączenie przyjemnego z pożytecznym. A jak nawierzchnia ? ser ? czy nie stracę tam zawieszenia ?
Dzięki Walt, za propozycję, którąś na pewno wdrożę w życie :P
Aktualnie jest tak, że mam cały wrzesień wolny, nigdzie mi się śpieszyć nie będzie, chodzi o połączenie przyjemnego z pożytecznym.
wow, tylko pozazdrościć spokojnie zatem możesz sobie przejechac Jadranką. Nioe będziesz Zawiedziony. Zarezerwuj sobie czas na zwiedzenie Omisia i zamku
Zamieszczone przez Jacho
A jak nawierzchnia ? ser ? czy nie stracę tam zawieszenia ?
toż to cywilizowany kraj. Nie musisz się aż tak martwić. Gorzej może być w głębi kraju na jakiejś lokalnej drodze, ale Jadranka raczej bez niemiłych niespodzianek, a powiedziałbym wręcz przeciwnie.
Bardzo wątpię, za czym dobijesz do DE, to będziesz już w okolicach Łodzi.
W okolicy 3 nad ranem do Kołbaskowa to góra 3h, o tej samej godzinie do Sopotu zeszło mi ostatnio 1.5h jadąc bardzo nieprzepisowo. Co prawda od strony Słupska jest obwodnica 3miasta, można sporo zaoszczędzić, nie wiem jeszcze muszę sobie wszystko przeliczyć. Co prawda przez DE też nie będzie kolorowo, zapewne na jakiś korek trafię..
Komentarz